Şimdi Ara

üniverstede hangi araba 80k ya kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duracell mi panasonic pilli mi olucak hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80k ne la. Ogame oynuyoriz herhalde.

• Ehliyetin var mı ???
  • H100 AL 2015 50K DÜZENLİ BAKIMINI YAPTIR 300.000-350.000 KM YAPARSIN KASAYA ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞLARINI FALAN DA ATARSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

H100 AL 2015 50K DÜZENLİ BAKIMINI YAPTIR 300.000-350.000 KM YAPARSIN KASAYA ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞLARINI FALAN DA ATARSIN

Helal be Samet .

Arkadasın Palio ya 9 kisi bindik hala gülerim hatırladıkça . Pahalı arabalardan ise ici arkadaşlarla dolu araba olsun iyidir .

Ilk defa artiliyorum seni

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

H100 AL 2015 50K DÜZENLİ BAKIMINI YAPTIR 300.000-350.000 KM YAPARSIN KASAYA ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞLARINI FALAN DA ATARSIN

Dusunsene restauranta kiz arkadasinla gidiyorsun. Valeye h100 u veriyorsun. Nasil bi duygu olabilir acaba.

Ha bide geriye kalan 50 bin lira ile benzin alirsin.

• F30 alamazsınız bu paraya.

Audi A4 1.8 Tfsi bakin makyajsiz kasa.

• Otobüs kartını aylık sınırsız yükleye. Gerisini sonra düşünürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 3 Haziran 2015; 22:45:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 TSI Trendline Passat al gitsin. Geniş olduğu için üniversitede çok güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bilmiyorum bu kadar param olsa buraya konu açıp tavsiye istermiyim??Al beğendiğini gitsin işte.

• kardeşim şurada kaç yaşında olduğunu samimi bir şekilde yazsan ve gerçekten araba almasan bile şu araç hakkında bilgi istiyorum veya x,x,x araçlarını kıyaslayın gibisinden konular açsan samimi söylüyorum daha fazla cevap gelir.
  • Küçük Berke aşagıda top oynarken annesi çagırdı çünkü hava kararmıştı,o da eve gelip bilgisayarı açıp biraz gta oynayıp ardından bu konuyu açmiş.
    Forum ne hallere düstü.

• Abi beslemeyın trolleri, ayrıca şu s2000 lerin berbat etti bu hava atma tayfası memlekette kazasız s2k kalmadı rezil ettiler bir modeli daha ya makas atmaya çalışırlar ya pustururlar arabayı birde manuel kullanmayı bilmiyorsan hiç bulaşma böyle arabalara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir liste ki ayda tüm masrafları dahil 800 Tl'ye yürüyecek araçta var. 2500 Tl'ye yürüyecek araçta.... Düşük km, Yüksek model hot hatch al, kenarada bir miktar para kalsın. Ya da listeden A180 Cdi- A200.
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam,bide kimse cevap vermeyince baska bi bolumde tekrar ayni konuyu acmis

• Okullar kapanıyor bunlar gibileri doluşacak buraya zaten çekilmez bir hal aldı bölüm iyice suyu çıkacak
  • yaş 17 de yaza 18 direk ehliyeti alacağım f30 85 e fln var biraz daha zorlarım olmazsa yürütme işi dert değil aldıktan sonrası rahat manuel bilmiyorum ondan yanaşmıyorum pek h100 le dene istersen sen ankarada bahçelide bi mekanın önüne çek
  • 80 liraya buldum güzel bişey
    http://goo.gl/c4hZDv
  • Arkadaş ben mi yanlış düşünüyorum...

Burada araç tavsiyesi alan arkadaşlar zaten dişinden tırnağından artırdıklarıyla sorunsuz bir araç almak için tavsiye alırlar.

Parada sıkıntı yoksa, gidersin galeriye, canının istediğini alırsın. Burda konu açmakla uğraşmazsın.

Haa yeni üye oldum, mesaj sayım artsın diyorsan o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

Konu nick uyumu

+1

Edit :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96580367&p=1#96580367

fena yakalanmis

aynen öyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.