Şimdi Ara

Ünlü tablolar neden bu kadar ünlü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tablolara "sanat" diyip milyon dolarlar veren insanları ne şimdi anladım nede daha sonra anlayabilicem. Bunlar anaokulu seviyesinde sıradan karalamalar bence.
    Bu resimlerden bir anlam çıkartan insan görünmezi gören, doğa üstü bir insandır bence.

Birde tabi dünyanın en ünlü tablosu olan Mona Lisa var.
    Kadının bir dudağı aşağıda, diğer dudağı yukarıda. Bunun dışında başka bir özelliği olduğunu söyleyen yalan söyler. Bir dudak yüzünden neden bu tablo bu kadar değerli?

• Katiliyorum. Sindi gelip "sanattan anlamiyonuz hede hodo" dicekler ama bunlar bence o kadar abartilacak calismalar degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaliza namaza durmus ama kiyafet uygun degil ve yonu de kibleye tam donuk degil, carpitiyor...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 14 Aralık 2014; 9:03:20 >
  • Mona lisanın şifreleri var ve bu zamanda bile bu çok uğraş getireniş oldu. Da vinci bilim insanıydı ve bu tablo onu elinden çıkmıştı.Diğer tabloları bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Mona lisanın şifreleri var ve bu zamanda bile bu çok uğraş getireniş oldu. Da vinci bilim insanıydı ve bu tablo onu elinden çıkmıştı.Diğer tabloları bilmiyorum

Şifre dediğin şey tablonun nasıl yapıldığı. Sonuçta tabloda hayatın anlamını saklayacak değil.
  • Bu tabloların çok farklı anlamları var sıradan değil herkes yapamaz bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Bu tabloların çok farklı anlamları var sıradan değil herkes yapamaz bunları

Picasso'nun tabloların anlamlarını biliyorum ve hiçte derin ve yapılamayacak şeyler değil, ben yapsam aynısını vermessiniz o kadar para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ana Döven Hayırsız Evlat

quote:

Orijinalden alıntı: ssadıkacar

Beyinsizler toplanmış tamam anlarım beynin yetmez anlamaya da yalan söyler vs. Demek nedir simdi oturup size monalisa daki 1,618leri anlatırdım da anlamayacaginiz için kendimi yormuyorum

Anlatır mısın?

Bak monalisa aslında leonardo da vincinin kendi portresidir yüz hatları aynidir. Tablonun boyunun enine oranı yüzünün boyunun enine oranı gözlerinin kenarlarının orani 1,618dir ve tabloda hiçbir fırça veya parmak izi yoktur direk boya darbeleri vardır yani ya Tanrı yaptı ya da bu adam bu portreyi boyaları fırlatarak yaptı simdi anladın mi bu kadar oranı boya fırlatarak yapmayi

• Louvre müzesini 2 gün aralıksız gezdim mona lisa tablosu oradaki şaheserlerin yanında tırt kalıyor ama optik sırları şifreleri falan filan var o açıdan bakacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginlerin kendi aralarında statü kapışması işte, büyük ressamların ne kadar az eseri varsa o kadar değere biniyorlar. Adamlar kimsede olmayan bir şeye sahip olmak istiyorlar demek.
  • quote:

quote:

quote:

Beyinsizler toplanmış tamam anlarım beynin yetmez anlamaya da yalan söyler vs. Demek nedir simdi oturup size monalisa daki 1,618leri anlatırdım da anlamayacaginiz için kendimi yormuyorum

Anlatır mısın?

Bak monalisa aslında leonardo da vincinin kendi portresidir yüz hatları aynidir. Tablonun boyunun enine oranı yüzünün boyunun enine oranı gözlerinin kenarlarının orani 1,618dir ve tabloda hiçbir fırça veya parmak izi yoktur direk boya darbeleri vardır yani ya Tanrı yaptı ya da bu adam bu portreyi boyaları fırlatarak yaptı simdi anladın mi bu kadar oranı boya fırlatarak yapmayi

Herkes kendi otoportresini yapabilir, boya fırlatma olayı olağanüstüymüş ama asıl sır dudağı için cam parçasından bile 50 kat ince sekilde surdugu cila ve bu cila hemen 1 günde kurumuyor.

Bütün bunlara rağmen dışardan bakılınca normal bir resim ama.

• empresyonistlere laf söylenmez
  • quote:

quote:

quote:

Anlatır mısın?

Nerden biliyorsun kendi resmi olduğunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.