Şimdi Ara

Yeni Elentra alınır mı? O fiyata daha güzel hangi araç alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dünden beri niyeti bozmuş durumdayım 2011 focus 2.5 hb 1.6 tdci aracımı satıp yeni elentra alayım diyorum ama test videolarındaki eksi yönleri birde hyundai marka algısı vss yüzünden biraz endişeliyim. 80 - 85 bine aynı sınıfta hangi dizel araç alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç güzel gözüküyor ancak satarken zarar ettireceği %100 ortada. piyasası belli. bu konuda pek derdiniz yoksa alın paşa paşa binin derim.

bu arada o kadar parayı verdikten sonra c sınıfında her aracı alabilirsiniz.

astra k, golf 7, jetta, yeni focus, mazda 3, 308, c4 vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 24 Mart 2016; 16:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

araç güzel gözüküyor ancak satarken zarar ettireceği %100 ortada. piyasası belli. bu konuda pek derdiniz yoksa alın paşa paşa binin derim.

O fiyata bu dolulukta dizel otomatik hangi arabayı alsın acaba? Golf 7 100, mazda 3 yazmışsınız zaten direk geçiyorum arkadaş dizel istiyor. Sanırım c sınıfı fiyatlarından haberiniz yok. Ben de kafadan sallayım o fiyata ds5, a180, bmw 1 alırsınız.

Bence elentra bu fiyat aralığı arasında alınabilecek en fiyat performanslı araç. Tutup egea gibi bir aracın 80 tl olduğu yerde elentra almak mantıklı.

Edit: Ayrıca Türkiyenin en çok araç satan 4. Markası hyundaiye ikinci elde zarar edersin diyenler varmış gerçekten. Maşallah. Sanki arkadaş santa-fe alıcam demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 24 Mart 2016; 17:22:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

araç güzel gözüküyor ancak satarken zarar ettireceği %100 ortada. piyasası belli. bu konuda pek derdiniz yoksa alın paşa paşa binin derim.

O fiyata bu dolulukta dizel otomatik hangi arabayı alsın acaba? Golf 7 100, mazda 3 yazmışsınız zaten direk geçiyorum arkadaş dizel istiyor. Sanırım c sınıfı fiyatlarından haberiniz yok. Ben de kafadan sallayım o fiyata ds5, a180, bmw 1 alırsınız.

Bence elentra bu fiyat aralığı arasında alınabilecek en fiyat performanslı araç. Tutup egea gibi bir aracın 80 tl olduğu yerde elentra almak mantıklı.

Edit: Ayrıca Türkiyenin en çok araç satan 4. Markası hyundaiye ikinci elde zarar edersin diyenler varmış gerçekten. Maşallah. Sanki arkadaş santa-fe alıcam demiş.

800 ilan mevcut konu model için

http://www.sahibinden.com/hyundai-elantra

yukarıda saydığım araçların sayısını vermeme gerek yok girip bakabilirsiniz

ayrıca 2004-2010 arası hyundai kullandık dünyanın şu kadar satan otomobili olmasının bi önemi yok türkiye de ne kadar sattığına hangi algıyı bıraktığına ve piyasasına bakarım (elantra için konuşuyorum)

yeni astra K dizel otomatik dynamic liste fiyatı 90.000 - arkadaşın istediği paraya alınır

2015 model focus otomatik 85

diğerlerine bakmadım onlar da bu aralıkta

her şey f/p den ibaret değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 24 Mart 2016; 17:28:21 >

• Yorumlarınz için çok teşekkür ederim. Biraz daha düşüneyim bakalım gidip bi yakından göreyim

• Astra j sedan 1.6cdti 136 otomatik still paket için 83000tl fiyat aldık bi arkadas icin, kesinlikle elantra nin yanında araba. Elantra yı dün test ettim, gerçekten çok kalitesiz, ayrıca yol sesi gerçekten insanı rahatsız ediyor. Aynı paraya astra dizel otomatigi tek geçerim

• 80 bine golf alacak demedi demeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden megane 3 dci edc düşünmüyorsunuz?

