Şimdi Ara

Üniversiteyi kazandım ee noldu şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteyi dondurup memlekete dönesim var ya ot gibi yaşıyorum uyan hazırlan fakülteye git ders bitsin yurda dön ye iç yat lise arkadaşlarımı özledim memleketimi özledim ailemi özledim derslerden de hiçbir şey anlamıyorum olmasa da olurmuş gibi büyük şehir de bana göre değilmiş insanlar da hiç samimi değil depresyona girmeme son bir kaç gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocalarım tamam, üniversite 10/10 değil

Fakat bu yazdıklarınızı gören liseli üniversite okumaktan vazgeçecek..

Çyls doğru demiş.

Ayrıca insan düzeni sever. (tadında)

Elbette üniversiteye göre değişmekle birlikte üniversitedeki öğrenci sayısı yeterince fazla oluyor.

İllaki anlaşabileceğin, vakit geçirebileceğin bir insan bulursun. Bölümde bulamadıysan öğrenci topluluklarına bir bak.

Dersi ilk kez dinlerken bir şey anlamamak anormal değil. Eve gidip üzerine tekrar çalışman lazım. Youtube güzel bir site.

• hedef belirle amacsizliga dusmussun hedef gercekten guvenebilecegin herhangi bisi olabilir bir hayat amaciyla uyanirsan seni depresyona hicbir sey sokamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsan her şeye alışır.
    Anam babam 10 sene önce öz olmadığımı söyledi alıştım 1-2 senede. Senin 1-2 aya çözülür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üniversiteyi kazanınca rahatlarım sanıyodum şu an psikolojik olarak iyi değilim keşke sınav senesinde olsaydım üniversite ortamı bk gibi

• beklentiler sadece üzer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu durumdayım

• Aile evinde olmama rağmen yine keyif alamıyorum, dediğin gibi yol git zaten bildiğin şeylerin + sını gör geri gel, konusunu da açmıştım hatta
    Üstte dendiği gibi bunun sebebi amaçsızlık olabilir mesela ben daha spesifik, hayallerime doğrudan uygun şeyleri öğrensem bir şeyleri uygulamaya geçirsem muhtemelen bu belirsizlik azalacak.

öbür şeyler beni de yoruyor büyükşehir çok yorucu, her gün metroda orada burada bilmem kaç kişiyle muhatap oluyorsun falan. Ama şunu söyleyebilirim değişiklik bazen iyi de oluyor, yurt hayatına bir süre sonra alışıyorsun bir şekilde zaman geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ekim 2023; 22:44:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki kazanmamışsın.

• thatisreal kullanıcısına yanıt

şu belirsizliği yaşayacağıma bk gibi üni hayatım olsun daha iyi

• zaten hayat böyle.İleride işin olunca da işe git gel yemek ye uyu.Standart hayat işte

• Derslerden nasıl bir şey anlamıyorsun? İlk dönemin başı tamamen lisenin tekrarı olur. Şu an fonksiyonları falan görüyorsundur calculus dersinde, fizik desen mekanik, diğerleri de kolay...

Her gün toplu taşıma çekme olayını ben hala atlamadım, bunun için bir çözüm yok ne yazık ki. Ders programını dayanabileceğin şekilde ayarlamaya çalış.

Ailemin yanında olmasam bırakırdım herhalde, o yüzden fazla olumlu bir şey söyleyemeyeceğim.

• Valla hocam bende bunaldım dhaa okula bile gitmedim 2 hafta ama artık gitmeye başlıcam 3. Haftaya ve bu yüzden eve yerleştim. Gene klasik olağanüstü istanbulun çöp kalabalığı metro falan bunalttı( şubattan beri evdeyim.) zorlandım gelirken eve. Ve inanın hiçbir şey yiyemedim. Eğer yemek yapsam zaman kalmaz yorulurum ve ders çalışamam( ders çalışmam lazım.). O yüzden doritos ve ayranla günü kapattım oysa ev öyle mi pilav mantı tavuk et önünde hazır offfff yemin ediyorum şimdiden bıktım
    Daha kampüste içimden geçicek millet gizlice gerek sosyallikleriyle gerek arkadaşlıklarla ben ise incelliğimle yalnız kalıcam :/ süreden saymazlarsa dondururdum ama sayarlar devlet ünilerinde

• Hocam kızlara yoğun ilgi olur erkekler tarafından. Iyi kotu teklif eden olursa kabul et. Gezer tozarsın. Üniversite genel olarak sıkıcı. Yalnız kalmak daha kolay

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Seninki de çok travmatikmiş ya

• Teşekkür ederim sosyalleşmem gerekiyor sanırım şuan çok yalnızım ve hayat daha sıkıcı

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bende alışacağıma muhakkak eminim ama bu süreç çok zor sadece küçük bir kasabadan gelip bir sürü insanla muhatap olmak 4 ay sonra tutupta ders dinlemeye çalışmak ve arkadaş edinememek her şeyi daha da zorlaştırıyor

• berkellyum kullanıcısına yanıt

O öyle olmuyor işte

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

Çocuk kalmak varken kim attı başımıza bunları 🥲

• ikigai kullanıcısına yanıt

Ya ne matematiği ne fiziği benim derslerim tamamen sözel ve teorik bilgi ben hukuk okuyorum gel bir otur da anayasa çalış roma çalış bakayım nasıl dersi anlamıyormuşum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.