Şimdi Ara

Üniversiteyi kazandım ee noldu şimdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama düzgün şeyler yemen lazım hayatın böyle devam etmeyeceğini sende biliyorsundur :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası dediğin doğru geçen 3 4 erkek ben bankta otururken geldi ve sohbet ettik ama gerçekten çok soğudum hayatlarında ilk kez kız görüyormuş gibi ne bu samimiyet kızların ağızlarına düşecekler ellerinde olsa benim bu konularla hiç alakam yok sevgili falan filan tamamen uzak olduğum karışmadığım konular tutupta Bir erkekle öyle saçma sapan bir ilişki yaşayamam ha erkek arkadaşlarım olsun o güzel bir şey

• Hocalarım tamam, üniversite 10/10 değil

Fakat bu yazdıklarınızı gören liseli üniversite okumaktan vazgeçecek..

Çyls doğru demiş.

Ayrıca insan düzeni sever. (tadında)

Elbette üniversiteye göre değişmekle birlikte üniversitedeki öğrenci sayısı yeterince fazla oluyor.

İllaki anlaşabileceğin, vakit geçirebileceğin bir insan bulursun. Bölümde bulamadıysan öğrenci topluluklarına bir bak.

Dersi ilk kez dinlerken bir şey anlamamak anormal değil. Eve gidip üzerine tekrar çalışman lazım. Youtube güzel bir site.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam bide zamanla oturuyor bazı şeyler

• denayli D kullanıcısına yanıt

Bu formda cimbomfedaisini düşünüp üzülen tek kişi benim sanıyordum cimbomfedaisini düşünüp üzülen yok bu formda

Nasıl öyle olmuyo kanka. Ben de 1 sene üniversite gittim okudum, ortamım falan çok güzeldi ama okulumu zerre sevmiyordum bir sene idare ettim öyle veya böyle. Kaaç gün yuttta gelecek kaygisini diplerine kadar yasadıgımı oradaki yakın arkadaslarım bilir. Ama en azından o yoldan devam etseydim belli başlı bir yol vardı. Şimdi yine yks hazırlanıyorum tekrardan belirsizlik. İgrenc bir şey bu olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman sana kötü bir haberim var. İş hayatına atılınca üniversitedeki monoton hayatını, sınav kaygını, sabahlara kadar vize-finale çalıştığın günleri özlüyorsun. Uzun gibi gözükse de 4 sene çok çabuk geçiyor. Arkadaşların dediği gibi, bir hedef belirlemen bu psikolojiyi üzerinden atacaktır. Ben üniversite döneminde freelance iş kovalıyodum, şirket açıp kapatıyodum, kariyerime faydası olabilecek insanlarla tanışıyordum, fırsat buldukça da gezip tozuyodum. Sana tavsiyem kimsede samimiyet arama, orda binbir türlü insan var, eğlenmene bak. 4 sene sonra hiçbiri hayatında olmayacak.

• Okurken ne uzerine şirket acmistiniz hocam bu konulara ilgiliyim de bilgi alabilir miyim sizden

• Valla ya derslerden o kadar anlamıyorum ki okula gitmeyi bile bıraktım ben, hayatımda hiç bu kadar başarısız hissetmemiştim kendimi

Hocam büyüdükçe sorumluluk yükü arttığı için hayat normal olarak zorlaşıyor.

Mühendislik derslerinden zor olduğunu sanmıyorum, ama yeni olduğu için zor gelmiştir. Bir an önce çalışma sistemini oturtmaya bak, gerisi kolay olur.

boyle sorunlarda insanlara muracaat edersen ileride cok uzulursun, sosyallesmek iyidir ama bu soruna cozum olarak onerecegim asil sey degil

• Ayni depresyonu yurtdisina okumaya gittigim zaman ben de yasamistim. Calismayi birakmayarak yeni ortamlara girmeyi ve insanlari tanimaya baslarsan problemin cozulecektir.

• kardeş 1 sene daha dene, sevmezsen ve akademik açıdan başarısızsan direkt bırak okulu.

Vakit kaybetme

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Valla üzdü ya

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Tamam işte sorun burada başlıyor senin ortamın güzelmiş benim ortamım yok

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

+

• ikigai kullanıcısına yanıt

Ne alaka ikisi de kendi çapında zordur

• Server Error

500 - Internal server error.
    There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

oğlum zor bir şey değil ki. Ben yurda ilk gittiğimde tek başıma kaldığımda dolabıma eşyalarımı koyup çıktım dışarı yurtta dolaşmaya başladım ki yurt dağın başında. tek başına oturan bir sürü insan var yanlarına gidip selam vere vere tanıştım okula gidince de sınıftan arkadaşlar oldu, arkadaşların arkadaşları falan derken zaten bir sürü kişiyle tanışmış oluyorsun. derslere de bak ama sosyalliğe de önem verin üniversite sosyalleşmek için en güzel ortamlardan birisi. Ben de nasıl tek kalabiliyorsunuz koca ünide onu anlayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.