hocam ne yaptın sen ya yirmi maddenin yirmiside kızlar üzerine
harbiden ya, kız için mi gdioruz üniversiteye @arimas06 emin ol, bunlardan milyon kat daha önemli şeyler vardır
ya universite amaçlarımıza,hedefimize ulaşmaktakı bi yol bi dönemdir bu sekilde nıtelendırmek ne kadar yanlıs ya
kadınlar bir erkekte ilk ayakkabıya sonra dişe sonra buruna bakar sıralama budur:)
kadından daha önemli şeylerde vardır demişsiniz o da üniversite. şunu hiçbir zaman unutmayın bir erkek gücü veya parayı niçin ister? bu sorunun cevabının sadece kadınlar için oldugunu anladıgınız gün artık dünyayı çözmüşsünüz demektir:)
20 maddenin tamamı kızlar üzerine çunku üniye gittiginiz zaman hoşlanacagınız kızlar olacak ve onları elde edemediginiz için milyon kat daha önemli şeylerde olsa kafanızı o kıza takacaksınız. bende istedim ki genç kardeşlerimize bu konuda tecrübelerimi aktaralım:)
isteyen iyice okur özümser faydasını görür isteyen o milyonlarda kat daha önemli şeylere kafa yorar:)
hortlatalım işe yarar
ben gitmedim hiç ancak kendin ol kardeşim. takıntı yapacak birşey yok. o insanlarda yeni geliyorlar. 3-4 iyi arkadaş edinirsek gerisi gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
hortlatalım işe yarar
+1
İyi olmuş bu konu..
vay be gecen sene inceliyodum bu forumu
unı nın 1. gunu cıle cekmeye baslarsın baska sehıre gırdıysen ne nerde kalma yerı ıhtıyaclr ılk 1 ay onları anca ogrenırsın :D arkadas bulmayı dert etme ılk yarıla kadar bulursun saglam arkadas
eveeeet bende bu sene basliyorum insallah.
Konu faydalı olmuş. Paylaşacak fikirleri olan büyüklerimizi konuya bekliyoruz.
Geçen sene inceliyordum yzılanların aynısı oldu
quote:
Orijinalden alıntı: darklike
ben gitmedim hiç ancak kendin ol kardeşim. takıntı yapacak birşey yok. o insanlarda yeni geliyorlar. 3-4 iyi arkadaş edinirsek gerisi gelir.
Adam 3.sınıfa geçecek kime dedin
Bu sene başlayacak olup bu konudan tavsiye alanlara benden bir tavsiye o zaman, burada yazılanları uygulamaya kalkmayın
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Orijinalden alıntı: darklike
Adam 3.sınıfa geçecek kime dedin
konuyu yeni sandım okumadan yazmışım düşüncelerimi.
Peki bu hazırlığı atlasak sıkıntı çeker miyiz kaynaşmada?
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Peki bu hazırlığı atlasak sıkıntı çeker miyiz kaynaşmada?
Ben atlattım. Çevremin çoğu hazırlık okumuş hatta benden 2-3 yaş büyüklerden oluşuyor. Yani kafa yapın uyuştuktan sonra sıkıntı yaşamazsın.
Hayırlısıyla ben de bu sene başlıyorum.
meb le sözleşmem fes abi bir daha çekemem iyi kötü gidicem yanlış mıyım ki?
2008 de okumuştum bu konuyu :) Hep karı kız üzerine durmuşlar.
vay vay vayyy, ya bunları okuyan kızlar da var ona göre; benim tavsiyem kızın sevgilisi olmadığından emin olun önce, çok kız tanıyorumki aman yedekte dursun diye diğer erkeklerle de muhabbeti götüren...