Şimdi Ara

Üniversiteyi bitirmeden wat yapın ileride pişman olursunuz(Üniversiteye geçeceklere tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
6
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yaz wat ile amerikaya gittim.Fiyatlar her sene artıyor ama benim zamanda 3500 dolar ile gittim her şey dahil.Dönüşte hiç harcamasam 10k dolar ile dönerdim.İngilizceniz de çok gelişiyor amerikada büyük şehirleri de geziyorsunuz bir şekilde parasını ayırtın zamanı gelince gidin hatta en iyi zaman hazırlık ve 1. sınıf bitiş zamanları.Corona bitsin getirdiğim parayla avrupa turuna da çıkacağım mutlaka yapın kendinizi geliştirin.Yirmili yaşlara bir daha gelmeyeceksiniz bu kadar özgürken yapmaktan çekinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Ağustos 2020; 20:25:20 >

• Sermaye varsa güzel iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thedeathlymezun T kullanıcısına yanıt
    erasmus parasını da çıkarıyorsun hem amerika hem avrupa görmüş oluyorsun
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    3500×7,50=26.250 tl ediyor. bu parayı nerden bulak acaba?

• Harcadığı parayı bile çıkaramayan da çok kişi var ancak deneyimlenmesi gereken bir tecrübe . Bir de bu sene fiyatları çok pahalı 500 dolar zam gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

3500×7,50=26.250 tl ediyor. bu parayı nerden bulak acaba?
    KYK alıp yatırım yapıyorum hocam 5 haneli miktarlara erişeceğim yakında.

• parayı çıkaramayanlar genelde tek işte çalışanlar.Ben köle gibi çalışıyordum 2 işte o yüzden bu kadar çok kazandım.2 iş çalışan herkes getirdiği paranın fazlasını getirir miktarı ise şansa bağlı.Evet ne yazıkki 500 dolar arttı bu sene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazırlıktan sonra kesin gitmek lazım. biraz gezip biraz da sermayeyle dönüp o parayla da erasmus patlatıp ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Hocam kaç para oldu o ? Gerçi kuruma göre değişir ama ben en son 30k diye hatırlıyorum toplam masraf

• Bir şekilde borç falan alıp gitsen çok rahat getitirsin 2 işte çalışarak .Kalan para belki de senin tekrar wat yapmana sebep olur.Dolar sürekli arttığı için bir şey söyleyemiyorum ne yazıkki
  • Imm hilmi bunu sevmedi kullanıcısına yanıt
    2020 yılında çok fazla wat başvurusu oldu belki o yüzden o kadar fazla para artışı olmuştur diye düşünüyorum(500 dolar artış).Ama bu sene firmalar coronadan dolayı geri ödeme yaparken 350 400 dolar kesinti yaparak verdi.Bu talebi düşürebilir ileride sizin faydanıza olabilir bir şey söyleyemiyorum ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfroThePro123

Bu mesaj silindi.
    Yok hocam borsa dibini kaçırdım.Kriz öncesi altın ve şuan ağırlıkla kripto trading.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anladım sağ olun , hangi kurumla yaptınız bu arada? Ve hangi ilde ne olarak çalıştınız ? Kusura bakmayın lütfen çok soru sordum ama merak ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imm hilmi bunu sevmedi -- 13 Ağustos 2020; 20:28:26 >
    Bankadan borç alıp gidecek bir arkadaşım vardı korona dolayısıyla gidemedi 500 doları yandı üstüne borç kaldı . Ekstradan para karşılığı haklarını seneye aktaran da çok var bu yüzden fiyatlar pahalı bu sene

Ben izmirde üniversite okuduğum için united towers ile yaptım.Memnun da kaldım sıkıntım olmadı.Ocean city diye şehir var internetten bakabilirsin popüler bir yer wata gidenler için oraya gittim.Maryland eyaleti diye geçiyor washingtona yakın öyle söyleyeyim.Otelin restaurantında yemek hazırlamada görevliydim amerikalı şef vardı onun yanında çalışıyordum
  • Evet dediğin olayların hepsi doğru.Arkadaşın 1 yıl önce yapsa her şey güzel olacaktı onun için bilemiyoruz ne yazıkki ne olacağını.Amerikanın ne olacağı da hala belli değil oradaki iş verenler iptal etti çoğu kişinin işini bu sene.Normal zamanda şu an alımlar başladı birkaç aya iş seçimleri olacak.Belirsiz ne yazıkki bu senede.
    Anladımm , peki konaklanmayı çalıştığınız yer mi ayarladı siz mi buldunuz ?

• Maddi durumu biraz daha kötü olanlar wat yerine CampAmerica ‘ ya baksın . Çok para kazanamazsınız ama masrafınız 800-900 dolar olur

Ben Türkiyeden depozito gönderdim amerikadan ev tuttum.Düşününce türkiyede elden kapora versen güvenemiyorsun mecbur kalınca yapıyorsun . Bazı iş verenler kendileri ayarlıyor genelde küçük yerde çalışanların olduğu yerlerde oluyor.İşini seçmeden önce sana söylüyorlar biz ayarlıyoruz ya da ayarlamıyoruz diye .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.