Şimdi Ara

Üniversiteye 28 Yaşında Başlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok hareketli bir eğitim hayatım oldu ilk önce Fatih Üniversitesi Adalet bölümünü kazandım Fetö'den okul kapandı ordan sene kaybettik,ondan sonra Bilgi Üniversitesini kazandım orayıda 2.sınıfda bıraktım,ve son olarak başka bir özel Üniversite'den önlisans bölümü'nden mezun oldum fakat içime sinmedi tekrar girmeyi düşünüyorum hedef olarak eski ismi ile TS Tarih,Felsefe bölümü Koç,Boğaziçi yada GSÜ bunlar olmaz ise Siyasal Bilgiler düşünüyorum fikirleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum =)

• Hocam üniversiteye kaç yaşında başlarsan başla, tek önemli olan senin üniversitedeki başarın olacaktır, yaşının hiçbir önemi yok.
    O kadar başarılı ol ki, senden yaşça küçük olupta erkenden başlayanlar sana bakıp gıpta etsin...
  • Güzel yorumun için teşekkür ederim,bölüm olarak kafam karışık biraz mesela İTÜ Ekonomi yada yıldız İktisat'da var aklımda ama bilemiyorum.
  • Çalışmaya başladın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okunmasına okunur da neden okuyacaksın meselesi önemli. Sonuçta üniversite sınavıyla bitmiyor iş. Orayı kazanmak 10 katlı merdivenin sadece 1.basamağını çıkmak. Değer mi? Bunun cevabını da sen verirsin ancak.
  • Başladık bakalım çalışmaya hayırlısı Üniversite ve bölüm olarak önerisi olan var ise önerilere açığım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    22 yaş üniye başlamak için
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.