Şimdi Ara

Üniversiteyi nasıl kazanıcam :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknolojileri alanı 3. sınıf okuyorum ve seneye üniversite kpss sınavları felan var nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum ilk hedefim katiplik oda kpssden 70 üzeri alırsan 10 parmağa giriyorsun yazıyorsun mülakat felan bende her ne metin olursa olsun 170 altında yazmıyorum çok iyi yazdığımın farkındayım fakat çok kararsızım 70 üzerinde alırmıyım acaba diye bir yandanda üniversite hiç bir kaynak almadım sadece kpss setini aldım ondan kpss çalışıyorum hocalar bir farkı yok diyor aynı konular felan diyor ama hiçde öyle değil ne yapacağımı bilmiyorum aslında astsubaylığı da çok istiyorum fakat ondada mülakatlarda torpil dönüyor saçma sapan nedenlerle adam eliyorlar yok kepçe kulak yok dişin teki yamuk kepçe kulak olmayan adama bile kepçe kulak var sende diyip yolluyorlarmış hatta birinin suratında sivilce var diye yollamışlar yani ümitlerim azalıyor... babam hep oku olum oku olum dedi ilk okulda ben 3 sene dershaneye gittim ama hep gırgır şamata bu günlerin olacağını nerden bilecektim hep eğlenceye aldım ama iş işten geçti ilk dönem itibariyle teşekkür aldım bitirdim ama ygs konularında matematik geometri yani anlayacağınız sayısallar 0 tarihim çok iyidir 50 soru sorsunlar 35 40 net getirirm fakat iş tarihlede olmuyor abilerim ne yapacam bir yol gösterin :( :( :(

• 70 rahat alirsin sikinti yapma hizli yaziyorsan katipligi dusun assubaylik zor is

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • astsubaylığı aslında çok istiyorum ilgi duyduğum bir meslek ön sağlığı geçsem sözlüde sıkılmam utanmam heyecan yapmam sadece ön sağlık :( bakıcaz artık katipilikte olursa yapacak bir şey yok :(
  • iyi sen bilirsinde subaylik zor is iyi yani 10yilda emekli olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah kardeşim ah bir olsakta zorluğu bir köşede olsa tek isteğim astsubay olmak :(
  • Kardesim bende duz lisede ucuncu sinifim ikinci doneme girdik notlar vast turkiyede istedigimiz universiye girmek cok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :( vallaha çok sıkıntıdayım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.