Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
29.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adviance

Hocam şöyle,öncelikle tıp okunur mu derim lakin bir psikoloji öğrencisi olarak biliyorum ki sosyoloji de yoğun bir programa sahip.Ben olsam imkan varsa ve mezun olup hayata atılma(!)gibi bi kompleksim yoksa yeniden hazirlanirim ama okulla paralel olarak imkansiza yakin olur

dondur diyosun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi bi arada zor diyorum bana göre

• Tıp okuyupta tekrar hazırlanan biri olarak söylüyorum bölümün zor mu bilmiyorum ama bizim için misal senede 4 sınav var sonda da 1 final sınavdan 20 gün önce kapanıyorsun motivasyon istek falan kalmıyor imkansız değil ama ben bu sene aadece mat çalışıp 10k yaptım şuan da lys çalışıyprum anlayacağın kebdime güvdniyorum siyorsan okulla da olur ama en iyisi dondurmak bu sene olmazsa seneye ben de dondurucaö

• Odtü istatistik 1. sınıf öğrencisiyim.Ben de dondurmayı düşünüyorum sene sonunda.27 k civarında sıralamam vardı girdiğim sene.Daha yüksek bir sıralama yapabileceğime inanıyorum.Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IException -- 10 Nisan 2017; 1:51:32 >
  • düşünmeyin tekrar hazırlanın. önünüzde temiz 50 sene var. pişmanlıklarla yaşamayın. yaşı da dert etmeyin. girin hazırlanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

düşünmeyin tekrar hazırlanın. önünüzde temiz 50 sene var. pişmanlıklarla yaşamayın. yaşı da dert etmeyin. girin hazırlanın.

heyt bee :D çok haklısın cidden

• gönlünün istediğini yap 63 yasında emekli olacaksın cok vaktin var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 10 Nisan 2017; 22:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

girdigim sene ygs1 2 26k 27k mf4 36k

bu sene ygs 1 2 35k 42k harikalar yaratıyordum.

hocam o sıralamayla niye o bölüme girdiniz 50klarda sıralaması
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    2015te 42k dan kapatmıştı. 2014te ise 37ydi sanırım. ama bu sene çok ciddi şekilde düşmüş.

• Babamla da konuştum bugün tekrar hazırlanma ihtimalim gitgide artıyor arkadaşlar :D üniversite dondurma konusunda bilginiz var mı mazeret falan gerekiyor yazıyor ama ne tür mazeretler geçerli olur acaba ?
  • çok da kolay bir şey değilmiş galiba dondurmak, bilgisi olan yok mu hiç

• dondurmadan okula gitmeyi bırakinsan olmuyor mu ben öyle yapicam mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

hocam ben itu petrol doğal gaz 2015 girisliyim. okulu dondurup bu sene sinava hazırlandım. ama biraz gec başladım çalışmaya ekim gibi falan. boyle bi niyetiniz varsa okulu dondurup yazın çalışmaya başlamanızı öneririm.

Okulu doldurunca kyk kredisi kesiliyor mu??

• housem.d kullanıcısına yanıt
    hayır

• hocam matematiği biliyosunuzdur ama önceden fen bilginiz var mı yoksa sıfırdan mı başlayacaksınız bende düşünüyorum böyle birşey yapmayı ondan sordum
  • Yaptığım eylemdir, kesinlikle pişman değilim. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

• Hocam okulu dondurunca kaydınız silinmiyor değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamthevoice İ kullanıcısına yanıt
    Hocam itü yü neden birakiyosunuz acaba tip istediginiz için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DtKoca

Yaptığım eylemdir, kesinlikle pişman değilim. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Bu yıl mı dondurdunuz hocam?

• Bu çok zor bir karar hocam . Sana sadece şunu söyleyebilirim, sosyoloji ve tıp çok farklı alanlar. İlgi duymadığın bir bölümde okumaksa tam bir eziyet.Üstelik hayatını şekillendirdiğin bölüm...

Kafanı karıştıran Boğaziçi etiketi büyük ihtimal, e haklısın tabi ki. İyi analiz etmen gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.