Hocam kolay gelsin, calismalariniz saglam bence. Siralama ya da bolum hedefiniz var mi? |
unnecessary tension son 100 +denemeler (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aphextripletHocam kolay gelsin, calismalariniz saglam bence. Siralama ya da bolum hedefiniz var mi?
Sağ olun hocam,çok teşekkür ederim.Açıkçası kafamda belli bir sıralama yok,bölüm olarak da önceliğim çok yapmak istediğimden dolayı diş hekimliği daha sonra da mühendislik.Sınavda ne yaparsak ona göre ikisinden birini tercih edeceğim artık.
-
Günaydın birazdan başlıyorum.Hedefim dün yaptığım 9 saati istikrarlı bir şekilde devam ettirebilmek.İnşallah devamı gelir.
14 nisan
-apotemi kö sosyal > tarihle ilgili okuma ve not almaya devam,coğrafyaya baştan başladım.
-ayt biyoloji > bitkilerde üreme tamamen tekrarladım,sonra bakmak için önemli kısımları not aldım.
-aydın ayt biyoloji > sistemlerle ilgili 4 karma test vardı,hepsini bitirdim.
-karaağaç ayt fizik > 1 test kondansatör,1 test elektrik alan,1 test elektriksel kuvvet
-acil geometri 2 test > normalde hazırlık sorularının basit sonrakilerin zor olması lazım,ben acilde hazırlık sorularını yapamıyorum diğer sorular çok basit geliyor,anlamlandıramadım.
-kimyaözel tyt 1y 5.75 > hızlı yapayım diye tam okumadan çözdüm soruyu,şıklara dikkat etmemişim.
-apotemi ayt kimya d8 1y2b 9.75 > güzel denemeydi,2 boş organiğin sonlarından 1 yanlış da benim beceriksizliğim.
-bilgi sarmal ayt biyoloji d 2y1b 9.50 >idare eder bir net,çok daha iyisini yapabilirim.
-orbital ayt kimya > 2 test kimya ve elektrik****sınava kadar bu kitap+deneme şeklinde devam,zaten kitap gayet yeterli.***
-endemik ayt fizik d 3y2b 8.25 > BERBAT bir net geldi,hala eksik konularımın olduğunun en büyük göstergesi.
-ayt mat kaf4 > limit 2 test + türev tekrar
bilgi sarmal pusula 1'i kontrol ettim ve en başa sabitledim.
8saat - daha fazla çıkmayacak bugün,çok yoruldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 15 Nisan 2021; 1:43:1 >
-
günaydın şimdi başlıyorum
15 nisan
-ayt mat kaf4 > türevle ilgili 2tk+ut ve limit sorusu - belki akşama devam ederim.
-bilgi sarmal ayt biyoloji d 1y 11.75 >beklediğim ve istediğim net aralığında olduğu için mutluyum,inşallah hep böyle gelir.
-apotemi k.ö sosyal > coğrafya ve tarihi okumaya devam ediyorum fakat bu kitap bence çok ayrıntılı tarih için.
-endemik ayt fizik d 2y2b 9.50 > olm bu ışıma soruları kadar saçma soru yok,hiç yapamıyorum. 9.50 okey bir net diyebiliriz.
-apotemi ayt kimya d 3b1y > hala organiği bitirmediğim için her denemede 2-3 boşum oluyor,bitince umarım fulleyebilirim.
-karaağaç ayt fizik elektrik alan 2 test > pdf olarak edindim kitabı,bazı eski kısımlar var,atlayarak gidiyorum bazen.
-acil geometri 1 test > 1 test de az oldu ama hiç yoktan iyidir neyse.
-orbital ayt kimya > 2 test kimya ve elektrik,eski sorulara da göz gezdirdim.
bugün pek istediğim gibi olmadı,yarın kendimi biraz daha zorlamayı düşünüyorum.
7.30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 16 Nisan 2021; 2:24:20 >
-
16 nisan
-endemik tyt türkçe 6y 32.50 > 12.denemeydi,hatalı 2 tane soru var.önceden de dediğim gibi bence endemik paragrafları çok mantıksız ve kalitesiz olabiliyor bazen.yine de 6 yanlış bana bir tık fazla geldi.
-endemik tyt fen d 2y1b 16.50 > güzel denemeydi,bazen eksik bilgili sorular çıkıyor onun dışında bir sorun yok gibi.
-acil trigonometri 2 test >bence en iyi trigonometri kaynaklarından biri,sorular bazen o kadar güzel oluyor ki
-apotemi kö sosyal > tarihe ve coğrafyaya devam,din ve felsefe için duvara notlar astım onlara bakıyorum artık.
