Şimdi Ara

Unlock için lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim,Amerikadan at&t kampanyal 3gs getirttim daha öncesinde ise turkcell 3g kullanıyordum jailbreak yapmıştım yalnız unlock konusunda biraz acemiyim.Standart 3.1.2 yüklü,Blackrain kullanarak iphonu unlock yaptım,cydia ve rocku yükledim,neyse herşeyi eskisi gibi yükledikten sonra Iphonu bir açıp kapayayım dedim fakat bunu yaptıktan sonra Iphone Itunes ve cd ekranına geri dönüyor,Itunesa bağlayınca ise restore etmem gerektiğini söylüyor restore ediyorum tekrar aynı şey oluyor dfu modda,shift restore yapıp 3.1.2'de yükledim yine olmadı ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan7800

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim,Amerikadan at&t kampanyal 3gs getirttim daha öncesinde ise turkcell 3g kullanıyordum jailbreak yapmıştım yalnız unlock konusunda biraz acemiyim.Standart 3.1.2 yüklü,Blackrain kullanarak iphonu unlock yaptım,cydia ve rocku yükledim,neyse herşeyi eskisi gibi yükledikten sonra Iphonu bir açıp kapayayım dedim fakat bunu yaptıktan sonra Iphone Itunes ve cd ekranına geri dönüyor,Itunesa bağlayınca ise restore etmem gerektiğini söylüyor restore ediyorum tekrar aynı şey oluyor dfu modda,shift restore yapıp 3.1.2'de yükledim yine olmadı ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?Şimdiden teşekkürler...

Tekrar JailBreak ve Unlock yapmanız lazım.
    Bu adreste ayrıntılı açıklama var:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/

• quote:

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim,Amerikadan at&t kampanyal 3gs getirttim daha öncesinde ise turkcell 3g kullanıyordum jailbreak yapmıştım yalnız unlock konusunda biraz acemiyim.Standart 3.1.2 yüklü,Blackrain kullanarak iphonu unlock yaptım,cydia ve rocku yükledim,neyse herşeyi eskisi gibi yükledikten sonra Iphonu bir açıp kapayayım dedim fakat bunu yaptıktan sonra Iphone Itunes ve cd ekranına geri dönüyor,Itunesa bağlayınca ise restore etmem gerektiğini söylüyor restore ediyorum tekrar aynı şey oluyor dfu modda,shift restore yapıp 3.1.2'de yükledim yine olmadı ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?Şimdiden teşekkürler...

Su anda dunyanin en kolay seyi; Jailbrake v e unlock yapmak arkadasim.
    Programi yukluyorsun, iPhone'u pc'ye takiyorsun, programi calistiyorsun! Hepsi bu iste.

• Maymun arkadaşım bende işlemin ne kadar kolay olduğunun farkındayım,sırf cevap yazmak için cevap yazmayın lütfen işlemi en az 10 kere yaptım olmuyor demiyorum zaten oluyor fakat kapatıp açınca restore moduna giriyor telefonu restore edince de başa dönüyoruz zaten
  • quote:

Maymun arkadaşım bende işlemin ne kadar kolay olduğunun farkındayım,sırf cevap yazmak için cevap yazmayın lütfen işlemi en az 10 kere yaptım olmuyor demiyorum zaten oluyor fakat kapatıp açınca restore moduna giriyor telefonu restore edince de başa dönüyoruz zaten

Kullandığın işletim sistemi nedir dostum?
  • Xp kullanıyorum,yalnız şu an birşey buldum gibi yeni gelen 3gslerde boota yazıyorlarmış tethered jailbreak diye sizin gönderdiğiniz linkte yazıyor herhalde benim telefonu hiç kapatmamam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Maymun arkadaşım bende işlemin ne kadar kolay olduğunun farkındayım,sırf cevap yazmak için cevap yazmayın lütfen işlemi en az 10 kere yaptım olmuyor demiyorum zaten oluyor fakat kapatıp açınca restore moduna giriyor telefonu restore edince de başa dönüyoruz zaten

Kullandığın işletim sistemi nedir dostum?

Dostum saol senin sayende buldum benimki yeni versiyonmuş,yani bu jailbreakte her açıp kapattığımda tekrar jailbreak yapmam gerekiyormuş taki untethered çıkana kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.