Şimdi Ara

Üniyi özleyecek olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bana mı böyle bilmiyorum ama bir türlü üni bitsin istemiyorum, ünideki o yaşıtlarla ders ortamında kaynaşma, tanışma vb. atmosferini bir daha bulamayacak olmak üzüyor, ilk senem fena değildi flört yeni tanışmalar vb. derken geçti gitti, ikinci sene aşk acısı kaos kavgayla geçti, üçüncü senem de yeni bitti yine aşk meşk yeni tanışmalar derken seneye son senemle birlikte mezun olacağım ama mezun olduktan sonra boşluğa düşeceğim için ne yapacağımı bilmiyorum, iş hayatına atılıp herkesle iletişimi kesip bütün gün çalışıp hayattan soğuduğum bir yaşantı istemiyorum, yüksek lisans ile vb. devam etsem aynı ortam yakalanır mı? olmadı ciddi ciddi ikinci üniyi okumayı düşünüyorum

• Valla ben direkt bitsin de kendi paramı kazanayım diyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 13 Haziran 2024; 22:15:48 >
  • Üniversite günlerin "aşk, yeni tanışmalar vb." ile geçiyorsa, evet, devam etmesini istemek, özleyecek olmak anlaşılır.

"Same sh't, different day" ise sıkıntı. Ben iş hayatımın daha güzel olacağını düşünüyorum. Hopefully

Yüksek lisans ile devam edebilirsin. Aynı ortam oluyor mu emin değilim, farklılıklar olacaktır elbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitse de gitsek modundayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle geçiyorsa tabi özlenir benimki gibi saçmasapan insanların saçmasapan dertlerine maruz kalmak, bariyer ilişkili gaslighting ile dolu ilişki deneyimleri olunca insanın s*ktir olup gidesi geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de liseyi özleyeceğim maalesef istediğim üni de gelmedi boşluğa düştüm şimdi karneyi aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendine bir şey katmayıp ünide sadece ortamlara aktıysan geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.