Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
    ben de üniversitemi başka şehirde kazandığım gibi aynı zamanda yurtta kalacağım.ayrıca bir vakıf üniversitesini kazandım burslu.sınıfa bakınca 35 kişilik sınıfın 25 kişisi burslu alınmış ... insanlarla sorun yaşar mıyım ? tikiler falan ?

Hangi üniversite bu yav?
    Benim bildiğim sadece 2-3 üni.de bu kadar burslu alınıyor.
  • küçücük bir üni ve şuan bölümünden 10 kişiye yakın tanıdğım 2-3 tanesiyle samimi olduğum yere gidecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR
    küçücük bir üni ve şuan bölümünden 10 kişiye yakın tanıdğım 2-3 tanesiyle samimi olduğum yere gidecem

Bölüm veya üni.de tanıdık biri olması çok iyi.
    Benim de en azından bir kişi var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

ben de üniversitemi başka şehirde kazandığım gibi aynı zamanda yurtta kalacağım.ayrıca bir vakıf üniversitesini kazandım burslu.sınıfa bakınca 35 kişilik sınıfın 25 kişisi burslu alınmış ... insanlarla sorun yaşar mıyım ? tikiler falan ?

Hangi üniversite bu yav?

yeditepe.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi üniversite bu yav?

yeditepe.

Güzel bir üniversite. Ve vakıflarda en çok burs verenlerden birisidir.
    Mezun old. okuldan burslu giden abilerimiz olmuştu. Kötü bir geri dönüş almadık. Yurtları da güzelmiş.
    Pek sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Çünkü o tiki diyeceğin tipler en fazla üni.nin %5'i olacaktır. Zaten o tiplerde sana sen de onlara zamanla alışacaksınız, sorun olmayacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi üniversite bu yav?

yeditepe.

Güzel bir üniversite. Ve vakıflarda en çok burs verenlerden birisidir.
    Mezun old. okuldan burslu giden abilerimiz olmuştu. Kötü bir geri dönüş almadık. Yurtları da güzelmiş.
    Pek sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Çünkü o tiki diyeceğin tipler en fazla üni.nin %5'i olacaktır. Zaten o tiplerde sana sen de onlara zamanla alışacaksınız, sorun olmayacak.

inşallah hocam dediğin gibi olur .

ilk başlarda ege üniversitesini falan kazanmadım diye üzüldüm,keşke kocaeli üniversitesini falan yazsaydım dedim ki puanım da yetiyordu . ama yeditepeye yerleştim.ilk başta kötü olur diye de üzüldüm.ama sonra öğrendim ki yeditepenin iletişim fakültesi ülkenin en iyilerinden ve devlette sözel okuyacaksan ege üniversitesi istanbul üniversitesi vs dışında oldukça kötüymüş ki mantıklı .ehh şimdi üniversitenin kendi imkanları da var diğer devletlere göre... kim bilir normal bir devlette okusam gazetecilikten zevk almayacaktım,ama burada kaynak donanım her şey var zevkli olabilir ... yurt olayını ben de çok merak ediyorum.internetten resimlerine baktım biraz abartı geldi ... yarın gidip göreceğiz işte,saat 8 uçağı ile gidiyorum yeni okuluma resim çekebilirsem koyarım zaten buraya,hiç bir yerde adam gibi yurtların resimlerini bulamadım .

• okula gidin yanınızda oturanla konuşun. önceden birbirini tanıyanlara çok takılmayın. Asla çok soru sormayın. 1 olduğumu belli etmicem havasında olmayın hertürlü belli olur. her gördüğünüz sakallıyı dede sanmayın. kantinde vs otururken yanaşanlardan sakının.

İyi ünilerde hocaların ilk ders gazlamalarını veya kötülemelerini umursamayın.
  • quote:

kız arıyorsanız geneleve gidin millet ... nedir bu kız takıntısı yahu okumaya gitmiyorlar sevişmeye diyorlar mübarek ...

• ben ktü inşaat ı kazandım istanbuldan gidicem acaba hocalardan şöyle sorular gelirmi amacın ne ? bu bölüme nie geildin? inşaat müh ne iş yaptığını biliyormusun ?
  • - Doğal davranın, kendinizden emin olun.
    - Siyaset tarzı şeylerden kesinlikle ama kesinlikle uzak durun.
    - Siyasi gruplarla fazla takılmayın, adınız çıktı mı kalır öyle...
    - Kızları uzun uzun süzmeyin, kısa süreli bakışın.
    - İnekseniz bile en azından ilk 1-2 hafta ineklik yapmayın.

• - Eksi sozluk yazarları gibi davranan (olması durumu sorunsalı etc.)
    - Felsefeyi uzun cümle kurmaktan ibaret sanan ( Mağara alegorisi de insanların da etc. )
    - Dakka 1 gol 1 modunda ideolojiye yönelmeye calısan (sag olur sol olur farketmez )
    - "Çöm gibi gözükmemeliyim" diye kasan.
    - Lisede kızları böyle yedim şöyle içtim diye anlatan ve bundan prim yapmaya çalışan

tiplerden uzak durun. Bırak cekingensen cekingen kal. Sen baskası gibi olmak zorunda degilsin ki... Küfürbazsan küfür et, sapıksan sapık kal, karı kıza saldıracaksan ilk iş onu yap ( saldırmak birinci anlamda değil tabi ). Insan üniversiteye geldiginde üstte saydıgım tiplerin hemen hemen hepsiyle karşılaşacaktır. Boşverin arkadaslar, insanları rahatsız etmedikce standartlarınızı toplumla paralel götürmek zorunda değilsiniz. Raad olun yane . Bunlar kendi fikirlerim tabi, tersini söyleyene de eyvallah.

