< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversiteye Gidesiniz Geliyor Mu? (3. sayfa)
-
-
Evet hocam umarım en azından benim bölümden olurlar bulaş riski azda olsa azalır.Hocam açıkçası 2 saat git gel çekilebilir bir şey değil Allah kolaylık versin
-
Yok
-
Özel yurttayim kıç kadar odada 4 kişi kalıyoz,tek kişide maske yok, biri pozitif çıksa tüm yurdu mu karantinaya alırlar odayı mi bilmiyorum ne saçma sapan bir iş bu,b*k vardı sanki teorik dersleri isteğe bağlı online yapmadılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9-10 gündür yurttayım garip bir durum içerisindeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KYK mı hocam ?
-
Yok hocam.Yurdun kendisiyle alakalı bir şey değil.
Nedir hocam aile özlemi gibi mi?
-
Paşam sizin evde her kişiye özel klozet mi vardı 8 kişiye 2 klozet gayet iyi bir öğrenci yurduna göre
Ankara’ya alışamadım hocam. Kafam attı mı sahile falan iniyordum istanbulda. Burada avm,site ve dümdüz araziden başka bir şey yok
ne kadar sığ düşünüyorsunuz yav bir evde 4 kişi var 1 tuvalet düşüyor e 8/2 aynı oran niye ağlıyor bu adamlar dimi
kaçırdığın kısım ülkede çoğunluk daha alaturkaya sıçamıyor, eve gelen misafir idrarını klozette bırakıyor, bizim yurtta kalan okula yeni başlamış kişisel hijyenini geçtim tuvalet eğitiminden yoksun kadim Anadolu genci mi temiz mi bırakacak orayı ya da aile halkın gibi mi bırakacağını sanıyorsun
arkanızdan anneniz evi temizliyor, toparlıyor ya dünyayı pas parlak temiz tuvalet mermerinden ibaret sanıyorsunuz
bu durumu yaşayınca anlarsın ne demek istediğimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 20 Eylül 2021; 11:20:54 > -
valla 1 gece yurtta tek kaldım bana yetti aile evine dön deseler dönerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada dediğini anlamamış kimse ailendeki ortak tuvalet ile yurttaki bir değil nereden bileceksin adamın hasta olup olmadığını bulaşıcı bir hastalık kapmayacağını aile evinde de bu mümkün ama aileni bilirsin üç aşağı beş yukarı annesinin su içtiği bardaktan su içmeyen herifler burada laga luga yapıyor deli oluyorum.Yeni KYK'lerde odanın içinde iyi ki duş ve tuvalet kişi sayısıda zamanla azaltılmaya başlanırsa koşulsuz tercih edilecek bir servis olacak.
-
Hocam bende tüm şehir sahil kenarına kurulmuş bir yerden bir gram bile sahili olmayan yere gideceğim benim içinde zorlu olacak sanırım bu durum
-
Bizim yurtta alaturka vardı. 1 kat inip orayı kullanıyordum. Klozet çekilecek dert değil. Şimdikinde de duş başlığı yakın. Kaynar suya alıp su tutuyorum. Yapacak bir ley yok. Çok titizsenşz su tutun ta da kalın bimin ıslak mensilşyle vs silin klozet kapağını. Başka çözüm gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle hocam. Umarım tek sorununuz bu olur. Yurttur vs gibi sıkıntılarınız olmaz Umarım
Umarım hocam hepimizin tek sıkıntısı bu olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBUmarım hocam hepimizin tek sıkıntısı bu olur
üniversiteler kapanadabilir hocam bence çok da yerleşmemek lazım
-
istanbulda olduğum için deli istiyorum ama 500 tlyle ay geçirme çelinç tayım
anadolu üniversitesinin kampüsü harika olduğu için tabii ki de gidesim geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X