Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamlı Baykuş tikilere yanaşma burslulara iyi gözle bakmazlar
  • bilemiyorum hocam çok büyük bir merakla bekliyorum.ben hayatımda devlet okulunda okumadım.ilk okuldan beri özel okulda okuyorum ve hayatımda bir kere okul değiştirdim .ve özel okulda okuduğum için dediğin sınıflarda insanlar ile birlikte yaşadım ve hiç o bakımdan sorunum olmadı.ancak üniversite hakkında yorumlara bakınca bu herifler değişiyor mu üniversitede yada üniversiteye giden kesim gerçekten farklı mı sorusu geliyor aklıma .evet tikileri sevmem hiç dayanamam ugg lilere ama genede zararlarını da görmemişimdir,acırım sadece.
  • bu konuyu her sene düzenli olarak okuyorum seneye üniversiteye gidicem inşallah hepsini ezberlemiş olurum
  • ya iki defa üniye yerleştim hersene aynı şeyler yazıyo zaten ama yazılanların çoğu olmuyorrrrreeeee...
  • Bizim bölümde 88 kişi var. Bütün bunlar aynı sınıfta mı ders görecek lise gibi?
  • 88 mi azmışş 150 yakın insan vardı sanırım anfide
    tek bir sınıf deeğil tabiki alttan alanlar felann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşınabilir bellek -- 22 Ağustos 2010; 0:21:41 >
  • Herşeyi oluruna bırak, ilk günlerde herkes senin gibi, sadece fazla uç takılma, ilk intiba iyi olmalı, diğerleri seni ilk olarak nasıl tanırsa öyle devam eder.
  • İlk gün yada ilk hafta okula gitme sonra yavaş yavaş sınıfa girdikce tanış insanlarla gerek yok ilk dakkadan yüz göz olmaya sonra nasılsa pişman olup selamı bile keseceksiniz.
  • Bende 9 eylüle başlıcam. Pek heyecan yok açıkçası liseden 10 tane kızla aynı okuldayız yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşınabilir bellek

88 mi azmışş 150 yakın insan vardı sanırım anfide
    tek bir sınıf deeğil tabiki alttan alanlar felann

88 kişi bu sene başlayacak.
    Hangi dersler anfide işleniyor? Bölüm dersleri için nasıl bir uygulama var? Mesela Harita Mühendisliği için bizim okulda Cumartesi ölçüm dersi varmış. İşte bu 88 kişi birden ölçüm yapmaya çıkmaz sanırım. İlkokuldaki mikroskoba sıra ile bakma olayına döner sonra.

"Evet çocuklar, şimdi gördüklerimizi defterimize çiziyoruz."

Birinci öğretimde de 90 küsür kişi varmış şimdi baktım. Yani 180 küsür kişinin Cumartesi sabahı ölçüm dersi var. Nasıl bir şey yapacaklar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 22 Ağustos 2010; 1:54:43 >

• Bende kızlarla tanısma,konusma sıkıntısı var.

İlk 1 ay teklif etmiyoruz onu anladık da ilk günden bir kızla tanıssak abazan gibi görünür müyüz.

Agzım laf yapmadıgı için herkes bi kız kapacak ben acıkta kalacakmısım gibi geliyo ama öyle olmayacagını biliyorum. Kafa dengime göre bi kız bulurum herhalde 1-2 ay içinde.

Bir de cok merak ettgim bi konu da su; Anadolu Üni. İö kazandım. Okulda çok tiki var mıdır? Çünkü İstanbuldan gidiyorum oraya ve buradaki tikilerin hepsi özele gidiyo.

Ve İÖ'de sosyal hayat nasıldır? Kız açısından,okul acısından,çevre acısından,gezme-tozma acısından.

150 kişilik anfi varmıs bizim okulda da. Hay masallah hangi birinle tanıscaksın ilk gün.
  • kız arıyorsanız geneleve gidin millet ... nedir bu kız takıntısı yahu okumaya gitmiyorlar sevişmeye diyorlar mübarek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Bende kızlarla tanısma,konusma sıkıntısı var.

İlk 1 ay teklif etmiyoruz onu anladık da ilk günden bir kızla tanıssak abazan gibi görünür müyüz.

Agzım laf yapmadıgı için herkes bi kız kapacak ben acıkta kalacakmısım gibi geliyo ama öyle olmayacagını biliyorum. Kafa dengime göre bi kız bulurum herhalde 1-2 ay içinde.

Bir de cok merak ettgim bi konu da su; Anadolu Üni. İö kazandım. Okulda çok tiki var mıdır? Çünkü İstanbuldan gidiyorum oraya ve buradaki tikilerin hepsi özele gidiyo.

Ve İÖ'de sosyal hayat nasıldır? Kız açısından,okul acısından,çevre acısından,gezme-tozma acısından.

150 kişilik anfi varmıs bizim okulda da. Hay masallah hangi birinle tanıscaksın ilk gün.

İşte bu ilk günler, ilk derslerin anfide olması kötü mü olur iyi mi olur bilmiyorum ki. Tanış tanış nereye kadar.

Ben lisedeyken gerçek anlamdaki dostlarımı genelde Lise 2'de bulmuştum. Lise 1'de sınıf ortamı falan berbattı ya da ben ısınamamıştım. Üniversitede de böyle olursa bir sene geçmez ondan korkuyorum.

• bu sene biz de başlıyoruz bakalım nolcak :D şu yurtta inş adam gibi birileriyle kalırım da :D tanımadıpım insanla aynı odada kalmak da zor arkadaş :D
  • ilk gün yaklaştıkça heyecan da artıyor.ilk gün ilk ders ne yapçaz peki?bunu her anlamda soruyorum,öncelikle kzlarla tanışma,sonra herkesle tanışma nasıl olcak?ders aralarında ne yapılır?sigara da kullanmıyorum o yüzden dışarı çıkmama da gerek yok.ya girişkinler kaynaşır ben mal gibi kalırsam of ya,kazansan bi dert kazanmasan bi dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_6110 -- 22 Ağustos 2010; 2:45:09 >
  • Korkuyorum abi. sonuçta en az 5 yıl beraber geçicek o insanlarla. okulu sevmem şart kendi okulumdan 6 kişi gidiyor bu okul bu bölüme. ikisi haricinde hepsi andaval.(yada ben öyle düşünüyorum). birde malum makinacıyız. kız/ortam olmayacak belliki.
  • arkadaslar bişey sorcam. yeni üyelik aldım da bu üyeliğimi silme şansım war mı ? yardım ederseniz sevinirm admine nasıl ulasacagımı bilemedigim için buraya yazdım kusra bakmayn
  • yok mu bilen ben de bilmiyorum :D
  • Lise açanı görmüştüm ama bu bende şok etkisi yarattı..Koskoca adamlarsınız.Bunuda mı düşünüyorsunuz...
  • mesaj silindi

o kadar uğraş tecrübelerini yaz, çömezler kaale bile almasın. oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 24 Ağustos 2010; 23:59:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.