Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

Apotemi bende vardı hocam. Üstte yanıt çözdüğünüzü gördüm, bunun hakkına ne söylersiniz? Parafa genelde zor diyorlar ya, yanıt ile paraf aynı yayınevinin zaten. Cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

Apotemi bende vardı hocam. Üstte yanıt çözdüğünüzü gördüm, bunun hakkına ne söylersiniz? Parafa genelde zor diyorlar ya, yanıt ile paraf aynı yayınevinin zaten. Cevabınız için teşekkür ederim.

Yanıt bir ara sinirlendiğim bir denemeydi.Bazı denemeleri gerçekten çok güzel ama bazen arada bu ne alaka ya dediğimiz sorular çıkabiliyor.Tamamen ayt bilgisi değil bazen sorularda 9-10 da öğrendiklerimizden de bir şeyler istiyor.Soru dengeleri iyi ve çözülebilir ama siz yine de internetten bir araştırın direkt almayın.

• hocam ne sıklıkla tyt genel denemesi, tyt türkçe ve tyt ayt mat denemesi çözüyorsunuz?? ben göremedim de yaptıklarınızda çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hocam ne sıklıkla tyt genel denemesi, tyt türkçe ve tyt ayt mat denemesi çözüyorsunuz?? ben göremedim de yaptıklarınızda çok fazla

ya normalde tyt mat ve tyt türkçeyi uzun bir zamandır çözüyorum ama şu sonlara doğru genele doğru kaydım işte.Geneli de normalde her 2 günde bir çözmem gerekiyor aslında da ramazandan dolayı pek verimli geçmez diye azaltmıştım.İnşallah bu akşam başlayarak devam edeceğim ona da.Ayt mat için şu anda deneme çözmüyorum elimde apotemiler ve karekök var onları yavaş yavaş çözüyorum galiba ayt mat denemesi biraz gecikecek ama konuları iyi sindirirsem umarım sıkıntı yaşamam.

• günaydın birazdan başlıyorum

bugün çok iyi hissediyorum kendimi umarım güzel ve verimli çalışırım

14 mayıs

->Apotemi trigonometri 2 test + eski sorular > ⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃⇃

->Apotemi analitik geometri 3 test + tekrar > hazirana girmeden elimdeki apotemileri temizlemek istiyorum türev de dahil.tek sıkıntım integral belki biraz uzayabilir onun için de yapacak bir şey yok denemeyle birlikte götürücez artık.

->Ayt biyoloji > canlılarda enerji dönüşümleri tekrar > bu tür konuları sürekli tekrarlıyorum biliyorum ama 15-20 dakikalık bir tekrarın bana bir zararı olmayacağı düşüncesindeyim.

->Karekök ayt biyoloji 9 2y 10.50 >1 soruyu yapamadım ama son soruyu dikkatli okumadan çözdüm gitti güzelim 11.75

->Karekök ayt biyoloji 10 0y 13.00 >Sonunda iyi bir deneme ve iyi bir net.İnşallah sınavda da böyle gelir.

->Bilgi Sarmal ayt kimya 1b 12.00 > esterleşme sorusunu boş bıraktım emin olamadım,harici kolay ve rahat çözdüm.

->Yanıt ayt biyoloji 2y1b 9.50>Sorulardan biri çok saçmaydı,işte bu denemenin de sorunu bu bazen sorular garip oluyor.

->Hız ve renk ayt kimya 2y2b 9.50 >Ya çok saçma soruları kaçırıyorum,bazen yeterince odaklanamıyorum sanırım.

->Ayt biyoloji 12 meb kitabı >Bitkisel dokular tamamen okudum,tekrarladım.

->Apotemi ayt kimya 1y3b 8.75 > bu neti hak etmemiştim ama yapacak bir şey yok aşırı kolay 2 soruyu yanlış çıkar diye korktuğum için işaretlemeden geçtim aslında ikisi de düşündüğüm gibiymiş.

->Bilgi Sarmal ayt fizik 2y3b 8.50>2 boş 1 yanlış modern fizikten geldi.Modern fiziği bilmediğim için gelen soruları ya boş bırakıyorum ya da yanlış yapıyorum.Haziran gelmeden moderni bitirirsem denemelerde 12-13 bandına ulaşabilirim inşallah.

->Bilgi Sarmal ayt fizik 2y2b 9.50 > amk hızlıca bitirmem lazım konu tekrarlarını yarından itibaren

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı >Duyu organları tekrar

->Çap 12 Dalga M. Modern F. > Çİft yarıkta g. tekrar

->Kimyaözel ayt kimya d 1y2b 9.75 > organik son kısımlardan 2 boş var en yakın zamanda kapatıcam

8.15

güzel bir gündü,daha iyisi her zaman olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 15 Mayıs 2021; 3:22:30 >

15 mayıs

-Kimyaözel ayt kimya d 1y2b 9.75 > çok kötü netler geliyor ya organik hala natamam olduğu için.

