Böyle bir site vardı arkadaşlar birileri paylaşıyordu. Puanını giriyordun istediğin üniversiteyi seçiyordun o bölüm ve üniyi yazanlar içerisinde kaçıncı olduğunu gösteriyordu. |
ÜNİYİ YAZAN KAÇINCI SİTE OLDUĞUNU GÖSTEREN SİTE
-
-
up merak ettim -
tercihdonemi.net -
mesajım bulunsun
-
iLuno -
teşekkürler burasıydı
-
bu siteye kaydolan kişiler arasından kaçıncı olduğumuzu mu söylüylor, yoksa genel tercih için mi bu -
quote:
Orijinalden alıntı: Shesmovedon
bu siteye kaydolan kişiler arasından kaçıncı olduğumuzu mu söylüylor, yoksa genel tercih için mi bunasıl genel olabilir ki :D öyle bir yetkisi olabilir mi bu tür sitelerin ?
-
bu senede var bu site, www.tercihdonemi.net üzerinden veya iLuno indirerek kullanılabilir.
-
Kendi içinde sıralıyor. Çok doğru sayılmaz. Yök verilerini kullanmıyor -
çok doğrudan kastınız nedir? belirli örneklem ile yapılan bir çalışma sonuçta :) 5k katılımcıyı da geçtik, mesela DGS tarafında 10k katılımcı ile çok iyi öngörü çıkarıyoruz.
-
Hocam çoğu kişi sonradan fikrini değiştiriyor -
fikrini değiştirebilir de tercih simülasyonun ne işe yaradığını sanırım pek anlaşılmamış, örneğin bu sene eczacılık 2021 e göre daha geride sıralamaya sahip olarak kapatacak bunun öngörüsünü yapabiliyoruz.
-
Ege tıp ne olur sizce
-
sonuc.osym.gov.tr üzerinden doğrulamak için eğer eski kullanıcı iseniz iLuno kullanarak da görseli kişisel bilginiz olmadan gönderebilirsiniz.
-
Şu an 11k doğrulanan kayıtlı kullanıcı var, yarın gün içinde 15k geçmiş olacaktır.
-
Yeni doğrulamalarla beraber 12k katılımcıya ulaşıldı.
-
İluno ben bugün başlıl açtım fakat ilgi görmedi -
Hocam karekodla okut
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X