Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt banyo fişi diye bişey yok sakın ha oyuna gelme
  • ahmet, imza güzelmiş 30 santim
  • Kafanıza göre takılın. Raad olun
  • Üniversitede de tahta başına geçip saçma sapan anlamsız şeyler çizen kızlar var mı peki ? Ona göre gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Üniversitede de tahta başına geçip saçma sapan anlamsız şeyler çizen kızlar var mı peki ? Ona göre gideceğim.

Yok hocam 4yılda görmedim ben. Sana denk gelirse hemen kaç
  • quote:

- İnekseniz bile en azından ilk 1-2 hafta ineklik yapmayın.

Açıklar mısınız
    10 gün sonra ilk quiz , vizeden 100 çakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 4 Eylül 2010; 14:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Üniversitede de tahta başına geçip saçma sapan anlamsız şeyler çizen kızlar var mı peki ? Ona göre gideceğim.

hocam senin yorumlarına kopuyorum yaa...aklıma senin okuldaki rezil olduğunuz anlar yazısı geldi

• beyler herkes birşey söylemiş. Bende bişey sorayım ben tıp fakültesini kazandım bu sene 4 ekimde başlayyacakmış dersler .Tıp fakültesinde ders çalışmaktan vakit bulabilecekmiyiz arklarla dolaşmaya falan? Sadece merak.
  • Madde altında toplayalım sunları yav.

1- Kendimiz oluyoruz.
    2- Daha ilk günden bir kıza sarkmıyoruz.
    3-İlk 1-2 ay kimseyle cıkmıyoruz.
    4-Hoca geldiginde ayaga kalkmıyoruz.

Peki bunların dısında ilk gün nereye oturduysak sene sonuna kadar orada mı oturcaz ?

Hoca bize soru sorarsa oturdugumuz yerden mi cevaplıcaz yoksa ayaga mı kalkıcaz ?

Gel bu soruyu sen yap yürü len tahtaya cabuk diyebilir mi?

Derse gec girsek veya dersin ortasında çekip gitsek hocaya hesap vermek zorunda degiliz demi?

Üni.de zil diye birsey var mı? Derslere giris cıkıs nasıl oluyor ?

EK: Bizim fakültenin efsane adı Kubbeli Kerhane imis. Nerde kasıntı,uyuz,tiki,sosyete,süslü tipler varsa bizim fakültedeymis. Hiç sevmem böyle tipleri 4 yılda ya ben onları bogazlarım ya da onlar beni.

• Sonuçta oraya gelecek insanlar da yaşıtımız olcak aynı jenerasyon kendimizi kasmaya hiç gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Madde altında toplayalım sunları yav.

1- Kendimiz oluyoruz.
    2- Daha ilk günden bir kıza sarkmıyoruz.
    3-İlk 1-2 ay kimseyle cıkmıyoruz.
    4-Hoca geldiginde ayaga kalkmıyoruz.

Peki bunların dısında ilk gün nereye oturduysak sene sonuna kadar orada mı oturcaz ?

Hoca bize soru sorarsa oturdugumuz yerden mi cevaplıcaz yoksa ayaga mı kalkıcaz ?

Gel bu soruyu sen yap yürü len tahtaya cabuk diyebilir mi?

Derse gec girsek veya dersin ortasında çekip gitsek hocaya hesap vermek zorunda degiliz demi?

Üni.de zil diye birsey var mı? Derslere giris cıkıs nasıl oluyor ?

EK: Bizim fakültenin efsane adı Kubbeli Kerhane imis. Nerde kasıntı,uyuz,tiki,sosyete,süslü tipler varsa bizim fakültedeymis. Hiç sevmem böyle tipleri 4 yılda ya ben onları bogazlarım ya da onlar beni.

ders zili yok..istedğin gibi gir çık ama bu hocaya göre değişir..geç gelirsin almaz..yada alır seni bi kenara not eder..çeker gidersin bi tarafına takmaz yada yine sana öyle bi takar ki

• up
  • Komiksiniz yahu,böyle konu mu olurmuş.Siz bu yaşa kadar nasıl davranacağınızı öğrenemediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

beyler herkes birşey söylemiş. Bende bişey sorayım ben tıp fakültesini kazandım bu sene 4 ekimde başlayyacakmış dersler .Tıp fakültesinde ders çalışmaktan vakit bulabilecekmiyiz arklarla dolaşmaya falan? Sadece merak.

Merhaba

Hayır

İyi geceler
  • Üniversitede kızlar teklif ediyor bunu kafanızı bi kenarına yazın siz sakın etmeyin rezil olursunuz.
  • 27de başlıyo okul..allahtan burdan baya arkadaş var hatta 1tanesiyle aynı sınıftayız...elektronik teknolojisi okucam..herkez zor dio bide bölüm hakkında bilgi verseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Üniversitede kızlar teklif ediyor bunu kafanızı bi kenarına yazın siz sakın etmeyin rezil olursunuz.

+1 SAKIN HA
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Üniversitede kızlar teklif ediyor bunu kafanızı bi kenarına yazın siz sakın etmeyin rezil olursunuz.

Evet ilk yılımda 11 teklif aldım 2.sene 2ye katlacanakmış bu sayı üst sınıflar öyle diyorlar. katlana katlana gidiyormuş
  • Bana daha üniversite de kayıttayken bi kız teklif etti
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.