-Kimyaözel ayt kimya d 1b 12.00 > tübitak denemesi yazıyordu yine.normalde daha zor olmalı diye düşünüyor insan da bunlar bana nedense çok kolay geliyor.

-Bilgi Sarmal ayt kimya d 2y 10.50 >pH hesaplarken işlem hatası yaptım bir soru öyle gitti canımı sıktı ya,haricinde kolaydı.

-Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >Bir sorunun cevabı yanlış işaretlenmiş cevap anahtarında.İlk defa karşılaşıyorum karekökte

-Karekök ayt biyoloji 1y1b 10.75> "azalma" yazan kısmı "artma" diye okudum boş yere yanlış yaptık ya.

-Yanıt ayt biyoloji 2y1b 9.50 >Hayvan derisiyle ilgili soru niye koyarlar ki amk sanki çok önemli bir konu.

-Apotemi analitik geometri > 2 test

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı >Destek ve hareket sistemi tekrar

-Paraf tyt sosyal d 3y2b 14.25 > ben bu sosyali yapamıyorum aga ya,çok saçma ve rahatsız edici geliyor bana.

-Bilgi sarmal tyt fen d 3y 16.25 > hayatımın en basit yanlışını yaptım,hala inanamıyorum nasıl başardım acaba

-Apotemi trigonometri > 2 test

-Bilgi sarmal ayt fizik 2y2b 9.50 >biraz gereksiz hatalar yaptım.12 net gelebilirdi sağlık olsun.

7 saat

bugün erken bitiriyorum çalışmayı çok yoruldum umarım telafi edebilirim yarın ama buruk yatıyoruz.2014 yılından beri şampiyonluk hasretiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 16 Mayıs 2021; 1:1:55 >

• günaydın şimdi başlıyorum

16 mayıs

fizik ve matematikle ilgili son konu çalışmalarımı,tekrarları hızlandırmayı,kimya ve biyolojiyle ilgili günlük çözdüğüm denemeleri de günlük dörder taneye çıkartmayı düşünüyorum

->Ayt biyoloji > bitkilerde büyüme,beslenme,üreme hızlı tekrar

->Ayt kimya > kimyasal tepkimelerde hız tekrar > eskiden not aldığım biraz detay ve önemli kısımlar sanki köreliyor gibiydi ondan dolayı geç kalmadan 11 kimyayı kendi notlarımdan hızlıca tekrar etmeyi düşünüyorum

->Ayt fizik > newton'un h.y + iş güç enerji tekrar

->Apotemi türev > 4 test + tekrar

->Apotemi analitik geometri 2 test

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı + kendi notlarım > sindirim sistemi tekrar

->Acil karmaşık sayılar tekrar + test > elimde kalmıştı kitap parabol eşit, denklem falan bitirdim karmaşık kaldı ben de sonlara kalmadan tekrar edip 2 günde de bitiriyim dedim.

->Apotemi trigonometri 2 test

->Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 > idare eder,uykulu çözdüm belki daha iyi yapardım

->Karekök ayt biyoloji 3y 9.25 > daha da kötü yaptım,terleme sorusunu yanlış yaptım hiç beklemiyordum.

->Yanıt ayt biyoloji 2y1b 9.50 > ^^^^^^^^

->Karekök ayt kimya > yarın kontrol edicem.o kadar yoruldum ki kontrol edesim bile gelmedi

8.30

branşlar eksik kaldı umarım yarın üzerine ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 17 Mayıs 2021; 3:37:29 >

• günaydın bugün biraz geç olacak sanırım.akşam ve yatmadan telafi edeceğim

17 mayıs

->Ayt biyoloji > hücresel solunum hızlı tekrar

->Ayt kimya > kimyasal tepkimelerde denge tekrar + hidrokarbonlar genel tekrar ve 2 test (böylece fonksiyonel gruplara kadar tamamen üzerinden geçtim ve elimdeki soruların çoğunu bitirdim.bundan sonraki tekrar kısmı 1 haftalık bir işimi alır sonrasında günde 5 tane olmak üzere kimya adına tüm yoğunluğumu branşlara ve genellere vericem.)

->Ayt fizik > atışlar tekrar

->Ayt fizik çembersel hareket konu tekrarı + 3 video

->Ayt kimya > organik aromatik bileşikler tekrar + soru

->Orbital ayt kimya > alkinler,aromatik bileşikler soru

->Karekök ayt kimya 1y1b 10.75 > işlem hatası yaptım kçç sorusunda, 12 geliyordu mallık yaptım.