-acil geometri 2 test
-karaağaç ayt fizik > 1 test potansiyel,1 test momentum
-endemik ayt fizik d 5b 9.00 >hala tamamlamadığım konulardan çok soru vardı,boş bırakmak zorunda kaldım.9 net vasat.
-bilgi sarmal ayt biyoloji 2y 10.50 > hormon sorusunu yanlış yaptım,sinir ve endokrin tekrarı için bahane oldu.
-apotemi ayt kimya 2y4b 7 net > SUGFIJAHDFIKJSAF abii 7 net ne,5 boşum da organiğin sonundan organik kimyayı acilen bitirmem lazım artık denemelerde boş bırakmak istemiyorum.
-ayt mat kaf4 türev 2tk+2ut
7.30 -- daha fazla çalışabilirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 17 Nisan 2021; 3:11:20 >
-
günaydın son günlere göre bir tık geç başlıyorum bugün.birazcık farklı bir çalışma düzeni test edicem.yapabilirsem 10 saate kadar çıkarım diye düşünüyorum.
17 nisan
-endemik tyt mat d 2y6b 31.50 > bu ne olm çok boş kaldı.
-endemik tyt fen d 2y2b 15.50 > basit bir kimya sorusu kaçtı,haricinde idare eder.
-apotemi kö sosyal > tarihe ve coğrafyaya devam.
-acil trigonometri 2 test > soruları gerçekten çok güzel,çözerken haz alarak çözüyorum.
-apotemi ayt kimya d 1y3b 8.75 > tüm boşlar yine organikten,1 ay içinde organiği bitirirsem 12-13 net aralığında sonuçlar almaya başlayabilirim.
-ayt biyoloji > 12nin ilk konusu nükleik asitleri küçük bir tekrarladım aydından çözmek için.
-aydın ayt biyoloji > 3 test nükleik asitler
-apotemi türev 1 test çözdüm,bir de birazcık göz gezdirdim fazla bir şey yapmadım.
-acil geometri 2 test > 4 5 test çözmek istiyorum günde ama bazı sorular epey bir vakit alıyor,sağlık olsun.
-karekök ayt mat > 2 parabol,1 türev test
8 saat oldu.2 saat daha çalışabilseydim keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 21 Nisan 2021; 10:31:55 >
-
günaydın bugün geç başlıyorum,umarım 8-9 saatleri görürüm bugün de.
18 nisan
*bilgi sarmal ayt biyoloji 2y1b 9.50 >basit sorular kaçtı,bu süreçte olmaması gereken hatalar.
*aydın ayt kimya d 1y2b 9.75 > bundan önce apotemi çözdüm,ne olduysa 5-6 yanlış geldi ben de kafamı toplayarak bir de aydın çözdüm,apotemiyi yazmak istemedim.
*acil geometri 2 test > üçgenlerdeki bazı şeyleri unutmuşum,küçük bir tekrar iyi olacak gibi.
*apotemi maestro tyt 1 çözdüm > ammkk 135 dakikalık değil resmen,mattan çok boşum var umarım 90 üstü gelir.
*orbital ayt kimya gazlar 2 test
*ayt biyoloji için kendi notlarımı tekrarladım.
5.15
bugün çalışamadım,kötü hissediyorum kendimi.bu hafta telafi etmeye çalışacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Nisan 2021; 1:4:21 > -
19 nisan
*karekök tyt türkçe 1 1y2b 36.75 > kolay denemeydi,1 yanlış beklemiyordum 38 olsa çok daha iyiydi,buna da şükür.
*endemik tyt fen 2y2b 15.50 > açlıktan erimeyle kaynamayı karıştırdım,malım
*apotemi kö sosyal > coğrafyada iklimleri tekrar ettim.
*aydın ayt biyoloji > nükleik asitler-protein sentezi 4 test
*orbital ayt kimya > 2 test çözeltiler,1 test kimya ve elektrik
*karekök ayt mat > polinom 2 test,1 test limit ve süreklilik
*aydın ayt kimya 2y2b 8.50 > 2b1y organikten..
*ayt biyolojiyle ilgili kavramları okudum
şimdilik 7 saat oldu eğer sahura kadar tekrar çalışacak olursam eklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 20 Nisan 2021; 1:49:47 > -
günaydın birazdan başlıyorum.artık çalışma saatlerini artırmak gerek son 2 aya giriyoruz.
20 nisan
*345 tyt mat 8b 32net >denemeyi daha önce çözdüğümü fark ettim çözerken,canım sıkıldı.2021 almıştım 2020yi çözdüm diye ama çözdüğüm de 2021miş aynı denemeyi aldık amk.sınava doğru son 4 denemeyi çözerim artık.
*endemik tyt fen 2y2b 15.50 > çok basit hatalar yapıyorum,denemeye girince aklımdaki her şeyi unutuyor gibiyim.
