Şimdi Ara

üniversiteyi aile yanında okumak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

haklısınjz hocam şu üni başlasın baktım devam ediyorlar tavrımı koyacağım. hukuk yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kökten_yedik K kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapmakla tehdit et işe yarıyor:D neyse umarım sorun olmaz hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lisarowe kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam halletmeye calisacağım

• Ekmek elden su gölden mis gibi işte hem acil bir durum olsa ailen yanında . Hayat tecrübesi okurken sürünmeyle alınmaz iş hayatında edinilir rahat ol

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt

hocam hazırlık ve şu hukukun 5 yıla çıkma muhabbeti vs iş hayatına atılmama en az 6 sene var ya. olmadı evlenmekle tehdit edeceğim işe yarar gibi:D

Hocam akıllanıyorlar bir süre sonra rahat ol sen zaten devamlı okulda ol iş bul kendine evi otel gibi kullan .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam içimi rahatlattınız

Anladım hocam. Bunları çözmek için aklıma gelen bazı şeyler var hatta bunlar hayatınızı düzene sokmanıxda da size yardımcı olacaktır.
    Öncelikle özel yazdığınız için aileniz haliyle sizden hakkını vermenizi/akademik başarı elde etmenizi daha çok bekleyecektir. Eğer sevdiğiniz bir alansa üniversiteye daha çok ağırlık verip bir nevi kendinizi ailenize ispat ederek üzerinizdeki baskıyı hafifletebilirsiniz.
    Üniversitenin dışında hayat tarzınızda yaptığınız olumlu ve gözle görülür değişiklikler hem kısa hem de uzun vadede ailenizin size olan saygısını arttıracaktır, yere daha sağlam bastığınızı gördükçe sizin üzerinizde baskı kurma ihtiyaçları azalacaktır.
    Aile içindeki ilişkileri sağlamlaştırma girişimi de bu durumda başarılı olabilir. Çok kişisel olduğu için kesin bir tavsiye vermek zor tabii ama sırayla aile bireylerinden biriyle ilişkinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Eksik yazdım biraz ama ben de yakın zamanda bu durumdan geçip ailemle ilişkilerimi biraz da olsa geliştirebildim dolayısıyla sormak istediğiniz bir şey varsa buradan veya özel mesaj ile sorabilirsiniz.
    Kolay gelsin şimdiden umarım başarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 30 Ağustos 2021; 21:14:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• thegreatestfriend kullanıcısına yanıt

hocam çok sağ olun. dikine gitmek yerine daha ılımlı olmalıyım sanırım. bölümü isteyerek seçtim ailemin de hayaliydi aynu zamanda. bu da etkili olur umarım. yazacağım size hocam tesekkürler tekrardan

Rica ederim hocam ne demek. Ilımlı yaklaşınca hayat daha rahat oluyor stres azalıyor. Konfor alanından çıkmak, sanılanın aksine, kafa rahatlığının da verdiği pozitif etkiyle ve ailenin de desteğiyle daha mümkün hale geliyor. Umarım hayalinizdeki ortama ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 30 Ağustos 2021; 22:29:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.