Şimdi Ara

Üniversiteye Gidesiniz Geliyor Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıkıntılardan dolayı aile yanı okumayı seçtim gitmek istiyorum o yüzden
    Sadece ulaşımım sıkıntı biraz uzun sürüyor
    Wp grubunda yurt ev arayan sürekli telaşlanan görünce güzel karar verdiğimi düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sonaytbukucu2022ss S kullanıcısına yanıt

Hocam herkesin kendi şehrindeki üniversite iyi değil yada bölümü yok keşke öyle olsa bende okurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 19 Eylül 2021; 11:56:57 >
  • LELEB kullanıcısına yanıt

benim de değil ama mecburiyetten geçicem

• Bir haftadır falan yurttayım.

Katlarda falan açıkçası hiçbirimiz maske takmıyoruz çünkü tuvalete mutfağa ona buna giderken maske tak vs olmuyor yani 2 dikkat eden de çok pimpirikli birisi değilse 3'te sallıyor.

4 kişilik odalar genel anlamda dar,ben 2 kişilik odada kalıyorum oda da geniş olduğu için çocukla aramızda biraz mesafe var ve cam falan da açıyoruz.4 kişilik odalar kalabalık olduğundan ötürü bir arkadaşım biraz rahatsızdı mesela ama başka şans yok ya kalacan ya kalacan özellikle bu kira falan durumları böyleyken.

Korkmakta haklısınız kimse size gelip de len niye korkuyon vs diyemez,umarım bir çözüm yolu bulunur

• Hocam iki kişilik oda çok iyi gerçekten keşke bana da öyle denk gelse en azından havalandırırsın vs. bulaş riski düşük olur

• Gitsem alışıp rahat edeceğimi biliyorum ama evden çık eşya götür yerleş zart zurt çok zor geliyo bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UÇACAĞIM ÜNİVERSİTEYE UÇACAĞIM.

• suanda yoldayim gidiyorum. bu haftaya kadar uni gidesim vardi. ama artik donmek istiyorum geri. kusumu son kez gordum bugun. kokladim bir guzel. cok ozluycem onu, onun şirin hal hareketlerini cok ozliycem. canim kuşum can yoldasim BULUT. seni cok seviyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

Üzdü hocam sanırım en belalı ayrılık evcil dostundan ayrılmak

• jiijii kullanıcısına yanıt
    Hocam koridorlarda bile takan yok emin olun. O adama sevsen o maskeyi odada taktıramazsın ki görevliler bile maske takmıyor. Ayrıca odalarda sabun ve dezenfektan da yok şu anlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3.sınıfa geçtim. Gram gelmiyor. Hatta üzülüyorum bile. Çünkü hoca slayt okuyacak. Ayrıca bir de tahtaya uzak olduğun zaman daha da kötü oluyor. Kendine de vakit ayıramıyorsun. Hayatın yollarda geçiyor. Tabi ki herkes için durum farklıdır da benim temel sebeplerim bunlar.

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

Üzdün hocam

• Yani bütün gün maskeyle durmak istemiyorum açıkçası

• _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt

İsteğe bağlı kararı umarım çıkar yoksa işimiz yaş

• ankara izmir istanbul gibi şehirde okuyan arkadaşların mutlaka şehir içinde kalması lazım, küçük şehirlerde okuyanlar da mümkün olduğunca makul yerlere gitmeliler valla maalesef burası yeni zelanda değil, arkadaşlarla dubleks ev tutup üstü açık arabayla partiden partiye öğrencilik yapamıyorsun. yurtların pek çoğu berbat, önlemler aptalca.

• Dedem 65 yas ustu sinovacli koah hastasiydi ayakta atlattı fazla korkmana gerek yok

• darthkafir D kullanıcısına yanıt
    Tek sorun o olsa keşke :D. Tip 1 KYK cezaevinde yaşayacak adam.

• INovemberRainI kullanıcısına yanıt

Hocam aslında benimki sıfır km henüz daha yeni yapılmış ve çok iyi planlaması falan sadece küçük bir odada 4 kişi yaşayacak olmak sorun ve korona döneminde üstelik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.