Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_cakal

hocam ne yaptın sen ya yirmi maddenin yirmiside kızlar üzerine

harbiden ya, kız için mi gdioruz üniversiteye @arimas06 emin ol, bunlardan milyon kat daha önemli şeyler vardır
  • ya universite amaçlarımıza,hedefimize ulaşmaktakı bi yol bi dönemdir bu sekilde nıtelendırmek ne kadar yanlıs ya
  • kadınlar bir erkekte ilk ayakkabıya sonra dişe sonra buruna bakar sıralama budur:)

kadından daha önemli şeylerde vardır demişsiniz o da üniversite. şunu hiçbir zaman unutmayın bir erkek gücü veya parayı niçin ister? bu sorunun cevabının sadece kadınlar için oldugunu anladıgınız gün artık dünyayı çözmüşsünüz demektir:)

20 maddenin tamamı kızlar üzerine çunku üniye gittiginiz zaman hoşlanacagınız kızlar olacak ve onları elde edemediginiz için milyon kat daha önemli şeylerde olsa kafanızı o kıza takacaksınız. bende istedim ki genç kardeşlerimize bu konuda tecrübelerimi aktaralım:)

isteyen iyice okur özümser faydasını görür isteyen o milyonlarda kat daha önemli şeylere kafa yorar:)
  • hortlatalım işe yarar
  • ben gitmedim hiç ancak kendin ol kardeşim. takıntı yapacak birşey yok. o insanlarda yeni geliyorlar. 3-4 iyi arkadaş edinirsek gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

hortlatalım işe yarar

+1

İyi olmuş bu konu..
  • vay be gecen sene inceliyodum bu forumu
  • unı nın 1. gunu cıle cekmeye baslarsın baska sehıre gırdıysen ne nerde kalma yerı ıhtıyaclr ılk 1 ay onları anca ogrenırsın :D arkadas bulmayı dert etme ılk yarıla kadar bulursun saglam arkadas
  • eveeeet bende bu sene basliyorum insallah.
  • Konu faydalı olmuş. Paylaşacak fikirleri olan büyüklerimizi konuya bekliyoruz.
  • Geçen sene inceliyordum yzılanların aynısı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

ben gitmedim hiç ancak kendin ol kardeşim. takıntı yapacak birşey yok. o insanlarda yeni geliyorlar. 3-4 iyi arkadaş edinirsek gerisi gelir.

Adam 3.sınıfa geçecek kime dedin
  • Bu sene başlayacak olup bu konudan tavsiye alanlara benden bir tavsiye o zaman, burada yazılanları uygulamaya kalkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: darklike

ben gitmedim hiç ancak kendin ol kardeşim. takıntı yapacak birşey yok. o insanlarda yeni geliyorlar. 3-4 iyi arkadaş edinirsek gerisi gelir.

Adam 3.sınıfa geçecek kime dedin

konuyu yeni sandım okumadan yazmışım düşüncelerimi.

• Peki bu hazırlığı atlasak sıkıntı çeker miyiz kaynaşmada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Peki bu hazırlığı atlasak sıkıntı çeker miyiz kaynaşmada?

Ben atlattım. Çevremin çoğu hazırlık okumuş hatta benden 2-3 yaş büyüklerden oluşuyor. Yani kafa yapın uyuştuktan sonra sıkıntı yaşamazsın.
  • Hayırlısıyla ben de bu sene başlıyorum.
  • meb le sözleşmem fes abi bir daha çekemem iyi kötü gidicem yanlış mıyım ki?
  • 2008 de okumuştum bu konuyu :)
    Hep karı kız üzerine durmuşlar.
  • vay vay vayyy, ya bunları okuyan kızlar da var ona göre; benim tavsiyem kızın sevgilisi olmadığından emin olun önce, çok kız tanıyorumki aman yedekte dursun diye diğer erkeklerle de muhabbeti götüren...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.