Recep Tayip Erdoğan Ünivesitesinin Tıp fakültesinde okumak istiyorum.Üniversiteyi ve Rize yi hiç görmedim.Tıp fakültesindeki arkadaşlar fakülteyi tanıtabilir misiniz? Yani iyi midir değil midir? Ve bu üniversitedeki arkadaşlar üniversite,yurt ve şehir nasıl vs anlatabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Üniversite hakkında bir bilgim yok.Ama Rize'nin çok ufak bir şehir olduğunu söyliyebilirim.Yürüyerek 1 gün içerisinde merkezi çok rahat gezip bitirebilirsiniz
dostum ben aslen Rizeliyim ve her sene de giderim. Ayrıca geçen sene iktisadi ve idari bilimler de merkez kampüs fenerde yarım dönem okudum ama İstanbul'da yaşadığım için ailemden uzak olmak istemediğimden bıraktım evet şehir küçük ama Trabzon'a gitmek 45 dk 1 saat falan. Okula gelince okul kampüsü inanılmaz güzel binalar sürekli büyüyor yeni fakülteler kuruluyor hukuk diş hekimliği bu sene açılcaktı sanırım. Tıp fakültesi binası Eğitim ve Araştırma hastanesinin altında ve çok güzel bir bina. Öğretim üyeleri birinci sınıf nedeni de belli Başbakan'dan büyük destek alıyor. merak ettiğin her konuda yardımcı olabilirim. Ama şuna emin olabilirsin birkaç sene içinde Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri olmaya aday. Sayıglarımla
Kardeş hızır gibi yetiştin sağolasın.Önce şehrin iklimini sorucam çok soğuk olur mu olursa kaça düşer sıcaklık, kar yağar mı? Öğrenci kafası bizimki şehirde sosyal yaşam nasıl takılacak yerler falan? Yurt nasıl odalar kaç kişilik? pek sormaya gerek yok ama onu da sorayım hep güzel derler.Doğal güzellikler açısından nasıl yeşillik di mi hep? İlgi gösterdiğin için çok teşekkür ediyorum.Sağol.
:) Şehrin iklimi genel olarak her mevsim bol yağışlı biraz da kasvetli diyebiliriz. Onun haricinde sosyal çevre olarak üni yeni olduğu için şehre etkisi yeni yeni olmaya başladı. Rize'de sosyal yaşam beklentilerini karşılamayabilir. Yurtlar sürekli artıyor özellikle liman ve yeşilçay yurdu gerçekten kaliteli :) dediğim gibi Rize doğal güzellikler konusunda belki de Türkiye'nin en güzel şehridir. Bana göre şüphesiz öyle de :) okul konusuna gelince gerçekten inanılmaz destek alıyor yani zamanla çok daha iyi olacak bana göre :) şehrin insanı öğrencileri çok seviyor ve her konuda yardım ediyor. Merak ettiğin başka bir şey varsa yine yardımcı olurum dostum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme