Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
10
Favori
29.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeCluse -- 14 Nisan 2017; 12:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mazeret olarak maddi durumumuz iyi değil demiştim kabul etmişlerdi ama okuldan okula değişebilir tabi
  • Durumlarımız cok benzer sanki :) bende itü 2014 girişliyim gıda okuyorum fakat en başından beri tıp istiyordum sınav stresi yaşamamk için o zamanlar itü yazmıstım ama farkettim ki bana göre degl kız arkadasım tıp okuyor aynı liseden aynı sıradan mezun olduk birlikte hayalimizdi şimdi o hayali gerçekleştirmek için yeni bir adım atmak istiyorum benden önce mezun olucak ama olsun :) geç mi bence hayır hayat benim vakit benim... Fakat şu okul dondurma hakkında bilgisi olan birileri bana da yardımcı olabilir mi illa dondurmak mı gerekiyor yani gitmesek bıraksak olmuyor mu ve nasıl dondurabilirim?

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    hocam benzer bi durumdayım hazırlığı geçip bıraktım dondurmadım ben okulu(krediyi almaya devam edebilmek için) kalıyorum direk tüm derslerden ortalamama baktım geçen yanlış bakmadıysam0.17 falan. Kisacasi sıkıntı olmuyor hatta bana artısı oldu. Merak ettim hocam kaçıncı sınıftasınız şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet giremez biz cıkamayız cok mutsuzuuuummm

• quote:

Orijinalden alıntı: CobanCC96

hocam benzer bi durumdayım hazırlığı geçip bıraktım dondurmadım ben okulu(krediyi almaya devam edebilmek için) kalıyorum direk tüm derslerden ortalamama baktım geçen yanlış bakmadıysam0.17 falan. Kisacasi sıkıntı olmuyor hatta bana artısı oldu. Merak ettim hocam kaçıncı sınıftasınız şuan

2. sınıftayım 61 kredi verdim 75 üstü 3.sınıf. Bu dönemi tamamlayamadım aklımı hep kurcaladı bu düşünce yani yeniden hazırlanmak düşüncesi. O yüzden yapmadım dondurmıcam bende galiba. Dondurduktan sonta kredi kesiliyor mu ki? Yeni üniversiteye kayıt yaptırınca tekrar devam mı ediyor bunu bi kyk ya sorayım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

Durumlarımız cok benzer sanki :) bende itü 2014 girişliyim gıda okuyorum fakat en başından beri tıp istiyordum sınav stresi yaşamamk için o zamanlar itü yazmıstım ama farkettim ki bana göre degl kız arkadasım tıp okuyor aynı liseden aynı sıradan mezun olduk birlikte hayalimizdi şimdi o hayali gerçekleştirmek için yeni bir adım atmak istiyorum benden önce mezun olucak ama olsun :) geç mi bence hayır hayat benim vakit benim... Fakat şu okul dondurma hakkında bilgisi olan birileri bana da yardımcı olabilir mi illa dondurmak mı gerekiyor yani gitmesek bıraksak olmuyor mu ve nasıl dondurabilirim?

Hocam bu itu gıda muhendisliğinde bir lanet mi var acaba.Bizim okulda 95li bir arkadaş orayı bırakıp tekrar hazırlanıyor da.

Dondurunca kesiliyor hocam. Burs değil kredi alıyorsanız dondurmayın derim ben. Tabi yine siz bilirsiniz. Hocam eminseniz kendinizden çok düşünmeyin . Çok örnek var. Ama bu seneden başlayın yazın falan da çalışın. Başarılar

• Çok mutsuzum arkadaşlar. Seneye sınava giricem artık kararım kesin. Ama içimde korku var hem okula gidip çalışmak çok yorucu çok değişik bişey. Gaza geldiğim zamanlarda ya da motivem iyi olduğunda çok iyi çalışabiliyorum ama ya seneye calisamaazsam diye korkuyorum. Hemşirelik okuduğum için stajlar var. Bide bizim okul çok kasinti yani gerekli gereksiz detaya bogup kasiyolar çok bıktırıcı bir işleyiş tarzları var. Dondurmak istiyorum ama ailem buna karşı çıkar.

