< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araba sektörü nasıl? 3. Sınıfta hangi alana yöneleyim?
-
-
Togg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka elektronikte bir sürü güzel alan var mikroçipler vs. böyle bir şeye yönel ne yapacaksın arabayı elektriği yaw. keşke ben de EE okusaydım diyorum bazen.
-
Ya orası öyle ama elektrik motorları ve güç elektroniği çok ilgimi çekiyor ne bileyim ne yapacağımı bilmiyorum bölümün program seçimi öyle komedi ki kimse ne olacağımızı söylemiyor kafanıza göre takılın muamelesi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocalar yol göstermiyor mu? bu önemli bir mevzu, kariyer planlamanı doğru yapman açısından iyi araştır millete danış.
-
Üst dönemden ehbli elkli dostlara danışıyprum hepsi farklı şeyler söylüyor. Bu konuda bilgilendirme almak için çabalayacağım bu sene baya. Özellikle bazı hocalar çok elektrikçi bazıları çok ehbci kutuplaşma var okulda
Peki sence haberleşme üstüne de gitmeli miyim? Ya antenler ve haberleşme ilgimi çekmiyor aslında direkt eledim ama bir üst dönemim var şu anda tübitakta haberleşmede bir şeye staj yapıyor baya iyi diyordu o yüzden ondan da emin değilim
Hocam araba sektörü hakkında fikriniz nedir? Fikrinizi duymak isterim
Çalışırsın da tam olarak ne öğrenmek istiyorsun , maaş mı ? Şirket olarak Otosan , Togg vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamir. -- 4 Kasım 2024; 20:12:20 >
Onu tkr hocamıza sormak lazım anladığım şeyler değil.
Valla hocam verebileceğiniz her tavsiye öneri bilgilendirme değerli
Otomotiv sektörü derya deniz , çalışmayı istediğin alana yönel . Mesela motor ve sürüş dinamiklerine ilgiliysen güç elektroniği , kontrol ve otomasyon gibi alanların derslerini al . Daha mekanik şasi tasarımı, aerodinamik tasarım vb işleri makinacılar yapar .
Bizim okulda kontrolden ve elektrikten birkaç dersi almayı planlıyorum bu konuda hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Danışman hocadan yardım alabilirsin belki ben birkaç kez tavsiye istemiştim dönmüştü.
Onun dışında Togg'da stajyer olarak görüşür müyüz
Hexagon Studio staj için deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 4 Kasım 2024; 20:52:1 >
Hocam olabilir 3.senemin sonunda staj yapmayı planlıyorum hayırlısıyla.
vay be eski ehbli olarak bende düşünmüştüm bunları zamanında. En mantıklısı fiziki iş yapan bir alan olmalı. Haberleşme benlik bir alan değildi ama KOÜ mezunları hep vodafone,telekom,turkcell gibi yerlerde işe giriyordu tercih senin. Mikroçip alanı yurtdışında güzel para kazandıran gelişen bir teknoloji ama TR'de her sektör de olduğu gibi yatırım yapılmıyor istihdam vs. az. Devlet kurumlarında(Tübitak) çip projeleri dönüyor ama yeni mezun biri için uçuk hedef biraz(benim görüşüm). Ben olsam çoğu fabrika da iş yapan bir ders seçerdim. Güç elektroniği mantıklı bir tercih olur. Tam derslerin ne bilmiyorum seçmeli olarak. Otomotiv şuan sıkıntılı günler geçirse de elektrik dönüşümü yaygınlaşıyor. İş yapan bir alan olmalı. Dersi verecek hocalarınla da konuşmanı tavsiye ederim özellikle yurt dışı geçmişi olan.
-
Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için
Bilmiyorum hocam ama cevaplarda Hexagon studio gördüm, ona ben de bak derim. Kariyer fuarında tanışmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X