Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.

İstikrarınıza hayran kaldım hocam, kolay gelsin. Fava aldım takip ediyorum sizi :))

Sağ olun çok teşekkür ederim.Son güne kadar devam etmeyi düşünüyorum,umarım son ana kadar sürdürebilirim  

• günaydın,birazdan başlıyorum.

ayt fizik elektrik,momentum,atışlar tekrar + itme momentum soru

ayt biyoloji bitki üreme tekrarı +soru > dünkü 8.25'den sonra bugün üremeyi tamamen tekrar etmem gerektiğini düşündüm.

bilgi sarmal tyt fen 3y 17 net > optikle ilgili sıkıntılarım var 10.sınıftan beri alışamadığım tek konu.

apotemi kö sosyal > coğrafya bir kısmını ve felsefenin başlarını tekrarladım,din kavramlarını okudum.

ayt kimya denge soru

ayt mat karekök soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 29 Mart 2021; 1:53:3 >
  • Hocam hedefiniz size göre düşük gayet iyiysiniz bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextermisali

Hocam hedefiniz size göre düşük gayet iyiysiniz bence

Doğrudur ama geçen sene netlerim çok daha iyiyken beklemediğim bir sonuç geldi.O nedenle her şeyin sınav anına bağlı olduğunu öğrendiğim günden beri açıklamaya 20-30k yazdığım halde illa şurası olsun ya da şu netler olsun diye bir hedef koyamadım kendime.

• Hocam benim de hedef 20k,minimum 35k tyt arttıramıyorum pek geçen sene ki tyt sıralamamdan kötü gelmez inşallah.artık yoğun ayt çalışıyorum konular bitince 70+ lar için devam bakalım inşallah ulaşırız hedefimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pratan27

Hocam benim de hedef 20k,minimum 35k tyt arttıramıyorum pek geçen sene ki tyt sıralamamdan kötü gelmez inşallah.artık yoğun ayt çalışıyorum konular bitince 70+ lar için devam bakalım inşallah ulaşırız hedefimize

İnşallah hocam, çözdüğünüz 4 5 tyt denemesini alın karşınıza ortak yanlışlara bakıp onlara yoğunlaşın derim ben.Bir de sosyali fazla çalışmıyorsanız ona da çalışın bence hocam ben şimdi sosyale de ağırlık vermeye başladım artık eskiden boş bıraktığım sorulara daha öz güvenli yaklaşıyorum.

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

Hocam ayt konuların bitti mi senin?kaç net geliyor Benim biraz kaldı 15 nisana kadar rahat biter tahminim.tyt çok dikkat hatası yapıyorum sosyal,fen,türkçeden hafif konu eksikleri de olunca yükseliş pek olmuyor tyt genelde analizlerle ayt konuları bitirip unuttuğum arada kaynayan ince detayları tekrar ve analizlerle 70+ oturtmak amacım.zaten 70 ayt ilk 30k rahat rahat girer diye dusunuyorum çok kolay sınav olmadığı sürece.tyt de fena olmayan bir net gelse 20k kapısını açarız inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pratan27

Hocam ayt konuların bitti mi senin?kaç net geliyor Benim biraz kaldı 15 nisana kadar rahat biter tahminim.tyt çok dikkat hatası yapıyorum sosyal,fen,türkçeden hafif konu eksikleri de olunca yükseliş pek olmuyor tyt genelde analizlerle ayt konuları bitirip unuttuğum arada kaynayan ince detayları tekrar ve analizlerle 70+ oturtmak amacım.zaten 70 ayt ilk 30k rahat rahat girer diye dusunuyorum çok kolay sınav olmadığı sürece.tyt de fena olmayan bir net gelse 20k kapısını açarız inşallah

Yok henüz bitirmediğim epey konu var,aceleye getirmeye gerek yok diye düşündüğüm için yavaş yavaş gidiyorum.TYT zor yükseliyor aynen öyle ama yine de eksik konular üzerine yoğunlaşmak gerek diye düşünüyorum.Sınav için bir şey diyemem ne soracakları belli olmuyor ama normal bir sınav geldiği takdirde 70 ayt,tyt çok düşük olmadığı sürece güzel bir sıralama getirir bence de

• günaydın,birazdan başlıyorum

29 mart

endemik tyt tr deneme 5y1b 32.75 > yapılmaması gereken kolay yanlışlar yaptım,normalde 30dakikada 35 net çıkacak bir denemeydi

bilgi sarmal tyt fen 2y2b 15.50 > kaldırma kuvveti ve optikle ilgili sorunum var hiç ısınamıyorum ikisine de.

apotemi kö sosyal > coğrafya son kısım harici tamamen bitti , felsefeyi yarıladım.

ayt biyoloji bağışıklık sis. tekrar videosu + kendi notlarımdaki kavramları tekrarladım.

aydın ayt biyoloji bağışıklık bitti.

acil trigonometri 2 test

ayt mat karekök limit 3 test

ayt fizik elektrik tekrar > 10-15 dakikalık bir tekrardı sadece

7.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 30 Mart 2021; 2:51:13 >
  • günaydın,birazdan başlıyorum

30 mart

bilgi sarmal tyt fen 2y2b 15.50

apotemi kö sosyal > coğrafya bitti , felsefeye devam ediyorum.

endemik tyt mat 7b3y 29.25 > şaka gibi ya 60 dakika süre verince nedense hala yetişmiyor.

ayt mat kaf4 limit tekrarı +sorular

acil trigonometri 3 test > 1 hafta içinde bitirip trigo tekrarı yapsam iyi olacak,son tekrarın üstünden 2 ay geçti

orbital ayt kimya > önceden tekrar ettiğim konulardan testler çözdüm

ayt biyoloji > kendi notlarımdan solunumu tekrar ettim.

aydın ayt biyoloji > solunum >> sadece 1 test çözebildim yarın hepsini bitiririm.

7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 31 Mart 2021; 2:46:23 >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    coğrafya için sadece okuma mı yapıyorsunuz iyi çalışmalar bu arada
  • eskiden sosyal denemesi de çözüyordum ama şu an evet coğrafya için apotemiyi okuyorum kendim de önemli yerleri notlar alarak.Bir de taşlar , iklim gibi unutulabilecek şeyleri a5 boyuntunda kağıda yazıp önüme yapıştırdım gözüme takıldıkça okuyorum.Teşekkür ederim size de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 30 Mart 2021; 18:37:3 >
  • günaydın , biraz sonra başlıyorum

31mart

endemik türkçe deneme 6y1b 31.50 > denemelerde paragraf soruları yeteri kadar açıklayıcı değil ,nedense yayın fark etmeksizin tüm tr denemelerinde var bu

endemik tyt fen 3y1b 15.25 > fen netleri hep bu civarlarda geliyor,eksik konularımı hala kapatmamamdan kaynaklı

apotemi kö sosyal > felsefeye devam ediyorum.bu kitabın tarihi çok detaylı olduğu için tarih konusunda kararsızım.

aydın ayt biyoloji solunum 3 test

bilgi sarmal ayt biyoloji deneme 13 net > ilk 2 den sonra 3.kolay geldi,zorlamadı

orbital ayt kimya > 3 test gazlar,1 test tepkime hızları

acil trigonometri > 3 test bitirdim,kitabın da 1/3 ü bitti sayılır.

ayt kimya organik konu notlar +video

7saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 1 Nisan 2021; 1:54:0 >
  • çözdüğün ayt mat denemesi var mı

orta zor arası

• quote:

Orijinalden alıntı: firmino99

çözdüğün ayt mat denemesi var mı

orta zor arası

ayt mat denemesi çözmüyorum hocam henüz sadece kaynak kullanıyorum.

• günaydın birazdan başlıyorum

1 nisan

endemik tyt mat deneme 6b3y 30.25 >çok kötü bir net geldi yine,anlamlandıramıyorum nasıl bu kadar boşum kalıyor

apotemi kö sosyal > felsefe çalıştım sadece

endemik tyt fen deneme 2y1b 16.50 > çok basit bir devre sorusu kaçtı,daha iyi yapabilirdim.

ayt biyoloji solunum > 10 15 dakikalık bir tekrar yaptım kendi notlarıma eklemek için

aydın ayt biyoloji > solunum bitti

apotemi türev konu t +1 test > kitabın henüz başındayım ama maratona kadar hızlı bir şekilde gelirim sanırım.

bilgi sarmal ayt biyoloji deneme 2y 10.50 > tytden hallice bir soruyu yanlış yaptım dsfgkjdsfgkj

orbital ayt kimya > organik 3 test , 1 test elektrik

kk ayt geometri 2 video > tekrar amaçlı izliyorum,bazen unuttuğum şeyler oluyor

7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 2 Nisan 2021; 1:58:56 >
  • günaydın , şimdi başlıyorum

endemik tr deneme 5y1b 32.75 > hala çok kötü bir net bence , endemiğin bazı paragrafları çok kalitesiz bu arada.

endemik tyt fen deneme 2y 17.50 > deneme basit geldi,17.50 güzel şimdilik

apotemi kö sosyal > felsefeye devam , msü için birazcık da tarih okudum.

ayt biyoloji bitki tekrar > kendi notlarımdan bitkinin doku ve yapı kısımlarını tekrarladım

orbital ayt kimya > asit-baz d 2 test , tepkime hızları 1 test,enerji 1 test

yd pro ayt biyoloji > 2 test bitki--bu kitabı almayı düşünen varsa almasın,ben neden aldım bilmiyorum kalitesiz bence--

hız ve renk ayt fizik deneme 2b1y 10.75 > deneme basitti,benim fizikte konu eksiğim olduğu için normal kabul ediyorum

bs ayt biyoloji deneme 3y 9.25 > iyi yaptım diyemem. 

acil trigonometri > 2 test + tekrarlar

ayt mat kaf4 > limit sonuna kadar testleri çözdüm,biraz da tekrarladım-baydı artık limit 3 kaynak çözdüm.

6.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 3 Nisan 2021; 2:13:38 >

• günaydın , biraz sonra başlıyorum

bugün büyük ihtimalle deneme çözüp çıkmışlara bakarım

3 nisan

apotemi k.ö sosyal > coğrafyada önemli olarak not aldığım yerlere baktım,din ve felsefeyi tekrar okudum hızlıca

kimya özel ayt denemesi 2y 10.50 > ortalama bir denemeydi de benim dalgınlığıma geldi yapamadım

ayt biyoloji bitkide beslenme,taşıma tekrarı

msü 19 20 çıkmışlara baktım birazcık

18 i de fen hariç çözdüm çok bunaldım devam etmem galiba

tyt kimya tekrarladım

tyt biyoloji ve fiziğe de birazcık bakıp yatarım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 3 Nisan 2021; 22:0:45 >
  • günaydın 5 dk msüye gidip geliyorum sonra devam

msü bir tık kolay geldi,daha fazla zorlamasını beklerdim bazı soruların

msü kontrol edip yattım

tek fenden eminim 2b1y 16.75

tr 2y2b ya da 2y3b gelebilir

mat 3b2y ya da 3b3y gelebilir

sosyal için bir fikrim yok tarihi ve coğrafyayı pek yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 4 Nisan 2021; 22:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.