• Benim bölüm ağırlıklı olarak kız.Üst sınıflara sordum 70 kız 10 erkek gibi bir durum varmış.Halısaha maçlarına adam bulamacayağız diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

İlk günler fazla konuşma uzaktan seyret herşeyi.

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

+1

+ 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

- Eksi sozluk yazarları gibi davranan (olması durumu sorunsalı etc.)
    - Felsefeyi uzun cümle kurmaktan ibaret sanan ( Mağara alegorisi de insanların da etc. )
    - Dakka 1 gol 1 modunda ideolojiye yönelmeye calısan (sag olur sol olur farketmez )
    - "Çöm gibi gözükmemeliyim" diye kasan.
    - Lisede kızları böyle yedim şöyle içtim diye anlatan ve bundan prim yapmaya çalışan

tiplerden uzak durun. Bırak cekingensen cekingen kal. Sen baskası gibi olmak zorunda degilsin ki... Küfürbazsan küfür et, sapıksan sapık kal, karı kıza saldıracaksan ilk iş onu yap ( saldırmak birinci anlamda değil tabi ). Insan üniversiteye geldiginde üstte saydıgım tiplerin hemen hemen hepsiyle karşılaşacaktır. Boşverin arkadaslar, insanları rahatsız etmedikce standartlarınızı toplumla paralel götürmek zorunda değilsiniz. Raad olun yane . Bunlar kendi fikirlerim tabi, tersini söyleyene de eyvallah.

@OgzTonY bende Biyoloji'deyim,bakalım durum ne olucak..

• @OnrbK
    Üst sınıflara sorabilirsin.
  • geçen sene hazırlık okudum bu sene tamamen farklı bir arkadaş ortamı olacak 2. kez ilk günü yaşıcam
  • İşletme İö'de şimdilik hiç kıza rastlamadım. Sınıfta 150 erkek olmayız umarım.

Bir de iö herkes daha iyidir diyo ama hem ögrenci sayısı daha az,hem de yazın öglen saatinde,okuldan cıkıp arkadaslarınla çimenlere uzanıp vakite gecirebilmek varken iö'de bu pek yok. Kısacası iö'de hayat yokmus gibi geliyo bana . Gece cıkıp o saatte nereyi gezeceksin,gündüz sadece 3'e kadar gezebilceksin. Yurda son giris gece 12'de, sabaha kadar odada dört döncez,oysa örgün egitim olsa okuldan 1'de cıksak gece 12'ye kadar gez toz,sonra da yurda gidip 12-1 gibi yat.

Umarım yanılıyorumdur ve iö gercekten çok güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

İşletme İö'de şimdilik hiç kıza rastlamadım. Sınıfta 150 erkek olmayız umarım.

Bir de iö herkes daha iyidir diyo ama hem ögrenci sayısı daha az,hem de yazın öglen saatinde,okuldan cıkıp arkadaslarınla çimenlere uzanıp vakite gecirebilmek varken iö'de bu pek yok. Kısacası iö'de hayat yokmus gibi geliyo bana . Gece cıkıp o saatte nereyi gezeceksin,gündüz sadece 3'e kadar gezebilceksin. Yurda son giris gece 12'de, sabaha kadar odada dört döncez,oysa örgün egitim olsa okuldan 1'de cıksak gece 12'ye kadar gez toz,sonra da yurda gidip 12-1 gibi yat.

hocam iö işletmede kız yoksa sizin üniversite cinsiyet ayrımı yapmış demektir 2. öğretiminde bana göre uyumak dışınd pek bir güzelliği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

İşletme İö'de şimdilik hiç kıza rastlamadım. Sınıfta 150 erkek olmayız umarım.

ders saatine kadar yurdunda veya evinde olacaksan zaten yapcak bişi yok..erken çık..kampüs senin arkadaşlarınla gez toz cayır cimende yat..hatta onlar ders işlerken anfide senin daha dersin gelmediği için akşama kadar yatın arkadaşlarınzla..

mesela bizim ünide(eses) hayat gece başlıyormuş..dersten çık ortam senin eskişehirde..(tabi anlatanların yalancısıyım bende..daha görmedim bakalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 30 Ağustos 2010; 21:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

hocam böyle yurtta kalıyosan karı kız çevresi iiyi olanlarla takıl(tabi kızlar verici tipler olcak) sana uygun tipler olmawsı şart değil sen takıl kızlarla tanıştırsın sonra götür götürebildiğini paran varsa cebinde bütün kızlarıda onun bütün arkadaşlarınıda götürürsün ilk bi iki yıl böyle geçer

Bu nasıl bir hitap tarzı utanmıyormusun

Forumda bayanlar yok mu sence?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.