haklısınjz hocam şu üni başlasın baktım devam ediyorlar tavrımı koyacağım. hukuk yazdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
haklısınjz hocam şu üni başlasın baktım devam ediyorlar tavrımı koyacağım. hukuk yazdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sağ olun hocam halletmeye calisacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekmek elden su gölden mis gibi işte hem acil bir durum olsa ailen yanında . Hayat tecrübesi okurken sürünmeyle alınmaz iş hayatında edinilir rahat ol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam hazırlık ve şu hukukun 5 yıla çıkma muhabbeti vs iş hayatına atılmama en az 6 sene var ya. olmadı evlenmekle tehdit edeceğim işe yarar gibi:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sağ olun hocam içimi rahatlattınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 30 Ağustos 2021; 21:14:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam çok sağ olun. dikine gitmek yerine daha ılımlı olmalıyım sanırım. bölümü isteyerek seçtim ailemin de hayaliydi aynu zamanda. bu da etkili olur umarım. yazacağım size hocam tesekkürler tekrardan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 30 Ağustos 2021; 22:29:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |