Herkes grup grup geziyor tutupta knk bende geleyim diyemiyorsun bir de utangaç bir insansan hemen öyle ortam yapıp orası senin burası benim gezemiyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteyi kazandım ee noldu şimdi (3. sayfa)

-
-
Hocam 1 saattir ev işi yapıyor cidden hem ev işi yapıp hem işe gidenler nasıl yapıyor biz 3 kişiyiz anca ev işini hallediyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev işi cidden zor iş hocam
Aynı durumu ben de yaşamıştım. İlk dönem finaller öncesi girilen 10 günlük tatilde ne en ufak ders çalışmıştım ne de en ufak Ankara'ya geri dönesim vardı. Boşlukta hissediyordum.
-
knk herkes grup grup geziyordur da elbet aralarından 1 ( sadece 1 ) kişiyle bir şekilde iletişim kurabilirsen o ortama dahil de olabilirsin, sigara içiyorsan molalarda çıkıp çakmak ayağına konuşabilirsin, derste yanındaki kişiden not ya da ders hakkında bir şey sorarak muhabbet başlatabilirsin, bizim üninin wp gruplarında millet çarşıya falan çağırıyodu işte okeye 4. gelen var mı ayağına gidersin işte en kötü 3 tane andavalla tanışırsın sonra muhabbeti kesersin onlar da sarmazsa, bazı sınıflar buluşma falan yapıyorlar kendi aralarında tanışmak için sizin sınıfın da varsa ayarlayabilirsin yoksa kendin ayarla hatta gelin buluşalım tanışma ayağına vs. diye, ya da üniversite kulüpleri var bu kulüplere girip tanışma günlerine gidip insanlarla tanışabilirsin gibi birçok yol var. sadece bu kadar kasmanıza gerek yok karşındakinin senden zerre kadar farkı yok kız olsun erkek olsun fark etmez bunu unutma.
-
%100 haklı olmak
Teşekkür ederim 🥹
oğluşum diğer insanların senden asla farkı olmadıgını anladıgın zaman bu durumu aşıcaksin. sen kendını ınandırmıssın ben asosyalim asosyalim diye, vücudun senın yuzunden kabullenmis bu durumu mk. bu tarz söylemlerde ve kabullenislerde bulunmamaya calisin elinizden geldigince ha %100 bırakamazsın orası ayrı bana da gelıyor bazen
-
Üniversite ortamı her türlü sınav senesi boşluğundan daha iyidir, en azından iyi/adı bilinen bir üniversiteyi kazanmışsan..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapman gereken çok şey var. Birincisi kesinlikle bir arkadaş ortamı edin. İkincisi varsa bir topluluk falan gir. Şimdiden staj kovala. Varsa ek iş bulup çalış. İleride sana çok katkısı olacak şeyler bunlar.
-
Taşra üniversitesi hocam sırf tıp diye gittim kampüsü iyi değil sosyal imkanlar kısıtlı dediğiniz doğru eğer Ankara İstanbulda fln olsaydım üni hayatım güzel olurdu batıda diş mi yazsaydım diye düşünmüyor değilim
Benim gibi boktan arkadaşlarin olacağına hiç olmasın daha iyi yapistilar birakmiyorlar awk cocuklari
Kardeş kimse benimle tanışmak istemiyor. İş hayatı üniversiteden kötüyse bku yedim ben. Üniversitede 0 tane arkadaşım var. Takip istegimi sınıftakiler bile kabul etmiyor.
Valla cocuklugumdan beri diger insanlardan farklıydım. Ben iyi niyetliyim karşı taraftan da azıcık bunu bekliyorum. Biraz da olsa samimiyet olmalı ama insanlar bunu anlıyor benden uzak duruyor. 21 yaşındayım bu durumu ilk fark etmem 7 yaşımda oldu. Yani herkes herkese benzemiyor. Benzemeyenler asosyal oluyor zaten.
Yapacak birşey yok Üniversite hayatı öyle olmuyor.Lisede kurduğun arkadaşlıklar Üniversite ortamında kesinlikle olmuyor onu geç birkere alışcaksın.Oradan mezun olup kendine iş bulucaksın veya iş kurucaksın para kazanacaksın oraya gitmenin amacı bu.Üniden sonra herşey değişiyor yarın birgün arkadaşların evlenince yuva kurunca hiç görüşmüyeceksin bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knki bizim ders saatleri uyuşmuyor
Knk skret ortamı ders çalışmak en azından seni terk etmiyor ders çalış 🦁 bugünkü konferans güzeldi ama di mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X