Şimdi Ara

Unknown 9: Awakening | PS5 | ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

sbi sweet baby inc miş hocam, bu geliştiriciymiş. İnanılmaz bir öfke ve karalama var yorumlarda oyunla alakalı.

• nier kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam son sweet baby oyunu olarak da geçiyor. Oyun karakterlerinin gerçek dünyada ki oynayan karakteri gibi yapmadıkları daha kötü haliyle veya tam benzememesi gibi sorunlar oluşturuyormuş. Oyunun kendisinden çok karakterlere yoğunlaşmış durumdayız. Aynı durum Ghost of Yotei'de de var. Oyun çok farklı karakterde öyle ama Gerçek hayatta ki görüşü ve duruşu sebebiyle oyuna şimdiden negatif yorumlar gelmeye başladı siz düşünün hocam. Hadi oyun kötü olur veya alakasız seçenekler vs. sunulur o zaman hak veririm de eğer ki oyuna sorun teşkil etmiyorsa. Bize güzel bir sunum ile hikayeyi, atmosferi, karakteri, mekanikleri veriyorsa zaten oyuncu daha fazlasını istemez ki. Oyun kültürü başka boyutlara evriliyor sırf bu yüzden ilerde çıkacak güzeli oyunlar linç kampanyasına uğrayacakmış gibi geliyor. :)

• Unknown 9: Awakening Review

Unknown 9: Awakening | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Watch our Unknown 9: Awakening review, written by Travis Northup and reviewed on PC. Also available on Xbox Series X/S and PS5 (PlayStation 5). "Unknown 9: Awakening is the kind of routine action-adventure game that probably wouldn't blow me away even if it was executed well – and the fact that it isn’t just makes the whole thing fall completely flat. Everything from the formulaic story to the shallow and dull combat and stealth are well below the standard set by genre peers, and the consistently disheveled performance and bugs don’t do Awakening any favors. There’s at least some fun to be had in its interesting reality-bending powers, especially the mind-controlling abilities that let you briefly play as your foes and sabotage the enemy in clever ways, but these bright spots run their course quickly, leaving us with a wholly underwhelming adventure." #Unknown9Awakening #Gaming #Games
    https://www.youtube.com/watch?v=C_TCAeerSQM
  • Metacritic puanı 64 şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Üzerinden 7'lik bir oyun olmuş. Ortalama olacağını söylemiştik öyle oldu. :)

Unknown 9: Awakening | PS5 | ANA KONU
  • Meta da çakılmış puanlar ya, almaktan vazgeçtim ben. Ortalama da değil ki ortalamanın epey altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 17 Ekim 2024; 19:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyon dışında iyi bir şeyi yok

• moonquad kullanıcısına yanıt

Sweet Baby olduğu için bu oyunu yerin dibine sokacaklardır ki bu oluşumun bitmesi gerekiyor. Yoksa Hiç bir firma buradan ekmek yiyemez. 10 Üzerinden 10'luk oyun bile olsa 2 - 3 vereceklerdir ki tepkilerini gösterebilsinler.

• Böyle oyun mu çıkarılır. Bu nedir ya güzelim kadını neye benzetmişler.

• beklentimin çok altında puan aldı maalesef. ufak bir dishonored havası sezmiştim ama fıs mış.

• Oyun steam da 3 çevrimiçi oyuncuyla rekor kırmış Unknown 9: Awakening | PS5 | ANA KONU 

• bu oyunun patlayacağı videolarından belliydi. Şaşırtmadı

• nier kullanıcısına yanıt

Concord'dan daha kötü oyunlarda varmış :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Feci patladı, forspoken dan bile beter eleştirildi ki puanı da ondan bile düşük. 63 e geriledi meta scor.

• keşke patlamasaydı da oynasaydım. Görseller çok güzel duruyordu biraz Tomb Raider havası biraz Prince of Persia havası sezmiştim. Üzüldüm açıkcası emeklere yazık oldu. Unknown 9: Awakening | PS5 | ANA KONU 

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı oyunları artık fragmandan dahi anlıyoruz 😀 Bu da benim için o oyunlardan biriydi ve hiç şaşırmadım. Veilguard da ikinci sırada geliyor patlayacak oyunlar arasında 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Veilguard'ın önsipariş sayıları da iyi değil zaten hocam. O da beklentinin altında kalacak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Woke,sjw vs uğruna her şeyin içine edenler umarım yok olup giderler. Meğer ne kadar kaliteli oyunlar oynamışız eskiden. Bir diğer itirazım da casual kitleye. Yeni oyunlarda derinlik yok her şey üstünkörü yapılıyor. Uğraştırıcı olmasın, hızlıca tüketilip bitirilsin, emek olmasın vs mantığına da aşırı kızıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Ubisoft'un elinde PoP var, yıllardır gelmiyor. Tomb Raider zaten 6 yıldır yok en son 2018'de çıktı. İnsan bu tarz oyunları arıyor ya. Uncharted zaten gelmeyecek dediler. Veilguard'ı bende daha baştan patlayacak demiştim. Valla ders alsınlar, iyi oyun çıkarsınlar. Artık eskisi gibi oyun da oynayamıyorum iyi çıkması lazım keyif alayım, her oyuna zıplamıyorum.

• Torrentden deneme fırsatım oldu da dosyalar inerken harcadigim zamana elektriğe internete bile yazık o derece berbat bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.