*apotemi kö sosyal > çok fazla bakmadım,önceden işaretlediğim yerleri tekrarladım.
*karaağaç ayt fizik > momentum 2 test,1 test enerji ve hareket,kitapla ilgili aceleci değilim,sınava kadar yayarak çözeceğim.
*acil trigonometri > 2 test + tekrar --- bu kitaptan sonra apotemi çözsem mi kararsızım,günde 1 test 2 test sınava kadar canım sıkılmasın diye çözerim çözersem.
*aydın ayt biyoloji >nükleik asitler ve protein sentezi 3 test
*orbital ayt kimya > 1 test kuvvetli asit-baz,1 test gazlar
6 saat
kendimi kötü hissediyorum,herhangi bir hastalığım yoktur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 21 Nisan 2021; 0:37:38 >
-
günaydın birazdan başlıyorum
21 nisan
*Karekök tyt türkçe 2 4y1b 34.00 >Basitti,daha yüksek olabilirdi.34 net çok iyi gibi gelebilir ama normalde pek fazla paragraf kaçırmazken bunda nedense 2 tane paragrafı yanlış yaptım.Çok rahat yorumlabilecek paragrafları var aslında.
*Endemik tyt fen 2y2b 15.50 > Son zamanlarda sürekli bu net geliyor,kötü değil ama yeterli mi derseniz bilemiyorum.
*Apotemi sosyal kö > Dinle ilgili kavramlara göz gezdirdim,coğrafyadaki notlarıma baktım.
*Aydın ayt biyoloji > 2 test biyoteknoloji,3 test fotosentez-kemosentez
*Orbital ayt kimya > 2 test çözeltiler,1 test enerji >>> belki sahura doğru devam ederim eğer yorulmazsam.
*Acil trigonometri > 3 test denklemler + küçük bir göz gezdirdim kitaptaki notlara
*Bilgi sarmal ayt biyoloji d 1y2b 9.75>Bu denemeye göre çok kötüydü.Meb kitabından okumaya başlayacağım biyolojiyi bazı şeyleri unutmuşum onları tekrarlasam iyi olacak.
*Aydın ayt kimya d 3y1b 9.25 > Hala organik bitmediği için netler bu şekilde.
*Aydın ayt kimya d 1y1b 10.75 > Bir tane daha çözmek istedim 9.25 i sevmedim.Organik kolaydı yorumlayaptım bunda.
*Ayt kimya organik > 3 video izledim kimyaözelden,yarın devam ederim zaten videolar 1.5x de hızlı ilerliyor.
8 saat oldu,sahura kadar 1 saat uyuyup daha sonra tekrar devam edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 22 Nisan 2021; 0:55:31 >
-
22 nisan
*3D tyt mat turuncu8 0y11b 29net > lol,belliydi yetişmeyeceği.ortalama bir geo ve biraz uğraştırıcı problemleri var
*Endemik tyt fen 3y1b 15.25 > idare eder bir net,msüden dolayı canım sıkıldı 15.25 kötü geldi gözüme.
*Bilgi sarmal ayt biyoloji 1y1b 10.75 > güzel denemeydi,bs çok zor değil o yüzden ne kadar iyi emin değilim.
*Aydın ayt kimya 2y2b 8.50 > 2 boş organikten geldi.En kısa zamanda 0 boşlu netleri görürüm umarım.
*Orbital Ayt kimya > 2 test kt hız,2 test organik adlandırma
*Aydın ayt biyoloji > 2 test biyoteknoloji,2 test fotosentez-kemosentez
*Acil trigonometri > 2 test + tekrar
*Limit ayt fizik > 2 test elektriksel potansiyel,1 test paralel levhalar
*Ayt kimya organikle ilgili 4 video
7.15
----- yarından itibaren 2 günde bir tyt genel denemesi çözmeyi düşünüyorum.MSÜ'de gelen 89 netten sonra bu şart oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 23 Nisan 2021; 13:16:34 >
-
23 nisan
*genel tyt denemesi bs pusula 2 + fen ve sosyali kontrol ettim,eksiklere baktım
*bilgi sarmal ayt biyoloji d 2y 10.50 > basit 2 soruyu kaçırdım,13 netlik bir denemeydi.
*aydın ayt kimya d 1y1b 10.75 > güzel soruydu,basit bir organik sorusunu yanlış yaptım bir boş da yine organikten.
*orbital ayt kimya > kt enerji,zayıf asit-bazlar test
*aydın ayt biyoloji > 2 test biyoteknoloji,2 test fotosentez kemosentez
*acil trigonometri 1 test
*acil geometri 1 test
6 saat oldu,aşşırı yoruldum bugünlük bu kadar oldu,üzgünüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 23 Nisan 2021; 23:56:50 > -
günaydın biraz sonra başlıyorum.
