Bildirim
Ünlü oyuncular filmi kurtarırmı????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 Cent, ünlü oyuncular kategorisine girdiyse başka sözüm yok hakim bey -
Bence kurtarmaz böyle çok örnek var. -
Kurtaramaz,ama bazı her aksiyonu izleyen tipler için bulunamaz bir nimettir.Oyunculara bakıp izlediğim en iyi filmdi diyebilirler:) -
Mel Gibson - İşaretler
Film o kadar kötü ki Mel Gibson bile kurtaramadı benim gözümde -
yıldızına göre değişir. gişe anlamındaysa bruce willis'in pek öyle gücünün kaldığını düşünmüyorum. -
hangi oyuncu olduğunu bağlı. -
Hayır kurtarmaz.
Yaşadığım en büyük hayalkırıklıklarından biri;
-
Sadece oyuncuya bağlı değil o oyuncunun karakterine de bağlı -
Filmine göre değişir.
Oyuncu odaklı filmlerde oyuncu filmi kurtarır.Mesele jim carrey, jackie chan, sylvester stallone gibi oyuncular filmi izlenir kılar.
Ama genel olarak kurtarmaz mesela al pacino en iyi aktör olarak gösterilir(bence değil ama ilk 10'a girer) ama 88 minutes filmi çok kötüdür -
Filmi kurtarmaz sadece 'Filmde ki tek iyi şey X'in performansıydı' diye oyuncuya yönelik önemli eleştiriler olur.Bir de seyirci çeker. -
Kurtarmaz.
Sadece seyircinin ilgisini çeker o kadar. -
Oyuncuya bağlı tabi ama senin verdiğin o örnek nedir arkadaş gülerler adama. -
değişir aslında
mesela aksiyon seven adama expendables ı verirsen 9-10 yapıştırabilir
yada yukarıdada söylenmiş artık adı ile anılan filmlere imza atmış aktörler(stallone başı çeker) için izlenebilir -
Kesinlikle hayır. Sırf oyuncuları için filmleri başarılı bulan adamlar var bu forumda, bir şey diyemiyorsun işte... -
Millet film izlemek için değil, ünlü oyuncuları izlemek için film izliyor. Bu inkâr edilemez bir gerçek. Yoksa film izleyenlerinin çoğunun 'bilindik' ve o 'şaşaalı' film sektöründen ibaret olmazdı film kültürleri. -
Film berbatsa oyuncu "Allah kurtarsın!" der ve kurtaramaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
Mel Gibson - İşaretler
Film o kadar kötü ki Mel Gibson bile kurtaramadı benim gözümde
Hakikaten ne kadar kötü bir filmdi değil mi?
Bu arada oyuncular filmi kurtaramıyor ne yazık ki. Öyle olsa New Year's Eve gibi epic fail bir film ortaya çıkmazdı.
Ayrıca ben de Bruce Willis hastası biriyim ama Setup çok kötü bir filmdi gerçekten. Zaten direkt DVD'ye çıkmış film. Bruce baba da abuk subuk filmlerde oynamasın artık ya.. Çıtayı iyice düşürdü.
-
Hangi oyuncu olduğuna bağlı.
Ama söylemeden geçemeyeceğim 50 Cent'in değil oyunculuğunu ve müzik hayatındada beğenmiyorum -
Kurtarır.Şu 2 film de başrolde denzel olmasa startv gece 3 filmlerinden farkı kalmazdı.Kaldı ki milyon örneği var böyle filmlerin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X