• i30 daha kaliteli bir araç onuda tercih edebilirsiniz aslında ama 2017 de kasası değişcek sanırım ve hb bagaj yetersiz gelebilir. Egea almaktansa elentra daha mantıklı bir tercih gibi geliyor bana. Onun dışında octavia, focus, astra bakılabilir. Tabi bazı modeller arasında donanım farkı olacaktır buda fiyata yansıyacaktır mağlesef.
  • Hocam o paraya arkadaşın da dediği gibi astra j cdti alınabilir ikinci eli de iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test edin içinize sinerse alın

• egea elantra'nın rakibi değil.

yeni elantra'nın sürüş kalitesi çok iyi. eskisi gibi gevşek değil sert bir araç. olgun bir sürüşü var. motor-şanzıman kombinasyonu segmentinde çoğu rakibinde yok. yalıtımı çok iyi. dizel tıkırtısı duymazsınız. start-stop arkadaşın dediği gibi pürüzsüz çalışıyor. 7 sene 80 bin km garanti seçeneği var.

bu basit bir araç değil. hyundai en önemli modellerinden. corolla, civic, focus gibi dünya otomobili.

iç mekanda plastik sert ancak burada dacia plastiğinden bahsetmiyoruz. işçilik güzel. kapı kollarının plastik olması, tek dokunuşla açılığ kapanan camların olmaması sırıtıyor.

mevcut haliyle fiyat yüksek. ya fiyat düşmeli ya donanım artmalı.
  • Konuyu güncelleyelim.
    Elantra Toyota Corolla ve Opel Astra karşılaştırma yaptım. Fiyatı ve konfigürasyonları benzer 3 araç karşılaştırıyorum.
    Fiyat olarak eşit olsunlar diye bu modelleri seçtim. Corolla ve Astranın daha dolu olanları var ama fiyatları gittikçe uzuyor. Elantranın en dolusu bu.

Modeller :
    Elantra 1.6 CRDi Elite DCT 88.000 TL
    Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance Nav. MM. 88.900 TL
    Astra Sedan 1.6 CDTi Design AT 88.800 TL
    Fiyatlar liste

Vites
    Elantra 7 ileri otomatik vites
    Diğerleri 6 ileri

Motor
    Corolla 1.4 Dizel
    Diğerleri 1.6

Güç
    Corolla 90 Bg
    Diğerleri 136

Tüketim
    Astra karışık fabrika verisi 5.1 lt
    Diğerleri karışık fabrika verisi 4.1 lt

Çevre
    Astra 134 gr/km
    diğerleri 109 gr/km

Elektronik olarak aralarında çok fark yok. Bazılarında olanlar diğerlerinde yok küçük farklar var çok önemli değil.

Sadece yağmur sensörü astrada elit ve sport modelde var şaşırdım.
    Elantra ve Corollada yağmur sensörü var.

Corolla anahtarsız çalıştırma var.
    Astrada varmı bulamadım.

Sizce hangisi alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahir GÜL -- 21 Haziran 2016; 20:32:50 >

• Hic biri alinmaz.88k ve c sinifi,delirdiniz mi yahu?

• Evet objektif olalım o zaman ne alabiliriz?. Tavsiye bekliyorum.
  • Mahir GÜL M kullanıcısına yanıt
    83900 TL ye aynı motor aynı şanzımanlı daha donanımlı yeni cerato var.

• Şuan kesinlikle alınır.Ama cerato'yada kesinlikle bakılmalı.. Yeni Corolla 1.4 90 hp yarı otm premium fiyatını görünce Elantra o motor,şanzıman ve garanti ile hatta herşeyi ile kelepir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 21 Haziran 2016; 23:48:39 >
  • Ford Focus Style paketiyle 89 civarı bu aslında daha aklıma yatıyor.
  • Elentra nedense türkiyede hyundainin tutmayan arabası. Eski kasası öyleydi yenisi de öyle. İx35 yada tusconu daha cok görüyorum ama yeni elentrayı hala yollarda göremedim desem yeridir. Dış görünüşünü cidden beğeniyor olsamda i30 yada accent blue kadar satan yada ikinci eli olacak bir araç değil maalesef. Satarken biraz beklemeyi göze almanızı gerektircektir.
    Opel de son zamanlarda türkiyede ciddi sıkıntı yaşıyor. Düzgün bir araç çıkaramadı. Otomatik şanzımanı easytronic denen şey tam bir saçmalık. O kasaya 1.3 cdti motorda cidden zevksiz.
    Corolla yeni kasası güzel ve adı var. Ama şanzımanı vs nasıldır test etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

83900 TL ye aynı motor aynı şanzımanlı daha donanımlı yeni cerato var.

Ben olsam da Kia Cerato yu tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.