Üniversitem uzadıgı için (2 yıllık) kayıt yenilemedim şimdi askeriyeye muayne olmaya gitmek istiyorum yalnız okulu donduramıyorum okulu dondurmam için sağlık problemler olması gerekiyor askeriyede belge istiyor bende lise diplomamın fotokopilerini aslıdır gibi onaylattım askeriyeye vermeyi düşünüyorum kabul ederlermi ?
Üniversitem uzadıgı için (2 yıllık) kayıt yenilemedim şimdi askeriyeye muayne olmaya gitmek istiyorum yalnız okulu donduramıyorum okulu dondurmam için sağlık problemler olması gerekiyor askeriyede belge istiyor bende lise diplomamın fotokopilerini aslıdır gibi onaylattım askeriyeye vermeyi düşünüyorum kabul ederlermi ?
askere mi gitmek istiyorsun sen? okulu dondurmadan gidemezsin sanırım, kaydını sildirmen gerekir ya da. he kilodan büyük ihtimal erteleme alırsın zaten. sen askeriyeye lise mezunu olarak işlem yaptırmak istiyorsun ama onlarda okuduğun yüksekokul kayıtlıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme