Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

benide kapanma çok zorluyo şu peder evden bi şutlansa bende yapıştırcam 10-12 saatleri 2 haftada 1 tane tyt çözdüm ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviest

benide kapanma çok zorluyo şu peder evden bi şutlansa bende yapıştırcam 10-12 saatleri 2 haftada 1 tane tyt çözdüm ulan

kapanma sıkıntı değil hocam bende. anne baba pek karışmıyor bana kendi halimde odada çalışıyorum ama acıkınca ister istemez insanın biraz uzanası yemeği bekleyesi geliyor.Çok bir şey kalmadı şurda kapanma ve ramazan biterse umarım tempoyu artırırız.

bende öyleyim yav bi bıkkınlıkda var bi türlü seri denemelere geçemedim konular biteli bugün tam 1 ay oldu ayt feni falan baştan tekrar ettim ama bi türlü seri denemelere geçemedim

• günaydın şimdi başlıyorum

10 mayıs

->Kimyaözel Ayt kimya d 1y 11.75>Tübitak sorularından oluşuyor yazıyordu da elektron vermeyle elektron almayı karıştırıp 1 yanlış yaptım sadece.Nasıl tübitak sorularıydı tam anlayamadım ama net güzel.

->Ayt biyoloji > hücresel solunum tekrar

->Ayt kimya 11 meb kitabı > gazlar tamamen tekrar

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı > üriner sistem tekrar

->Hız ve Renk ayt kimya 2b 11.00 > 2 tane organik boşum var,işaretleyecektim ama emin olamadım

->Apotemi trigonometri > 2 test

->Ayt kimya kimyaözel > alkinler tekrar için 2 video

->Karekök ayt biyoloji 1b 12.00 >İstediğim netler bunlar işte.Evrimle ilgili bir soru harici güzeldi,hoşuma gitti

->Apotemi ayt biyoloji 1y 11.75 >Bu da gayet güzel geldi ki kolay da bir deneme değildi,inşallah böyle devam ederim

->Bilgi Sarmal ayt fizik 2y2b 9.50>Bu yüzden denemeyi azaltıp konu tekrarına başladım,1y1b modern ve deneylerden geldi.

->Çap 12 M.Fizik ve D.Mekaniği > Doppler Tekrar + 2 test , Young Deneyi giriş kısmı tekrar

->Orbital Ayt kimya > 2 test modern atom teorisi > bu konuyu çözmeye gerek yok demiştim ama 1-2 test çözdüm

->Yanıt ayt biyoloji 3y 9.25 > idare eder işte ya öyle boş kalmıyım diye çözdüm

->Endemik tyt fen 2y1b 16.50 > iki tane basit fizik sorusunu yanlış yaptım,keşke daha dikkatli olsaydım 19 gelecekti.

->Acil Geometri 1 test

8 saat oldu.daha devam edecektim fakat reflü ağrım yine başladı ve ilaç alıp biraz oturmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 11 Mayıs 2021; 4:21:59 >

• Hocam ayt fizik deneme çözmüyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tkurtt

Hocam ayt fizik deneme çözmüyor musunuz?

çözüyorum hocam da kimya ve biyoloji gibi değil.Kimya 3-4 güne bitecek biyoloji bitti ama fizikte biraz daha konum var özellikle modern fizik adına.O yüzden deneme sayısını tutuyorum şu an için.

• quote:

Orijinalden alıntı: unnecessary tension

çözüyorum hocam da kimya ve biyoloji gibi değil.Kimya 3-4 güne bitecek biyoloji bitti ama fizikte biraz daha konum var özellikle modern fizik adına.O yüzden deneme sayısını tutuyorum şu an için.

Alıntıları Göster

Modern herkesin kanayan yarası galiba şu tavsiyeyi de vereyim hocam benim fizik 12+ çıkıyordu 1 ay filan deneme çözmedim şuan 7 falan bence hocam yavaştan deneme atın . Netlerimiz baya yakın umarım hedefinizi tutturursunuz

• Kolay gelsin hocam, uzun zaman oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tkurtt

Modern herkesin kanayan yarası galiba şu tavsiyeyi de vereyim hocam benim fizik 12+ çıkıyordu 1 ay filan deneme çözmedim şuan 7 falan bence hocam yavaştan deneme atın . Netlerimiz baya yakın umarım hedefinizi tutturursunuz

Alıntıları Göster

ya aslında yaralık bir durum yok da fazla üzerine gitmedim geçen senelerde ondan dolayı şu an eksik gibiyim modern fizik ve atom konusunda.Geçen sene sınavda da çıkmayınca iyice unuttuk doğal olarak.Dediğiniz gibi planlı deneme çözmek önemli ki ben de bahsetmiştim eski yazılarımda günde 2 tane çözmek yerine günde 1 taneye düşürüp modern çalışmayı mantıklı buldum.Çok teşekkür ederim öneriniz için inşallah siz de ben de istediğimizi elde ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.

Kolay gelsin hocam, uzun zaman oldu :)

Sağ olun hocam çok teşekkürler,gerçekten de üzerinden epey geçmiş  Nasıl durumlar ? 

TYT mat neti canımı sıkıyor be hocam, 20li netlerden 30a getiremedim geodan dolayı. 11.sınıf az kaldı denge bitseydi güzel olacaktı. Son üniteler, son tekrarlar :) 1 ay sonra TYT dalıyoz adam gibi :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.

TYT mat neti canımı sıkıyor be hocam, 20li netlerden 30a getiremedim geodan dolayı. 11.sınıf az kaldı denge bitseydi güzel olacaktı. Son üniteler, son tekrarlar :) 1 ay sonra TYT dalıyoz adam gibi :D.

Hadi bakalım inşallah tyt mat için denemeyi eksik etmeyin.Denge de aslında daha önce gördüyseniz 2 3 günlük bir konu hemen bitirirsiniz.Kolay gelsin  

Yok, ilk defa görüyoruz hocam :) 1 ayda halledersem iyi. Asit baz dengeleri titratasyon bitmek üzere. Kçç falan gelmedik daha  

Size de kolay gelsin hocam, inşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız.

• günaydın birazdan başlıyorum

11 mayıs

ramazanın sonuna geldiğimiz için mutluyum,artık tempomu son günlerde 10-12 saat aralığına çekebilirim diye düşünüyorum ki bugün de 10 saati zorlamak istiyorum umarım başarırım.

->Ayt fizik > çembersel hareket tekrar 4 video

->Ayt kimya kimyaözel > Alkinler tekrar 2 video + 2 test

->Karekök Ayt biyoloji 2y 10.50 > 13 net geliyordu,saçma 2 tane yanlış yapmışım.

->Karekök Ayt matematik > 3 test limit-süreklilik

->Apotemi ayt biyoloji 2y1b 9.50 >2 soruda emin olamadım,1 soruyu da tam anlayıp okumadan işaretledim soruyu görünce direkt anladım nasıl bir salaklık yaptığımı,idare eder bir net.

->Hız ve renk ayt kimya 2y1b 9.50> iyonlaşma ve çözünmeyi karıştırdım 1 yanlış oradan,diğer soru da hatalı bence ona yemekten sonra bakıcam.

->Karekök ayt kimya 1y1b 10.75 > güzel denemeydi,bir tane istisnai durumu kaçırmasam daha iyi olacaktı.

->Bilgi Sarmal ayt fizik 2y2b 9.50> Yorum sorularında sıkıntı yaşadım,normalde 12 net yapabileceğim bir denemeydi.

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı > Üreme Sistemi tekrar

8saat

maç izledim fener şampiyonluğu geri çevirdiği için kırgın ve sinirliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 12 Mayıs 2021; 7:49:48 >

• Ramazan hiç yaramadı özellikle son 5-10 gündür ayakta duracak halim yok zar zor çalışıyorum valla yorgunluk çok arttı.kolay gelsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: pratan27

Ramazan hiç yaramadı özellikle son 5-10 gündür ayakta duracak halim yok zar zor çalışıyorum valla yorgunluk çok arttı.kolay gelsin hocam

sağ olun çok teşekkürler.ben de aynen sizin dediğiniz gibiyim insana bir ağırlık çöküyor resmen

12 mayıs

-Karekök Ayt matematik > 2 test parabol >yarın devam edicem bugün biraz yordu beni

-Orbital Ayt kimya > 3 test alken-alkin ve özellikleri

-Ayt biyoloji > bitkisel yapılar tekrar,kendi notlarımdan sinir sistemi tekrarı(galiba 4.dönüşüm tam bilmiyorum)

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı > endokrin sistemi tekrarı

-Ayt kimya 11 meb kitabı > sıvı çözeltiler ve çözünürlük tekrarı

-Ayt fizik > basit makineler tekrar + soru

-Kaf3 > eşitsizlikler + diziler tekrar

-Endemik tyt fen 0y0b 20 net >çok şükür güzel geldi.sınavda böyle gelmesi zor ama umarım gelir.

-Hız ve renk ayt kimya 3y2b 7.25 > bu ne amk ya bildiğim ne varsa unuttum resmen çözerken,saçmaladım.

-Karekök ayt biyoloji 1y 11.75>basit bir soru kaçtı full geliyordu salaklığımdan gitti soru.

-Karekök ayt kimya 3y 9.25 >olm bu gün bir şey var bende.çok kolay ve direkt yapılabilecek soruları kaçırıyorum hep.

-Yanıt ayt biyoloji 3y 9.25 > ^^^^

-Bilgi Sarmal ayt fizik 3b 11.00 > basit makine sorusu ve 2 tane son konulardan soru gitti.keşke yapabilseydim.

-Apotemi trigonometri > 1 test + tekrar

-Çap 12 M.Fizik-D.Mekaniği > Çift yarıkta deneyler tekrar + soru

8 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 13 Mayıs 2021; 1:18:14 >

kahvaltı iyi geldi  

13 mayıs

*Endemik tyt fen 2y2b 15.50 >"idare eder" demek geliyor içimden dünkü 20 netten sonra

*Endemik tyt fen 3y1b 15.25 >sonunda bitirdim denemeyi,sıkmıştı artık.ama seni ve arada çıkan s*k gibi sorularını özlicem

*Ayt fizik > manyetizma tamamen tekrarladım

*Endemik ayt fizik 2y2b 9.50 >o kadar rahat yapılabilecek bir denemeydi ki 9.50 yaptım desem gülerler suratıma

*Limit ayt fizik >2 test manyetizma,1 test elektrik

-Ayt kimya kimyaözel > alkan,alken,alkinler tekrar

*Kimyaözel ayt kimya deneme 2y2b 8.50 > yatakta tek gözüm kapalı uyuyacakken çözdüm keşke öyle bir salaklık yapmasaydım yüzey aktif madde sorusunu bile yanlış yapmışım.

*Karekök ayt biyoloji deneme 3y 9.25 > ikisi de kötü bence. çok daha iyisini yapar hatta fullerdim ama saçmaladım

*Karekök ayt biyoloji deneme 2y 10.50 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

*Hız ve renk ayt kimya deneme 2y1b 9.50 > ya yeter artık amk hep aynı netler hayır her şeyi biliyorum denemede netler böyle geliyor

*Apotemi trigonometri 1 test

7 saat

Bugünlük bu kadar oldu erken yatıyorum deneme kontrollerini yarın sabah yapıp yazarım.Akrabalarla görüntülü konuşturuldum işlerim bölündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 14 Mayıs 2021; 10:27:23 >

hocam öğretici, kıyıda köşede kalmış biyoloji bilgilerine değinen deneme önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

hocam öğretici, kıyıda köşede kalmış biyoloji bilgilerine değinen deneme önerebilir misiniz?

biyoloji denemelerinin geneli bilindik şeyleri soruyor hep ama belki apotemi biraz daha detaylı sorular soruyor olabilir hocam.Ona bakabilirsiniz.Benim çözdüğüm eski basımdı belki ondan da olabilir ama eğer inceleme şansınız olursa apotemi denemeleri güzeldir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.