< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 15 Kasım 2023; 23:16:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 15 Kasım 2023; 23:16:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sevgiline bir iyilik yap ve "Kadın her zaman erkeğin altında bir konumda olacaktır." ve "Aga ben tüm kızları yürüyen vajina olarak gördüğüm için fark etmiyor kız güzelse tamam ya" dediğin gönderileri göster, bırakmazsa birbirinize layıksınızdır.
Bu arada erkekler kadınlardan üstünse erkeklerle çıkmayı da deneyebilisin ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sen büyüdün de Mark Zuckerberg mü olacan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
la bu ne olm etrafımdaki herkes gardiyan oluyor. albenisi ne bu mesleğin cezaevleri dolacak artık lan. |
Bildiğin gibi bir mevzu değil bu canım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onu sever miydin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel güzel takip etmeye devam et beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
istihdam olan yere insanlar yönelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
daha iyi bir seçeneğin varsa bırak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
olum siz beni hiç anlamıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hmm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
diyosun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi yapmışın git memur ol bak keyfine. |