Şimdi Ara

Üniversiteye Gidesiniz Geliyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey aşırı pahalı hadi yurt çıktı o da 4 kişilikmiş korona garantisini alıyorsun sanırım içeri girince kimseye bir şey diyemezsin dikkat etmeyen dikkat etmez adamın arkasında gezemezsin.Aşı oldum ama daha bir doz oldum okuldan 3 gün önce ikinciyi olacağım diyeceksin ne korktun bu kadar kronik rahatsızlığım var o yüzden korktum bağışıklık sistemim çokta iyi değil hemen hasta olurum ev tutmak istesem fiyatlar aşırı pahalı ne yapacağım bilmiyorum.Açıkçası sıfır heyecan var içimde daha çok endişe ve karasızlık hisleri var.Okulu dondur gitme diyen olacaksa hani öyle bir şeyde yapmak istemiyorum eğitimden çok uzaklaşmamak için iki arada bir derede kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 19 Eylül 2021; 10:56:0 >

• Kesinlikle doğru dedikleriniz madem 4 kişilik yapıp riski artırıyorsun, o 4 kişiyi tamamen aynı bölümden insanlardan seç ki yayılma olasılığını azalt bari. Mesela tıpçılar bi arada kalsa ve biri pozitif çıksa en azından odada da tıpçılar etkilenmiş olur ama şuan biri pozitif çıksa mesela başka fakültelere yayılacak yurttaki durumdan dolayı.

ne kadar sığ düşünüyorsunuz yav bir evde 4 kişi var 1 tuvalet düşüyor e 8/2 aynı oran niye ağlıyor bu adamlar dimi

kaçırdığın kısım ülkede çoğunluk daha alaturkaya sıçamıyor, eve gelen misafir idrarını klozette bırakıyor, bizim yurtta kalan okula yeni başlamış kişisel hijyenini geçtim tuvalet eğitiminden yoksun kadim Anadolu genci mi temiz mi bırakacak orayı ya da aile halkın gibi mi bırakacağını sanıyorsun

arkanızdan anneniz evi temizliyor, toparlıyor ya dünyayı pas parlak temiz tuvalet mermerinden ibaret sanıyorsunuz

bu durumu yaşayınca anlarsın ne demek istediğimi

Bir haftadır falan yurttayım.

Katlarda falan açıkçası hiçbirimiz maske takmıyoruz çünkü tuvalete mutfağa ona buna giderken maske tak vs olmuyor yani 2 dikkat eden de çok pimpirikli birisi değilse 3'te sallıyor.

4 kişilik odalar genel anlamda dar,ben 2 kişilik odada kalıyorum oda da geniş olduğu için çocukla aramızda biraz mesafe var ve cam falan da açıyoruz.4 kişilik odalar kalabalık olduğundan ötürü bir arkadaşım biraz rahatsızdı mesela ama başka şans yok ya kalacan ya kalacan özellikle bu kira falan durumları böyleyken.

Korkmakta haklısınız kimse size gelip de len niye korkuyon vs diyemez,umarım bir çözüm yolu bulunur

Evet yani odanın içinde kimseye maske taktıramazsın kavga çıkar ilk haftadan başına iş alırsın.Birde 4 kişinin hepsi farklı bölümlerdeyse zaten korona olmama diye bir ihtimalden bahsedemiyorsun.Korona döneminde bir oda için 4 kişi gerçekten gereksiz fazla korona olan ne olacak onunla alakalı birşey okumadım bu zamana kadar oda komple karantinayı alınıp beraber mi kalınacak yoksa başka bir şey mi? Açacağız açacağız diyorlar ama keşke komple detaylı bir şekilde anlatsalar şu işi

• yani hocam yurt dediğin şey sonuçta öğrencilerin evi oluyor artık adama diyemezsin ki maske tak diye uyurken mi takacak aşı olunsa bile yurtlarda kalan insanların çoğu virüse yakalanır gibi geliyor bir odada 4 kişi çok fazla fiziki imkanlar virüs için yeterli değil ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 19 Eylül 2021; 11:4:38 >
  • kyk çıkmazsa gitmeyeceğim ben

