Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bi konu açarak kastığın belli.Aman şu dikkat çekmek için saçma salak hareketler yapanlardan olma.cool ol bütün olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Çağrı

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

İlk günler fazla konuşma uzaktan seyret herşeyi.

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

hocam inşaat kazandım ne kızı hemde 2.öğr kazandım 20 kız 200 erkek hayallerim yıkıldı sonuçların açıklanmasıyla içimde hiç bi heyacan kalmadı

usta kaç kız kaç erkek var nasıl bakıyoruz ?

• Gençler kasmayın bu kadar yahu bakın keyfinize. İnsan olun yeter insaniyetin gerektirdiği şeyleri yaparsanız tamam işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Gençler kasmayın bu kadar yahu bakın keyfinize. İnsan olun yeter insaniyetin gerektirdiği şeyleri yaparsanız tamam işte.

herkes burda:D:D
    dogal olun illaki çözülcek diliniz denk birini bulursunz...tek tavsiyem karşılık beklemeyin,çıkarcı olmayın..
  • quote:

Gençler kasmayın bu kadar yahu bakın keyfinize. İnsan olun yeter insaniyetin gerektirdiği şeyleri yaparsanız tamam işte.

canını yerim senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonare

quote:

herkes burda:D:D
    dogal olun illaki çözülcek diliniz denk birini bulursunz...tek tavsiyem karşılık beklemeyin,çıkarcı olmayın..

herkes burda derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

quote:

canını yerim senin

İnsan olun derken tamda seni kastetmiştim.
  • İlk gün tahtaya kocaman DH yazıp sınıfa bakıcam.

Ya reziliz ya vezir.Allah utandırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

İlk gün tahtaya kocaman DH yazıp sınıfa bakıcam.

Ya reziliz ya vezir.Allah utandırmasın.

• Biri olumlu tepki verirse koşup sarıllırım belki kim bilir.
  • Ne tahtası yahu Yani tahta vardır da lisedeki gibi ilk sene herkesin bir sınıfa toplanıp sınıf öğretmenini beklediği bir ortam bekleme ( en azından bizim ünide öyle değildi). Senenin ilk dersine gelen pek hoca olmuyor, dersin olduğu sınıfın yakınlarında belki birkaç kişiyi bulursun senle aynı bölümde olan, onlarla okuldaki bir cafeye gidersiniz. Hazırlık okuyacaksan bu dediklerim geçersiz tabii. Bu arada herkesin okulundaki ortam farklıdır bu yüzden gayet lise gibi bir ortamla da karşılaşabilirsin
  • yazı tahtası ne biliyim ilk defa gidicez üniye
  • İlk gün kurşun kalemle kalemtraşla gidip ders esnasında çöp kutusu başında kalem açmayı düşünüyorum. İşim bitirince de kalemtraşa üfleyerek yerime dönerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sınıfa çırılçıplak gitmeyi düşünüyorum.Böylece sınıfın odak noktası ben olurum
  • İlk gün fantezilerine devam beyler buyrun.
  • bende ilk defa bu yıl üniversiteyle tanışacam ama hiç merak etmiyorum ilk gün ne olur ne biter Allah büyük diyorum şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.demiralp

bende ilk defa bu yıl üniversiteyle tanışacam ama hiç merak etmiyorum ilk gün ne olur ne biter Allah büyük diyorum şimdilik

aynen bende aynı havadayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_erk92 -- 20 Ağustos 2010; 22:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

quote:

bende ilk defa bu yıl üniversiteyle tanışacam ama hiç merak etmiyorum ilk gün ne olur ne biter Allah büyük diyorum şimdilik

Aynen biraz heyecan var olsun :D Cok sehir değiştirdiğim için artık beni fazla etkilemiyor tanısma konuları xD

• quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

quote:

Aynen biraz heyecan var olsun :D Cok sehir değiştirdiğim için artık beni fazla etkilemiyor tanısma konuları xD

zaten askeriye gibi yere düşmüşüm sınıfımda 45 46 yaşlarında 4-5 tane adam varmış hiç kız yokmuş zaten İÖ okuyacağım bakalım nasıl geçecek bu öve öve bitiremedikleri üniversite

• ben de üniversitemi başka şehirde kazandığım gibi aynı zamanda yurtta kalacağım.ayrıca bir vakıf üniversitesini kazandım burslu.sınıfa bakınca 35 kişilik sınıfın 25 kişisi burslu alınmış ... insanlarla sorun yaşar mıyım ? tikiler falan ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.