Şimdi Ara

üniverstede hangi araba 80k ya kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba öncedende çok sormuştum ama üniversiteye başlıycağım ilk arabamıda bu yıl alacağım ama hala kararsızım öncelikle arabanın dikkat çekici olması lazım(olumlu anlamda basık şahin gibi durmayacak) arabanın vergisi bakımı benzini vb dert değil aklımda bazı araçlar var görüşünüzü bildirirseniz sevinirim
    HONDA S2000
    98-99 PORSCHE BOXSTER
    BMW F30 316
    AUDİ A4-A5 LEDLİ KASA
    BMW 3.20 2010-11
    BMW E92 M BODY KİT
    MERCEDES A 180 Sunroof vb
    EVO 9
    İMPREZA WRX STİ
    hiç düz vites kullanmadım sadece triptronikte araç 3. araba olcak jip fln gerek yok siz hangisini veya başka hangilerini önerirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havedreams -- 3 Haziran 2015; 20:14:52 >

• Konu nick uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

Konu nick uyumu

+1

Edit :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96580367&p=1#96580367

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 3 Haziran 2015; 20:18:39 >

• ya düzgünce yazcaksanız yazın
  • %90 alamayacaksın bunları.daha mantıklı araçlar bak.artistlik yapacan diye araba alma ayrıca.güzel olursa olsun önemli değil ama amacın artistlik yapmak olmasın.
    Arabası çok güzel ben bununla yatarım diyen tipler olmayacak.Gold diggerlar olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 3 Haziran 2015; 20:38:02 >
  • Subaru Xv alınabilir.
  • _Emir kullanıcısına yanıt
    almada problem yok 80 k ya kadar benzin vbde ailemden ztn sorun yok almada karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Subaru Xv alınabilir.

subaruda 2007 2008 impreza wrx sti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

%90 alamayacaksın bunları.daha mantıklı araçlar bak.artistlik yapacan diye araba alma ayrıca.güzel olursa olsun önemli değil ama amacın artistlik yapmak olmasın.
    Arabası çok güzel ben bununla yatarım diyen tipler olmayacak.Gold diggerlar olacak

sırf artistik değilde dikkatte çeksin araba
  • havedreams H kullanıcısına yanıt
    Sırf bütçe yetmiyor yazdığın araçlardan bazılarını kullanmak için.Daha mantıklı araçlar seç ancak eli yüzüde düzgün olsun.mercedes a, 1 serisi falan olur.3 seriside olur ama temizi olur mu bilemem.

• Ben olsam e92 alirdim. Ama 3.20den daha iyisini bulursun gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: havedreams

ya düzgünce yazcaksanız yazın

Artistlik yapma genç.

• quote:

Orijinalden alıntı: havedreams

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Subaru Xv alınabilir.

subaruda 2007 2008 impreza wrx sti?

Performans açısından wrx sti daha iyidir ancak yürütme maliyeti ve güvenlik konusunda 2015 Xv daha iyi tercih olur.
  • quote:

Sırf bütçe yetmiyor yazdığın araçlardan bazılarını kullanmak için.Daha mantıklı araçlar seç ancak eli yüzüde düzgün olsun.mercedes a, 1 serisi falan olur.3 seriside olur ama temizi olur mu bilemem.

bütçe yetmeyende biraz hasarlı olcak yada düz vitesi öğreneceğim :D bi kaç arabayla ilgili tanıdıdığım spor al daha gençsin f30 tarzına 30 unda bakarsın diyolarda m pakete çevrcem arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ben olsam e92 alirdim. Ama 3.20den daha iyisini bulursun gibime geliyor

e92 yi dış m paket ve m kaput olcak alırsamda komşumda var aynısı pek dikkat çekmio mahallede
  • quote:

%90 alamayacaksın bunları.daha mantıklı araçlar bak.artistlik yapacan diye araba alma ayrıca.güzel olursa olsun önemli değil ama amacın artistlik yapmak olmasın.

ustam gold digger Arabasına göre geliyor işte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

quote:

ustam gold digger Arabasına göre geliyor işte .

Ümit verip para yer hocam bizimkiler.Ecnebi golddiggerları gibi değiller.bmw mercedes ambleminede gelebilirler ama illa onlardan alacam diyor arkadaş ne diyeyim daha.baştan söyledim bu tip alma diye, illa alacam diyorsada seçeneklerin içinden 2-3 tane belirttim

• Ciddi mesaj yazmayın Yav bos yere

• Bu arabaları alacak adamın gelip buraya tavsiye istemesinden ziyade test sürüşü yapıp canlı incelemesi daha mantıklı olur.
  • O degilde manuel kullanmayi stidemi ogreniceksiniz dostum o araba manueli yeni ogrenen birine kafayi yedirtir ayrica lutfen tam olarak ogrenmeden sti vb tarzi arabalara el atmayiniz Allah korusun hem size hemde baskasina zarari olabilir,yanlis anlamayin sadece bir tavsiye benimki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.