• jiijii kullanıcısına yanıt

Evet yani odanın içinde kimseye maske taktıramazsın kavga çıkar ilk haftadan başına iş alırsın.Birde 4 kişinin hepsi farklı bölümlerdeyse zaten korona olmama diye bir ihtimalden bahsedemiyorsun.Korona döneminde bir oda için 4 kişi gerçekten gereksiz fazla korona olan ne olacak onunla alakalı birşey okumadım bu zamana kadar oda komple karantinayı alınıp beraber mi kalınacak yoksa başka bir şey mi? Açacağız açacağız diyorlar ama keşke komple detaylı bir şekilde anlatsalar şu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 20 Eylül 2021; 11:7:53 >
  • En mantıklısı 2 veya 3 kişi eve çıkmak da onun için arkadaş çevresi felan lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de heyecan yok, heves yok.Aynı sıkıntıları yaşayıp durgun bir bekleyiş sürdürüyorum.Çok şükür yurt çıktı ama dediğin gibi 4 kişilik odada kendimizi nasıl koruyacağız onu da bilmiyorum.Her şey para, her şey masraf.Bıktım artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8 kişinin 2 klozeti kullanacağını öğrendiğimde benim zaten isteğim kalmamıştı

Covidi bırak sarı humma , veba, verem, tedavülden kalkan çiçek hastalığı bile kapılır orada, amip zaten fix

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de gram iştah kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukenmezun

Bende de heyecan yok, heves yok.Aynı sıkıntıları yaşayıp durgun bir bekleyiş sürdürüyorum.Çok şükür yurt çıktı ama dediğin gibi 4 kişilik odada kendimizi nasıl koruyacağız onu da bilmiyorum.Her şey para, her şey masraf.Bıktım artık.

İsteğe bağlı olsun herkes mutlu olsun yeter

• LELEB kullanıcısına yanıt

hocam bence aşı olunsa bile düzenli test yaptırılması lazım pozitif çıkanlar karantina odalarına alınır yoksa yurtlar zıvanadan çıkar ama tabi düzenli test işi develete yük olacağından yapılacağını sanmam

• hukukenmezun kullanıcısına yanıt

Hocam bu karar ne kadar devam eder onu da kestiremiyorum yoksa ev tutmak geçiyor içimden ama tutarım bir hafta sonra hadi geri dönün derlerse böyle bir borcun altına yatmak istemiyorum zaten durumlar belli yani isteğe bağlı olsa kimse sıkıntı yaşamasa ne olur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 19 Eylül 2021; 11:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

8 kişinin 2 klozeti kullanacağını öğrendiğimde benim zaten isteğim kalmamıştı

Covidi bırak sarı humma , veba, verem, tedavülden kalkan çiçek hastalığı bile kapılır orada, amip zaten fix

geçen sene açılacak diyen yoktu rahattık, uzaktan eğitim dediler bitti gitti. bu sene binbir türlü soru işareti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiijii

hocam bence aşı olunsa bile düzenli test yaptırılması lazım pozitif çıkanlar karantina odalarına alınır yoksa yurtlar zıvanadan çıkar ama tabi düzenli test işi develete yük olacağından yapılacağını sanmam

hocam burada dikkat edilmesi gereken karantina odaları dolarsa ne olacak, diğer konuda böyle bir döngü içerisinde aldığımız dersleri ne kadar anlarız orası meçhul

• jiijii kullanıcısına yanıt

Hocam zannetmiyorum yani kimsenin hevesi kırılmamalı gitmek isteyene yol açılmalı korkan kalmak isteyene de yol açılmalı isteğe bağlı online kararı gelmeli bu insanın sağlığı yani bir kere gitti mi geri alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LELEB

Hocam zannetmiyorum yani kimsenin hevesi kırılmamalı gitmek isteyene yol açılmalı korkan kalmak isteyene de yol açılmalı isteğe bağlı online kararı gelmeli bu insanın sağlığı yani bir kere gitti mi geri alamazsın.

20 eylülde de isteğe bağlı olmazsa umut yok gibi, o kargaşaya girilecek mecbur

• evde sıkılıyorum gitmek istiyorum açıkçası

• Kesinlikle doğru dedikleriniz madem 4 kişilik yapıp riski artırıyorsun, o 4 kişiyi tamamen aynı bölümden insanlardan seç ki yayılma olasılığını azalt bari. Mesela tıpçılar bi arada kalsa ve biri pozitif çıksa en azından odada da tıpçılar etkilenmiş olur ama şuan biri pozitif çıksa mesela başka fakültelere yayılacak yurttaki durumdan dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gitmek istemiyorsan okuma, ya da AÖF.

• bu devirde harbiden kendi şehrinde okuyacaksın gibi ya ben kendi şehrime kesin geçeceğim kararım net yatay geçiş tarihlerini takip ediyorm

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.