Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE GİDİCEM MASAUSTU BILGISAYARIM BOZULDU TAVSIYELERINIZI ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE KOLAY GELSİN BEN LİSE SON SINIF OGRENCISIYIM MASAUSTU BIR BILGISAYARIM VAR PC 4 SENELIK VE BU SENE BI BOZULMA YASADIK KOKU GELIYODU YANIK KOKUSU YINE 2 3 GUN ONCE AYNI KOKU GELMEYE BASLADI VE BEN ILKINDE ANAKARTI YANDIGI ICIN 100 LIRAYA KENDI EKRAN KARTINDAN DAHA DUSUK BI EKRAN KARTI ALMAK ZORUNDA KALDIM FAZLA PARA VERMEMEK AMACIYLA,ANNEM DE DIYOR KI DUZGUN BIR OYUN LAPTOPU AL ARTIK MASAUSTU ALMA DIYOR SIZCE NE YAPMALIYIM BEN SAHSEN LAPTOPTA OYUNUN RAHAT OYNANDIGINA INANMIYORUM,BEN COK HARDCORE OYUN OYNAYAN BIRIYIM WOW OYNUYORUM BILGISAYARIMDA EN AZ 4 5 OYUN BULUNUYOR HIZ VE SAGLAMLIK OLARAK KALITELI OLMASI GEREKIYOR BIRKAC MSI LARI GORDUM OYUN BILGISAYARI OLARAK AMA ONLARDA PAHALI GELDI SIZCE MASAUSTU MU ALSAM YINE SENEYE UNIYE GIDECEGIM ,YOKSA BIR TANE SAGLAM OYUN BILGISAYARI KAFİİ MİDİR BİR DE BEN 4 5 SENEDIR BILGISAYAR OZELLIK SEKTORUNU TAKIP ETMIYORUM ISTE BI INTEL İ7 İ5LERİ BİLİYORUM O KADAR BANA NEYIN NE OLDUGUNU HANGISI NE ICIN OLDUGU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM FORUMDA COK YER VAR KONUYU YANLIS ACTIYSAM LUTFEN TASIYIN KAPATMAYIN COK BAKMA SANSIM OLMUYOR,KOLAY GELSİN TEKRAR

• Dizüstù istiyorsan MSI,Alienware,Monster bunlara bakabilirsin,ama masaüstü kadar performans alamazsın o yùzden ben masaüstü derim ama üniversitede masaüstü zor olur,masaüstünü kullanabileceksen masaüstü al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili bileşenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmican12

HERKESE KOLAY GELSİN BEN LİSE SON SINIF OGRENCISIYIM MASAUSTU BIR BILGISAYARIM VAR PC 4 SENELIK VE BU SENE BI BOZULMA YASADIK KOKU GELIYODU YANIK KOKUSU YINE 2 3 GUN ONCE AYNI KOKU GELMEYE BASLADI VE BEN ILKINDE ANAKARTI YANDIGI ICIN 100 LIRAYA KENDI EKRAN KARTINDAN DAHA DUSUK BI EKRAN KARTI ALMAK ZORUNDA KALDIM FAZLA PARA VERMEMEK AMACIYLA,ANNEM DE DIYOR KI DUZGUN BIR OYUN LAPTOPU AL ARTIK MASAUSTU ALMA DIYOR SIZCE NE YAPMALIYIM BEN SAHSEN LAPTOPTA OYUNUN RAHAT OYNANDIGINA INANMIYORUM,BEN COK HARDCORE OYUN OYNAYAN BIRIYIM WOW OYNUYORUM BILGISAYARIMDA EN AZ 4 5 OYUN BULUNUYOR HIZ VE SAGLAMLIK OLARAK KALITELI OLMASI GEREKIYOR BIRKAC MSI LARI GORDUM OYUN BILGISAYARI OLARAK AMA ONLARDA PAHALI GELDI SIZCE MASAUSTU MU ALSAM YINE SENEYE UNIYE GIDECEGIM ,YOKSA BIR TANE SAGLAM OYUN BILGISAYARI KAFİİ MİDİR BİR DE BEN 4 5 SENEDIR BILGISAYAR OZELLIK SEKTORUNU TAKIP ETMIYORUM ISTE BI INTEL İ7 İ5LERİ BİLİYORUM O KADAR BANA NEYIN NE OLDUGUNU HANGISI NE ICIN OLDUGU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM FORUMDA COK YER VAR KONUYU YANLIS ACTIYSAM LUTFEN TASIYIN KAPATMAYIN COK BAKMA SANSIM OLMUYOR,KOLAY GELSİN TEKRAR

Lenovo z500 i5-1600 küsür Tl i7-1.700 küsür tl.Laptop çok iyi çopu oyunalrda kasma olmaz kasa alimınyum aşırı ısınmaz oyunlarda sorun cıkartmıyor.Banada burda önerdiler yakın zamanda alabilirim.Oyun oynarsın internete girersin.Zarif birşey sadece masaüstüne baktıgımda görüntü kalitesi çok harika gelmedi(aklına çözünürlük kötü gelmesin.)Kısaca oyununu oynarsan programını yuklersin internetine girersin daha ucuz birşey alıcam ders oyun oynayamazsın.

• 1seneye kadar unıversıteye gıdıceksen monster laptoplar kampanya yapıyo 300tl ındırım yapıyolar ama 2-3 ay sonra teslım alıyosun 16gb ı7 ekran kartını suanda hatırlamıyorum ıyı bı modeldı 2000kusure almıstık ve cok ıyı bılgısayardı cogu kasalı bılgısayara gore bayagı hızlıydı hıc bı oyunda full cozunurlukte takıldıgını gormedım ustelık eskıdıgı zaman monsterdan ıslemcı ekran kartını para verıp yukseltebılıyorsun kasalı alcam dersen bıraz ugrasmanlazım oda en az 2mılyar tutar ıyı bı makına toplanılır fakat unıversıteye gıdıcem dedıgın ıcın laptop daha makul dıye dusunmekteyım

• Monster paklar seni. Üniv için hiç masaüstü filan düşünme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

Monster paklar seni. Üniv için hiç masaüstü filan düşünme.

Onu da şimdi sipariş etse 6 ay sonra gelir herhalde

Tabi şubesine gidip elden de alabilirsiniz. Sağlamdır Monsterlar.

• Annem de zaten illa dizüstü al diyor masaüstü almamı istemiyor benım verebılecegım en yuksek butce 2700 falan olabılır,ve bu alacagım bılgısayar benı en az 4 sene goturmelı,cok oyun oynarım cok hafıza doldururum gercı harddıskım var ama ne kadar yuksek olursa hafıza o kadar rahat olur bılgısayar ,şu monsterlar hakkında bıraz daha bılgı verırsenız sevınırım
    mesela 16 gm ram 2 gb ekran kartı 1 tb hafıza intel i7 4 çekirdek bi laptop kaç paraya mal olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.