Şimdi Ara

Üniversiteye kaydı olduğu halde yeniden sınava girip başka bölüme geçecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Atatürk PDR okuyordum. Bu sene tekrar girdim sınava şimdi hukuk kazandım. Pdr'den kaydımı silmem gerekiyormuş. Şimdi ta Erzurum'a gidip kaydı sildirmeceğim mecbur. Var mı benimle aynı durumda olan? Varsa yazsın neler yapacağımızı bilelim haberdar olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geçen yıl akdeniz makineyi bırakıp gtü bilgisayara geçmiştim . Normal kaydını sildiriyorsun . Başka bir şey yapmıyorsun . Normal okula gidip kayıt oluyorsun o kadar.
  • EEM----) DİŞ
  • Okula gidip imza attıyorsun hocalara,kütüphaneye ve harç saymanlığına. 4-7 gün arasında edevlet ve yöksisten kaydın siliniyor
  • He bu arada gtü de istememişlerdi ama ben ne olur ne olmaz diye askeriye ye gidip tecil kağıdı almıştım . Artık onu sistem den de görüyorlar gerçi bildiğim kadarıyla .
  • Ben de aynı durumdayım şu an. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim..
  • hocam kırıklamı hukuk kazandınız
  • tüm arkadaşlara sonuçları hayırlı uğurlu olsun allahım bitirmek nasip etsin benim bi sorunum var tercih sonuçu ile ilgili şimdi mf3 de 162 bininci oldum ve tercih listemde 163 bin diyarbakır 164 binle şanlıurfa 171 binlede van üniversiteleri vardı ve bunların arkasınada 184 binlik bingölü yazdım fakat bana gelen bingöl olmuş neden 164 binde urfa değil veya 171 binle van gelmemişte urfa gelmiş bana yardımcı olursanız cok hayır duamı alırsınız şimdiden allah hepinizden razı olsun
  • Ben de ytüden sildircem yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: poweruA

tüm arkadaşlara sonuçları hayırlı uğurlu olsun allahım bitirmek nasip etsin benim bi sorunum var tercih sonuçu ile ilgili şimdi mf3 de 162 bininci oldum ve tercih listemde 163 bin diyarbakır 164 binle şanlıurfa 171 binlede van üniversiteleri vardı ve bunların arkasınada 184 binlik bingölü yazdım fakat bana gelen bingöl olmuş neden 164 binde urfa değil veya 171 binle van gelmemişte urfa gelmiş bana yardımcı olursanız cok hayır duamı alırsınız şimdiden allah hepinizden razı olsun

puanları yükselmiştir
  • nick dick kullanıcısına yanıt
    Hayır üni de ikinci senemdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.