Bildirim
Hukuk bitirince iş imkanları nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sürünen bir avukat şu yaşıma kadar çevremde hiç görmedim ciddi bi kişilik problemin yoksa iyi kazanırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: wntd1903
sürünen bir avukat şu yaşıma kadar çevremde hiç görmedim ciddi bi kişilik problemin yoksa iyi kazanırsın
Çok fazla mezun veriyor bölüm.Bu beni düşündürüyor.Peki ayda minimum 10bin kazanabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Naptın dostum sen :) Birde minumum :O :D Max o kadar kazanırsan öpte başına koy.. -
Özel okullar bitirdi hocam o bölümü... -
Hakim olabilirsen alırsın aylık 10 bin ama sınavları dehşet zordur kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: unknown63
Hakim olabilirsen alırsın aylık 10 bin ama sınavları dehşet zordur kolay gelsin
O kadar almıyorlar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yerimseniDH
Özel okullar bitirdi hocam o bölümü...
Ne alakası varki?
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliyildiz
quote:
Ne alakası varki?
Çok mezun az para -
quote:
quote:
quote:
Ne alakası varki?
Çok mezun az para
Bu bütün bölümlerde olan bir konu.
Hukuk her zaman revaçta olan bir meslek.. Herşey sende biter tanınmış bir avukat olursan 5-6 Binlerle oynarsın.. -
Hocam avukat olduktan sonra sırtını devlete yaslarsan rahatlarsın.Benim açımdan böyle.Eğer sermayen ve çevren varsa açarsın bi büro takılırsın rahat rahat ama daha ilk senelerde pek tavsiye edilmiyor.Adliye de falan avukat olmak daha karlı.5 sene avukat olarak çalıştıktan sonra hakim savcı falan oldun mu değme keyfine zaten :D -
Özelden mezun olsam bile KPSS ile devlete atanma şansım var mıdır? -
Ben de hukuk okumayı düşünüyorum fakat Avukatlığa pek sıcak bakmıyorum yani çevren falan yoksa zor iş,kaldı ki her yer avukat oldu sadece tanınan avukatlar iş yapıyor.Bunun dışında okuduğun üniversitede öğretim üyesi olarak kalıp akademik yoldan ilerlemek ya da fena halde 4 yıl boyunca ders dinleyip hakimlik-savcılık sınavına girip hakim ya da savcı olacaksın.Yoksa avukat olup ben ayda 8-10 bin kazanacağını zannetmiyorum.Hatta ilk seneler 1000lira zor kazanırsın. -
ayda minumum 10000 isteyen arkadaş uzaya falan gitsin avukatlık nasip meselesi bi halıcıya aylık ne kadar kazanıyorsun der gibi bir soru bu halıcıya bir turist gelir ayı kurtarır diğer ayda sinek avlar bu işler böyledir gene de önü açık bir bölüm -
1-2 yıla avukatlık sınavı gelecek.yanlış bilmiyorsam 80 tane okulda var bölüm.eskisi gibi değil .mezun çok.bence uluslararası ilişkiler düşünülebilir hukuk yerine -
Peki arkadaşlar Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümü nasıldır?İş imkanları nelerdir?Bitirirsem nerelerde çalışabilirim? -
quote:
Peki arkadaşlar Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümü nasıldır?İş imkanları nelerdir?Bitirirsem nerelerde çalışabilirim?
uluslararası ilişkilerde işsiz kalmazsın.hatta mezun olmadan işin hazır olur.ilkten dehşet paralar kazanamazsın.ama 2--3 yıl sonra iyi bir konuma gelebilirsin.siyasal biraz karışık.siyasalcılar her şeyi biraz bilir.ama tam uzman oldukları bir alan yoktur.bu yüzden özel sektörde şansları az. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda
quote:
Peki arkadaşlar Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümü nasıldır?İş imkanları nelerdir?Bitirirsem nerelerde çalışabilirim?
uluslararası ilişkilerde işsiz kalmazsın.hatta mezun olmadan işin hazır olur.ilkten dehşet paralar kazanamazsın.ama 2--3 yıl sonra iyi bir konuma gelebilirsin.siyasal biraz karışık.siyasalcılar her şeyi biraz bilir.ama tam uzman oldukları bir alan yoktur.bu yüzden özel sektörde şansları az.
Uluslararası ilişkilerde tam olarak ne tarz dersler okutuluyor?Bitirdiğin zaman nerelerde iş imkanım olur? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda
quote:
uluslararası ilişkilerde işsiz kalmazsın.hatta mezun olmadan işin hazır olur.ilkten dehşet paralar kazanamazsın.ama 2--3 yıl sonra iyi bir konuma gelebilirsin.siyasal biraz karışık.siyasalcılar her şeyi biraz bilir.ama tam uzman oldukları bir alan yoktur.bu yüzden özel sektörde şansları az.
Uluslararası ilişkilerde tam olarak ne tarz dersler okutuluyor?Bitirdiğin zaman nerelerde iş imkanım olur?
iktisat ingilizce bazı hukuk dersleri siyasal tarih, diplomasi kamu yönetimi, kamu maliyesi aklımda kalan dersler.ihracat ve ithalatla iş yapan bütün şirketlerde iş imkanın olur.ingilizcen çok üst düzeyde olmalı.tabi birde 2. yabancı dilin olmalı
Benzer içerikler
- iyonik bağ sağlamlığı
- en iyi silgi
- deniz harp okulu göz derecesi
- endemik yayınları zor mu
- kimyasal özelliklerin aynı olması için
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X