Şimdi Ara

Üniversiteye başlayacak gençlere kısa öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
10
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AJLRPIJAPRIOAJPRAJPROJAPORJPAOERJPAOE

• "Büyük şehirlerde ise durumlar çok komplike. Anadolunun köyünden gelen "erkek ya da kadın öğrenci fark etmeksizin" garip bir açılım sergiliyorlar. Aile, özgürlük önündeki engellerdendir kabul edelim. Elektrik faturasını kendiniz ödemiyorsanız, evinizi kendiniz süpürmüyorsanız gelişemezsiniz bu doğru. Ancak özgürlüğü piercing ve saç boyasında, ben geymişimlerle anlayan ve hatta bu sınavda da yüksek derece elde etmiş güruhla karşı karşıya kalacaksınız."

İnsanların kendilerini ifade etmesi niye bu kadar gerdi ki seni? Gerekirse özenti olsunlar oğlum, zaten iş hayatında çok aykırı bir şey yapamayacaklar, altı üstü bir kaç seneleri var, niye bu kadar battı ki? Public mevzusunda da hayatında büyük şehre adım atmamış biri gibi konuşmuşsun, çıplak mı geziyor sanıyorsun buralarda insanlar?

Yazdığın çoğu maddeye katılıyorum, ama birkaç şey hakkında çok bilmişlik yapmışsın gibi geliyor bana. Madde sayısı çok yapmaya uğraşmasan tertemiz konu olurdu. 10 maddeye beğeniyi basar geçerdim.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

Public'e karşı değiliz, ben de yapıyorum. Sen galiba public deneyimlemedin, gel grup yapalım.

Kendilerini ifade dediğin şey bir kalıbı alıp, içine kendini sokmaya çalışmaksa; ben çok bilmişim. Benden iyi bileni yok.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Soksa nolcak, seni ne ilgilendiriyor? En azından bir şeyler denemiş oluyorlar hayat tekdüzeleşmeden önce. Altı üstü 4 senelik bir süreç, ki onun da 1-2 senesinde böyle oluyorlar genelde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne kanser bi üslup ya zor sonuna ulaştım yazının.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

ne işle uğraşıyorsunuz, benim işime karışıyorsunuz. bilginiz olmayan işlerde "hayat okulu" mottosuyla fikir belirtmeyin.

• 22. Yukarıda yazılanları dikkate almayın.

• Burak Holding kullanıcısına yanıt

17. Madde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Hayat okulu nerede dedim ben, okuduğunu anlayamıyor musun? Bilgisi olmayan işlerde konuşan sensin, gelmiş bir de burada gençlere tavsiye vermeye çalışıyorsun.

• Boş yapmış

• Biyerden tanıdık geliyordu şimdi buldum.

https://www.youtube.com/watch?v=MBBIAYpyaG0&feature=youtu.be

• sen niye bu kadar gerginsin. her başlığında ayrı birine sövüyor. bir sakin ol istersen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.