Şimdi Ara

Üniye kayıt için istenen VESİKALIKta kılık kıyfet yönetmeliği nasıl olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 saattir arıyorum ama tek bulduğum devlet dairelerindeki kamu kuruluşlarındaki kılık kıyafet yönetmeliği, yok sakal olmayacak yok bıyık şöyle olcak favori şöyle olcak vs vs.
    Üniversiteye kayıt yaptırırken istenen vesikalıklar nasıl olmalı bilen biri anlatabilir mi?
    Uzun saç problem olur mu? ( Sung Kang modeli )
    Bilgilendirirseniz sevinirim, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqaj -- 19 Temmuz 2011; 17:55:38 >

• benim bildiğim kadar sakallar temiz olacak,renkli çerçeveli gözlük olmayacak ama saçla ilgili birşey varmı onu hatırlamıyorum
  • kesinlikle kirli sakal dahi olmayacak(bende çok az dikkatli bakınca görünen cinsden kirli sakal vardı öğrenci işlerindeki eleman olmaz dedi,neyseki karambole getirdim diğer telaşlı abiye verdim hemen kayıt etti,bende koşarak uzaklaştım)
    saçlar konusuna gelirsek alnın açık,yüz hatların belli olacak şekilde olmalı
    kıyafet için birşey diyemeceğim ben kravat gömlekle çekilmiştim ama tişörtlü fotoğraf verenide gördüm
  • Benim de saçlar uzun (Sung Kang elime su dökemez) taç takıp çektirmem gerekecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

kesinlikle kirli sakal dahi olmayacak(bende çok az dikkatli bakınca görünen cinsden kirli sakal vardı öğrenci işlerindeki eleman olmaz dedi,neyseki karambole getirdim diğer telaşlı abiye verdim hemen kayıt etti,bende koşarak uzaklaştım)
    saçlar konusuna gelirsek alnın açık,yüz hatların belli olacak şekilde olmalı
    kıyafet için birşey diyemeceğim ben kravat gömlekle çekilmiştim ama tişörtlü fotoğraf verenide gördüm

quote:

Orijinalden alıntı: Yedas
    Benim de saçlar uzun (Sung Kang elime su dökemez) taç takıp çektirmem gerekecek sanırım.
    Aynen madem alın açık yüz hatları belli olucak en iyi fikir taç veya bas jöleyi yatır geriye metodu Bilgilendirme için teşekkürler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqaj -- 19 Temmuz 2011; 21:38:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.