Unide çalışıp kazanan insanları görünce motive oluyorum bakalım inşallah çok sorun olmaz başarılar hepinize.

• quote:

Dondurunca kesiliyor hocam. Burs değil kredi alıyorsanız dondurmayın derim ben. Tabi yine siz bilirsiniz. Hocam eminseniz kendinizden çok düşünmeyin . Çok örnek var. Ama bu seneden başlayın yazın falan da çalışın. Başarılar

Son kararımı verdim dondurmıcam kredi kesilmesin diye zaten sonradan devam etmeyi düşünmüyorum itü gıdaya haziran ile birlikte çalışmalara başlıcam teşekkür ederim temennileriniz için. Düşünen arkadaşlara tavsiyem kararınızı hemen verin net olun kafanız karısık olmasın eger olursa ne devam edebilirsiniz ne de sınava tekrar hazırlanabilirsiniz herşeyi aklınızda düşünün destek alın çevrenizden paylasın fikir alısverişi yapın kendinize güvenin ve son kararınızı verin

Hocam Haziranda başlamanız çok iyi olur gerçekten ben o süreçte çalışmak (kafede) zorunda kalmıştım fark ediyor ister istemez. İnşallah güzel olur sizin için başarılar

• bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversite benimki de hemşirelik de daha hazırlıktayım ben

• quote:

Hocam Haziranda başlamanız çok iyi olur gerçekten ben o süreçte çalışmak (kafede) zorunda kalmıştım fark ediyor ister istemez. İnşallah güzel olur sizin için başarılar

evet bende oturtmak istiyorum bi şeyleri kütüphanade çalısıcam. Hangi kitpaları alacagımı arastırıyorum şimdiden.Temennin için teşekkür ederim
  • LeCluse kullanıcısına yanıt
    bende mimarlığı bırakıp hazırlanmayı düşünüyorum kesinlikle tavsiye etmem mimarlığı

• timurberk kullanıcısına yanıt
    Hangi okul hocam

• Bende yapabilirim ..

• LeCluse kullanıcısına yanıt
    çukurova

• arkadaşlar konuyu gördüm bende yazmak istedim öncelikle hepinizin Allah yardımcısı olsun umarım hepiniz hayalinize kavuşursunuz benim bu sene mezun 2.senem tıp istiyorum geçen yıl diş geldi gitmedim bu sene de sıralamam 50k geldi ve eğer tıp gelmezse diş okuyup yine sınava girmeyi düşünüyorum çünkü ailem aşırı baskı yapıyor kazanamıyorsun diyorlar hemde git artık üniye yeter diyorlar ama ben tıp dışında bir şey okumak istemiyorum ne yapmlaıyım kafam çok karışık lütfen yardımcı olun üniye gidersem istediğim tıpa ilk yıldan girebilir miyim kırık obp den dolayı, giremezsemde üninin 2.yılında hazırlanırsam çok geç olmaz mı yada hiç tercih vermeyıp bir sene daha mı mezuna kalsam ne yapayım arkadaşlar bir fikir verin lütfen çevrem çok kötü etkiliyor beni kimse hayalimi takmıyor bile üniye yerleşip pişman da olmak istemiyorum ne olursunuz bana mantıklı birşey söyleyin

• Sidero kullanıcısına yanıt
    hayalinden vazgeçme derim sonuçta hayat senin hayatın sen yaşayacaksın, mesela ben başladım bile çalışmaya gayet de memnunum hayatımdan, bu arada 50bin çok kötü bir sıralama değil lysnin belirleyiciliğini göz önüne alarak konuşursak çekme şansın var, keep calm and study hard

• Super Mfci S kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam inşallah çekerim ve inşallah sizde kazanırsınız haklısınız hayalim için kimseyi takmayacağım iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.