arkadaşlar meraba.ben yeni üyeyim, bu konularda cahil diye nitelendirilebilirim. verilen linkleri tıklayınca virüs programı devreye giriyor. sorunum şöyle aslında; harici diskime bi film attım arkadaşınkinden. sonra açayım dedim içinde onlarca klasör,adları da bi tuhaf. böyle garip işaretler.sil deyince "dosya adı hatalı ya da uzun diyor". gb ı çok yüksek. yapıştı kaldı. laptoba takınca da yavaşlatıyor sanırım bu dosyadan kaynaklı olarak.iki gündür uğraşıyorum olmuyor.windows 7 kullanıyorum. lütfen yalvarırım biri benim anlayacağım şekilde açıklasın.link de virüs var.şaşırdım kaldım. bu acebmiye bi el atın...
Virüs linkte değilde programın setupunda. Kurulum yaptıktan sonra masaüstüne gelen ebay kısayolunu ve program files/unlocker içindeki ebay dosyasını shift+delete yaparsanız sorun ortadan kalkar.
epey zamandır kullandığım ço güzel bir program.
1. mesajdaki download linki hata veriyor...
Uzun zamandır silemediğim bir dosyayı bu programla sildim. İşini iyi yapan bir yazılım, teşekkürler.
bende işe yaramadınedendir acaba
arkadaşlar unlocker indirdim yabancı bi siteden, windows 7 uyumlusunu hem de. yine silmedi. windows 7 kendi tara ve düzelt seçeneği ile klasörü adam etti ben de sildim.ilk denemede olmamıştı, sonrakinde oldu.windows 7 yi alnından öpüyorum,nerdeyse kafayı yiyecektim.