Şimdi Ara

ÜNLÜLER NİYE HEP KANSERDEN ÖLÜYOR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skugga1

Alkol, uyuşturucu, düzensiz beslenme, düzensiz uyku saatleri. Tabiki bunlar tek neden değil ama tetikleyici faktörler. Ayrıca kanser olduklarında bile, basıyorlar parayı ilk uçakla cleveland'a gidiyorlar. Bizim gibi devlet hastanesinin 6 ay sonraki tomografi randevusunu beklemiyorlar ki.

Banada yaptılar aynısını 6 ay sonra tomografi verdiler.
    Gitemdim. Ölsem gitsem kafadan. kim hesabini vercek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhasebeci48

Babam 5 ay önce kanserden öldü afedersiniz ama çok aptalsınız gerçekten bu konuda tevazu göstermicem. Yok alkol yok düzensiz beslenme falan filan demişler uyuşturucu demişler. Benim babam ne alkol ne sigara ne uyuşturucu nede bu tür bişey kullanan biriydi 55 yaşında kanser oldu. Ve öldü. Bak güzel kardeşim kanser grip gibi o kadar çokki artık hemotoloji birimine gidinde bi yaşananlara bakın 17 yasındakı cocuk bagıra bagıra ortalıgı yıkıyo kemoterapi görürken. Ünlüler hep kanserden ölüyo çünkü erken ölümlerin %90 ı kanser. Sizde sürekli ünlülerin kanserden öldüğünü duyuyorsunuz çünkü onlar ölüyor ve onlar ünlü. bu konuya dahada saçma sapan şeyler yazıpta kardeşi babası annesi kanserden ölenler okuyupta üzülmesinler. dağılın hadi Aklınız yok fikriniz var maşallah

Kardeş kusuru bakma size lafımız yok ben genelleme yaptım bu arada ECEL birdir değişmez, herşey bahane ALLAH rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

/>

Kardeş Cem UZAN'da mı kansere yakalandı ?

• lol kullanmıyorum teşekkürler.
  • Hachiko reis koş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah razı olsun kardeşim. bende genelleme yaptım kardeş lafım sana değil nereye gitsem böyle düşünceye sahip insanlar var onlara gönderme yaptım.
  • Bu adamın her capsine gülüyordumda bu nedir ya.
    http://i.hizliresim.com/4r5X5A.jpg
  • hocam her yıl binlerce kişi kanser oluyo ama ünlüler kanser olduğunda ünlü oldukları için haberimiz oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahrayıceditli 77

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Paran o kadar fazla olsa sende kanserden ölursun

Niye ?

Alemlere akarsin yani anlamadin mi.

Icki sigara alkol... Sayiyim mi?

• Hiç kanser oldunuz mu? Fenerbahçe sizi büyük bir yükten kurtararak , 50'den fazla oyuncu ve teknik ekip üzerinden 100'den fazla kanser çeşidinden en uygun birine yakalanabilirsiniz.. Böylelikle ideal kanserinize en kolay şekilde yakalanacağınızdan emin olabilirsiniz. Kanser mi? Fenerbahçe.

• Çogu siroz

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

Hiç kanser oldunuz mu? Fenerbahçe sizi büyük bir yükten kurtararak , 50'den fazla oyuncu ve teknik ekip üzerinden 100'den fazla kanser çeşidinden en uygun birine yakalanabilirsiniz.. Böylelikle ideal kanserinize en kolay şekilde yakalanacağınızdan emin olabilirsiniz. Kanser mi? Fenerbahçe.

Ne alaka ?
  • Sen niye her yoruma soru yöneltiyorsun la kafa basmıyor mu ?

Unutmadan bir ss in daha var özelden yazdığın çizdirsem mi seni onu sona saklamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithardir

Sen niye her yoruma soru yöneltiyorsun la kafa basmıyor mu ?

Unutmadan bir ss in daha var özelden yazdığın çizdirsem mi seni onu sona saklamıştım

Yolla bro bana..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Acıyorum buna kilo falan verir üzüntüden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.