24 nisan
-*karekök tyt türkçe 3y1b 35.25 > Genellerde niye böyle gelmiyor bu netler ya.Deneme güzeldi,basitti de.Kolay bir anlam bozukluğu sorusu ve 2 tane de dil bilgisi yanlışım var.Boşumu da önce işaretledim sonra emin olamadım,sildim.
-*endemik tyt fen 4y1b 14 net > kötü yaptım,son zamanlardaki en kötü tyt fen netimdi.Mantıksız sorular içeren bir denemeydi zaten.
-*bilgi sarmal ayt biyoloji d 1y1b 10.75 > şu sıralar güzel geliyor netler,meb kitabı ve sınava doğru bir tekrarla 11-12-13 üçlüsünden birini hedefliyorum
-*apotemi ayt biyoloji 3y 9.25 > unuttuğum bir iki bitki kısmından gelen soruları yanlış yaptım,en kısa zamanla tekrar yaparım sanırım.
-*aydın ayt kimya d 2y 10.50 >güzel denemeydi,1 tane faz diyagramı kaçtı,tekrar etmem lazım onu,bir de organik tabi :ddd
-*aydın ayt biyoloji > 3 test fotosentez-kemosentez,2 test fermantasyon,hücresel solunum
-*acil trigonometri 2 test
-*aydın ayt kimya 1y1b 10.75 > bu civarlarda gelmesi kötü değil,meb kitabı ve organik tamamlandığımda fulleyebilirim sanırım.
-*karekök ayt mat limit 1 test , eski sorulara baktım.
şu sıralar çok çalışamıyorum,sabahları açlık oluyor 6s-6.30s falan oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 25 Nisan 2021; 0:54:35 >
-
Hocam aynı şekilde sizdeki gibi bende de bir gariplik var 6-7 saatin üstüne geçemiyorum sadece yorgunluk kaynaklı degil telefona giriyorum bir anda çok zaman geçmiş oluyor.inşallah arttirabiliriz sureleri ve netleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pratan27Hocam aynı şekilde sizdeki gibi bende de bir gariplik var 6-7 saatin üstüne geçemiyorum sadece yorgunluk kaynaklı degil telefona giriyorum bir anda çok zaman geçmiş oluyor.inşallah arttirabiliriz sureleri ve netleri
inşallah hocam,açlık olmasa daha fazla çalışırım da bu sıralar anca
-
25 nisan
*-aydın ayt kimya 2y2b 8.50 > kötü geldi bu sefer,niyeyse yapamadım aslında yapabilirdim soruları.
*-aydın ayt kimya 1y1b 10.75 > bu daha iyi geldi,basit bir soru kaçtı ama olsun 10.75 gayet güzel şu an için.
*-ayt mat kaf4 türev için 3tk 3ut
*- bilgi sarmal ayt biyoloji 1b 12 net > süper geldi net,12 neti sınavda da yapabilirsem çok sevinirim.
*-ayt biyoloji meb kitabı okumaya başladım
*-ayt kimya meb kitabı okumaya başladım
bugün 5.15 oldu,son zamanlardaki çalışma açısından en kötü günümdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 26 Nisan 2021; 0:12:54 > -
hocam masaallah cok iyisiniz oruç tutuyosunuz sanırım olmasa 10+ görursunuz iyi çalışmalar...
quote:
Orijinalden alıntı: hipokratamca
hocam masaallah cok iyisiniz oruç tutuyosunuz sanırım olmasa 10+ görursunuz iyi çalışmalar...Sağ olun hocam çok teşekkürler,aynen oruçluyum.Oruç tutunca da iftardan önceki son 1 saati ve iftardan sonraki ilk 1 saati verimli geçiremiyorum açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unnecessary tensionSağ olun hocam çok teşekkürler,aynen oruçluyum.Oruç tutunca da iftardan önceki son 1 saati ve iftardan sonraki ilk 1 saati verimli geçiremiyorum açıkçası.
Alıntıları Gösterama iyi yani günlük rutini bozmadan çoğu derse vakit ayırabiliyosunuz ramazan bitimiyle artık 12 mi olur 13 mü olur kasarsınız paso
quote:
Orijinalden alıntı: hipokratamcaama iyi yani günlük rutini bozmadan çoğu derse vakit ayırabiliyosunuz ramazan bitimiyle artık 12 mi olur 13 mü olur kasarsınız paso
Alıntıları Gösterinşallah hocam,gerçekten yoruldum artık yani insan bitsin istiyor.13 olur mu bilmem ama 11 saati zorlarım diye tahmin ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X