yarıyor yarıyor ben başta sınav tecrübesi olsun diye girmiştim iş buralara kadar geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yarıyor yarıyor ben başta sınav tecrübesi olsun diye girmiştim iş buralara kadar geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
keyif demeyelimde yarını belirsiz türkiye şartlarında erkenden kendini garantiye almak diyelim sonuçta böyle kalmicaz yükselmeye çalışıcaz ömür boyu mücadeleye devam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 14 Kasım 2023; 20:51:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşla iddiaya girmiştik kim yüksek alır diye 94 mü ne almıştım da tıpa girdim şimdi hem tıp hem iş anamı ağlatırdı herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıp okuyan adamsın işle falan uğraşamazsın inan bana gir adam gibi tıpını oku ve üniversite hayatını yaşa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende bırakacağım yakında az kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Konu sahibi hangi bölümdeydi? |
Konu altında bana sallayan ve dediklerimi zerre anlamamış eziklere acıyorum.Kimi ironi yaptığım yeri anlamamış kimi kendince bana bir şeyler söyleme derdinde.Yazık lan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç puan aldın ve güvenlik sorusturmasi ne kadar sürdü dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |