Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerilerin için teşekkür ederim. O zaman biyotik + apotemi alıyorum elimde 4 deneme olmuş oluyo 1 tanesini seçip 3 4 günde bitirmeyi düşünüyom

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba161611

Önerilerin için teşekkür ederim. O zaman biyotik + apotemi alıyorum elimde 4 deneme olmuş oluyo 1 tanesini seçip 3 4 günde bitirmeyi düşünüyom

Mantıklı olur hocam,kolay gelsin iyi çalışmalar.

• günaydın şimdi başlıyorum

24 mayıs

-Apotemi analitik geometri > tekrar + 2 test

-Acil logaritma-diziler 2 test

-Ayt biyoloji canlılarda enerji dönüşümleri tekrar

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >soruyu okumadan direkt işaretledim bildiğim için,okuyunca anladım ne halt ettiğimi

-Biyotik ayt biyoloji 2y1b 9.50 >saçma yanlışlar yaptım,bir soru da kafamı karıştırdı mantıksız geldi.fulleyebilirdim.

-Karekök ayt biyoloji 0y 13.00 >gayet güzeldi,rahat çözdüm

-Karekök ayt biyoloji 2y1b 9.50 >soruları okurken dikkatsizdim.bildiğim halde yanlış yaptım,bence kötü net geldi

-Paraf ayt biyoloji 2y1b 9.50 >lan yeter ya o kadar aptalca hatalar yapıyorum ki,üzülüyorum şu netleri görünce.

-Bilgi sarmal ayt kimya 2y1b 9.50 > FSDLGKJDSLFKGSJDF yine 9.50,yok mu bir 12 13 allahım

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75 >doğru olanı sormuş,işaretledim cevap yanlışı gösteriyor,onu da yanlış saydım ben de.

-Apotemi trigonometri 2 test

-Orbital ayt kimya 2y 10.50 >küçücük çizmişler şekli gece gece göremedim yanlış yaptım soruyu ya

-Endemik ayt kimya 2y 10.50 >idare eder bir net,bir iki küçük şeyi unutmuşum tekrar edicem.

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı bağışıklık sistemi tekrar

7.15

kendimi 2 saat daha çalışacak şekilde ayarlıyorum ama uykum geldiği için çalışamıyorum.Yarından itibaren her gün kararlı bir şekilde tyt denemelerine ve ayt mat denemelerine dönüyorum.İnşallah başarabiliriz son 1 ay kaldı pes etmemeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 25 Mayıs 2021; 1:25:31 >

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam öncelikle kolay gelsin, çap up fizik denemelerini çözdünüz mü çözdüyseniz de beğendiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamansızkedyy55

Merhaba hocam öncelikle kolay gelsin, çap up fizik denemelerini çözdünüz mü çözdüyseniz de beğendiniz mi ?

Tamamını bitirmesem de çözdüm hocam.30 denemenin 5 tanesi aytden kolay 20 tanesi ayt ayarında 5 tanesi de zor diyor.Ben henüz hepsini test edemedim.Soru dağılımları da güzel geldi bana.Alınabilir gibi ama yanında bir tık zorlayıcı bir denemeyle almak faydalı olabilir.

• Hocam merhabalar, gördüğüm kadarıyla bilgi sarmal tyt pusula çözmüşsünüz. Ben de almayı düşünüyodum ama kolay olduğunu duydum birkaç kişiden. Sizce zorluğu nasıl, hangi seviyede çözülmeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: tchaikovskyen

Hocam merhabalar, gördüğüm kadarıyla bilgi sarmal tyt pusula çözmüşsünüz. Ben de almayı düşünüyodum ama kolay olduğunu duydum birkaç kişiden. Sizce zorluğu nasıl, hangi seviyede çözülmeli?

Bence ne çok kolay ne de çok zor.Kontrol çözmedim ama eğer çözdüyseniz kontrolden zor olduğu söyleniyor.Matematiği belki bir tık daha zor olabilirdi.Sosyal ve fenini ben beğendim.Zaten tyt feni ösym de zorlamıyor.Türkçesi de belki paragraflar adına biraz daha düşündürücü sorulabilirdi diye düşünüyorum.Deneme de normalde 90 yapan birinin 105 yaptığı denemelerden değil zaten ama ösym altında mı diye sorarsanız belki bazı kısımları öyle diyebilirim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim cevabınız için esş ile birlikte yürütürüm belki

Tamamdır hocam teşekkürler

• günaydın birazdan başlıyorum.bugün hedefim 10 saat.

25 mayıs

-Apotemi analitik geometri tekrar + 2 test

-Apotemi trigonometri tekrar + 2 test

-Ayt kimya alkoller tekrar + 2 test

-Ayt kimya eterler tekrar + 1 test

-Benim Hocam Genel TYT

-Endemik ayt fizik 1y1b 11.75> Fulleyebilirdim ama emin olmadığım için işaretleme yapmadım,diğeri de salaklıktan yanlış

-Çap ayt fizik 3y1b 9.25>3y kötü oldu bayağı.ben 1y1b bekliyordum küçük detayları atlamışım.sağlık olsun.

-Paraf ayt biyoloji 1y2b 9.75 >Saçma bir soru vardı,bilemedim o yüzden işaretlemedim.

-Biyotik ayt biyoloji 1y1b 10.75>Hormon sorusu vardı okumadan yaptım gitti 1.25 net

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50>aynı şeyler sürekli diyecek bir şeyim yok

-Karekök ayt biyoloji 1y2b 9.75>emin olamadım sorulardan

-Bilgi sarmal ayt kimya

-Bilgi sarmal ayt kimya >>> Kontrolleri yarın yaparım artık.Çok yoruldum

9.00

bugün verimli bir gün oldu diye düşünüyorum ama eksik kaldım da diyebilirim yarın da umarım bu saatlere gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 26 Mayıs 2021; 2:48:21 >

• hocam biyotik ve paraf arasında kaldım biyoloji denemelerinde hangisini tavsiye edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustfaagp

hocam biyotik ve paraf arasında kaldım biyoloji denemelerinde hangisini tavsiye edersin

hocam ikisi de iyi soru dağılımı ve soruların kalitesi olarak ama biyotikte bazen 2 öncülü bulduysan falan 3.yü okumadan cevap çıkıyor o canımı sıktı.parafa da dikkat et bazıları 2020 versiyonu oluyor bitki içinde olmadan.Bu dediklerim dışında ikisi de bence kaliteli deneme hangisini alırsan al memnun kalırsın ama şıklara dikkat etmeden yorumlayabilirsen soruları biyotik bence bir tık önde olabilir

• hocam toplamda kaç ayt fizik, kimya,biyo,mat deneme çözme hedefiniz var?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hocam toplamda kaç ayt fizik, kimya,biyo,mat deneme çözme hedefiniz var?

hocam belli bir hedefim yok ama ayt mattan 2 yada 3 fizik kimya ve biyodan 5 er deneme bitiririm gibi geliyor

• günaydın başlamıştım biraz önce yeni yazıyorum

26 mayıs

-Karekök ayt biyoloji 2y1b 9.50 >mantıksız düşündüm bir iki soruda.keşke üzerinde biraz daha fazla dursaydım.

-Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >sinapslarda iletim diyordu okumadan elektrokimyasala doğru dedim dikkatsizlik işte.

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75>Beklediğim gibi geldi belki de 13.00 yapmalıydım ama memnunum netten

-Biyotik ayt biyoloji 2y1b 9.50>Dilde 5 tat alınır diye umamiyi de düşünmüştüm yanlışmış.Bir de üreterle üretrayı karıştırdım mal gibi ya.

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50 >artık 13 görmek istiyorum ya niye biyolojide sürekli saçma bir soruyu yanlış yapıyorum acaba

-Benim hocam tyt kontrol >> En başa neti ve yorumumu sabitledim.

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75>İdare eder bir net diyeceğim çünkü deneme kolay gibiydi.

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y 11.75>Aşşırı saçma bir hata yaptım,molekülü açmadan pi bağını sayınca yanlış geldi.Mal

-Orbital ayt kimya 2y 10.50>Bir tane uzun soru yazmışlar iki saat antifrizin ne olduğunu okudum amk.Canımı sıktı

-Endemik ayt kimya 2y 10.50 > sdkjfhaskdjf her denemede saçma bir hatam oluyor sanırım ev ortamında çözmekten tam odaklanamıyorum soruya.Sınavda böyle bir şey olma ihtimali düşük ama inşallah olmaz.

-Endemik ayt kimya 1y2b 9.75 > ^^^^

-Acil logaritma-diziler fasikülü tekrar + 2 test

-Apotemi analitik geometri tekrar + 2 test

-Endemik ayt fizik 3y1b 9.25 >S*ki tuttuk ya resmen.3y çok geldi.Sorular da zor değildi de yapamadım.Önümüzdeki maçlara.

-Çap ayt fizik 4y1b 8.00 > ne bu olm ya inşallah sınava kadar toplarım kendimi.

-Hız ve renk ayt fizik 3b 11.00 > diğerlerine nispeten daha iyi ama hala yetersiz

8.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 27 Mayıs 2021; 2:33:3 >

• günaydın birazdan başlıyorum

27 mayıs

-Ayt biyoloji > bitkisel yapılar tekrar

-Ayt kimya > tampon çözeltiler kısa tekrar

-Bilgi sarmal ayt kimya 2y 10.50 > iyi gibi.belki de değil,bilemiyorum

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75 > alışık olmadığım bir pil sorusunu yanlış yorumladım.

-Endemik ayt kimya 3y 9.25 >o kadar boktan sorular vardı ki canımı sıktılar

-Endemik ayt kimya 2y 10.50 > ya bu 10.50 benim mührüm oldu artık amk

-Orbital ayt kimya 1y 11.75 > şükür biraz olsun yükseldi.

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >güzeldi 1 yanlış da nazar olsun ne diyim.

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50 > çok basit bir sıralama sorusunu yapamadım bir de hormon sorusunu.aptalım fulleyebilirdim

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50> VVVVVV

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 > yok aga bende bir saçmalık var bazı şeyleri unutmuşum 11 biyolojide.

-Apotemi ayt biyoloji 2y 10.50 >beni en çok bu zorlar diye tahmin etmiştim ama tam tersi en rahat apotemiyi çözdüm.

-345 Ayt Fen 1 35.00 > Genel olarak kolay bir deneme olduğu için 38 39 yapmam lazımdı diye düşünüyorum.

-Fizik 2y 11.50>Kolay sorulardı,bazı konularda kolay sorularda özellikle yorum yapmakta zorlandığımı fark ettim.

-Kimya 2y 10.50>Zor ne kadar soru varsa yapıyorum şu amk katsayı denkleştirme sorularını yapamıyorum ya şaka gibi

-Biyoloji 0y 13.00>Basitti işte ya bir zahmet bunu da full yapalım

-Ayt kimya eterler tekrar + 1 test

-Acil logaritma-diziler fasikülü > tekrar + 1 test > buraya 1 test yazınca kötü hissediyorum ama testler 18 19 soru

-Apotemi analitik geometri > tekrar + 2 test

-Apotemi trigonometri 1 test

8.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 28 Mayıs 2021; 1:36:18 >

• kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

kolay gelsin

sağ olun hocam size de

28 mayıs

-345 AYT Fen 35.75 > Net güzel gibi duruyor ama deneme ösym altı olduğu için beni memnun etmedi

-Fizik 1y2b 10.75 >Çook basit bir soruyu yorumlayamadım,diğer ikisi de modern fizikten(Evet hala bitmedi fsldkgsdlfkg)

-Kimya 0y 13.00 >Basit kimyaydı diyecek bir şeyim yok.Kim girse fullerdi

-Biyoloji 1b 12.00 >Duşa girmek için denemeyi hızlıca çözdüm,biyolojide bir soruyu boş bırakıp sonra da bakmamışım.

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75>Güzeldi biraz mantıksız bir yanlış yapsam da.Sorular ortalama ne kolay ne zor.

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50>Unuttuğum bir kısım olmuş oradan 1 yanlış geldi.Bir soruyu da yanlış yorumladım

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 >Hiç hoşuma gitmedi bu net bilindik şeyleri hep yanlış yaptım.

-Paraf ayt biyoloji 1y1b 10.75 >Çok garip bir soru vardı boş bıraktım.Bir soru da 11 biyodan gitti.Kesinlikle bir tekrar lazım

-Apotemi ayt biyoloji 1y1b 10.75>Sorular eski basım olmasına rağmen çok hoşuma gitti.Keşke 1 yanlış da gelmeseydi

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y 11.75 >güzel yaptım bence 1 yanlış da olsun artık soruyu tam kavrayamadım

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75>Basit bir soruda kafam karıştı salak gibi yanlış yaptım ya.Direkt çıkıyormuş halbuki

-Orbital ayt kimya 2y1b 9.50 >Nerst denkleminde pH hesabında işlem hatası yaptım.Bir şeyi de gözümden kaçırdım 2y geldi.

-Endemik ayt kimya 2b 11.00>Daha iyi yapardım sanki ya.İlk defa gördüğüm bir bileşik oldu onu tam kestiremedim

-Apotemi ayt kimya 2y1b 9.50 >Zorladı beni deneme.Yatarak da çözmenin etkisiyle 9.50 geldi,kötü değil ama memnun etmez

-Ayt fizik eylemsizlik momenti + açısal momentum tekrar

7.30

az oldu bugün,fizik denemesi de çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 29 Mayıs 2021; 1:54:19 >

29 mayıs

-Apotemi ayt kimya 1y1b 10.75 >Saçma bir hatam oldu,boş olan soru da denkleştirmeydi hiç bulaşmadım bile.

-Bilgi sarmal ayt kimya 0y 13.00 >Diğerlerinden farksızdı ama aşırı rahat çözdüm.Sınavda da aynısı olur inşallah

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y 11.75 >Gaz sorusunu yanlış yaptım ya resmen aptallık

-Orbital ayt kimya 2y 10.50 >Garip iki tane orbitalle ilgili soru vardı ikisini de yanlış yaptım.

-Endemik ayt kimya 1y 11.75 >Pil potansiyeli sorusunda işlem hatam oldu, Qc yi yanlış buldum

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >Kanın pH hesabıyla ilgili yanlış bildiğim bir şey olduğunu fark ettim,araştırıcam sanırım bugün

-Biyotik ayt biyoloji 0y 13.00 >Rahat çözdüm,iyiydi.

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >Son soruya kadar full geldim son soru beni şaşırtmadı ve yanlış çıktı

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50 >Biraz zorlandım bazı sorularda.Farklı geldi sorular

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 >Çok yanlış geldi ya.Emin olduğum şeyleri yapamadım.Sınava girmeden bir tekrar şart.

-Apotemi analitik geometri 2 test

-Acil logaritma diziler fasikülü tekrar + 2 test

-Apotemi trigonometri 2 test

-Çap ayt fizik 1y3b 9.75 >Modernden gelen 3 boş ve bir adet elektrik yanlışı.Vip fizikten sınava kadar tüm müfredat tekrarı mantıklı gelmeye başladı.Sınavda en az 10-11 fizik netine ihtiyacım var.

-Endemik ayt fizik 1y3b 9.75>Canımı sıktı hala sözel fizik konularını bitirememiş olmam.

-Apotemi türev tekrar + 1 test (Zor bitecek gibi duruyor ama sınava kadar bitirebilirim sanırım)

-Eyüpb kazandıran yorumlar türev

8.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 30 Mayıs 2021; 2:33:1 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.