->Kimyaözel ayt kimya 1y1b 10.75 > bu sefer işlem hatası yok da direkt soruyu çözemedim amk

->Kimyaözel ayt kimya 3b 10.00 > Boşların bir tanesi müfredat dışı soruydu onu da boş kabul ettim

->Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >ya gece çözünce soruda ne sorduğunu okumadan yaptım.gitti boş yere 1 soru

->Yanıt ayt biyoloji 1y1b 10.75>lan yeter amk 1y1b gelip duruyor bi tane 13 net yok ya

->Apotemi trigonometri 1 test > hiç çözmesem daha iyiydi resmen ama 1 test 1 testtir

->Bilgi sarmal ayt fizik 2y2b 9.50 > hayatımda ilk defa nehir sorusunu yanlış yaptım,uyumamın zamanı gelmiş de geçiyor

9 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 18 Mayıs 2021; 3:47:32 >

• son 3 günde geçmişim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenjutsuPlaviest -- 18 Mayıs 2021; 0:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviest

son 3 günde geçmişim seni

hangi konuda hocam ?

uyku düzenim yine dengesiz bir hal aldı.sınava yakın onu düzeltmem lazım.

18 mayıs

->Ayt biyoloji 12 meb kitabı > fotosentez,kemosentez tekrar

->Kimyaözel ayt kimya d 2y1b 9.50> yanlışların biri müfredat dışı ama yine de onu da ekledim.

->Kimyaözel ayt kimya d 0y3b 10.00> denemeler 2018 olduğu için yine bir müfredat dışı boşum var.

->Bilgi sarmal ayt kimya 1y 11.75 > kolay sorulardan birini resmen elimin tersiyle itmişim.

->Hız ve renk ayt kimya 2y1b 9.50 >Tampon çözeltileri tekrar etmem lazım kolay bir soruyu emin olmadığımdan boş geçtim.

->Karekök ayt biyoloji 3y 9.25 > çok canımı sıktı bundan sonrakini fullemem lazım.

->Karekök ayt biyoloji 1y 11.75 >son soruya kadar 0y geldim aha dedim full geliyor.son soru yanlış çıktı

->Yanıt ayt biyoloji 1y 11.75 >olmmm yine son soru yanlış nasıl denk getirdim acaba

->Bilgi sarmal ayt fizik 1y2b 10.75 >Son konular hala eksik oradan 2 boş ve sığalardan bir yanlış var sanırım soruyu tam anlamadan çözmeye çalıştım.

->Bilgi sarmal ayt fizik 2y2b 9.50 >Çok küçük ve bazen de ekstra şeyler kaçıyor.Konu tekrarlarımın da tam olmaması nedeniyle şu an için netlerim 12-13 seviyesinde değil ama umarım sınavda 12 ve üzeri net çıkartabilirim.

->Endemik ayt fizik 1y3b 9.75 >Şu günlerde gelen netler fizik adına hep böyle,modern tekrarı ve diğer tekrarlar bitince inşallah dediğim gibi hedef 12 ve üstü.

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı > Dolaşım Sistemi tekrarı

->Apotemi analitik geometri > 2 test + tekrar

->Apotemi trigonometri 2 test + göz gezdirdim

7.30

eksiklerim kaldı bugün.bu sabah çalışmaya geç başlamıştım eğer 2 saat daha erken otursam belki 10 saati zorlardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Mayıs 2021; 2:7:36 >

elimde deneme kalmadığı için yeni denemeler sipariş etmiştim.sanırım bugün onlar gelecek.deneme sayısını artırmam gerekiyor diye düşünüyorum.son 30-35 gün her gün bir tyt çözmek istediğim için bugün ya da yarından itibaren ona da başlarım sanırım.

19 mayıs

->Ayt kimya kimyaözel > fonksiyonel gruplar tekrarı + soru

->Orbital ayt kimya > 1 test fonksiyonel gruplar,3 test aromatik bileşikler

->Ayt biyoloji > bitkisel dokular ve bitkisel yapılar küçük tekrar

->Bilgi sarmal ayt mat deneme > yarın kontrol edicem ve yazıcam

->Bilgi sarmal ayt kimya d 1y1b 10.75 >sorunun cevap anahtarı yanlış sanırım ama yine de onu yanlış kabul ettim.

->Bilgi sarmal ayt kimya d 3y 9.25 >saçma 2 yanlışım var bir soru da istisnai bir durumdan gitti.

->Kimyaözel ayt kimya d 2y2b 8.50 >Eski müfredat da vardı,bazılarını yapamadım ama yanlış saydım.

->Karekök ayt biyoloji d 2y 10.50 >Bilmediğim ve unuttuğum 2 yerden gelen 2 soruyu da yanlış yaptım.Tekrar edicem.

->Karekök ayt biyoloji d 2y 10.50 > yine aynı net geldi.bi fullesem rahat edicem ama hep bir pürüz çıkıyor.

->Paraf ayt biyoloji d 2y 10.50 >amk bugün galiba biyolojide alın yazım 10.50 net.

->Apotemi analitik geometri > 1 test + tekrar

bugün verimsiz geçti evdeki işlerle uğraşmam gerekti.

7.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 20 Mayıs 2021; 2:25:17 >

20 mayıs

bugün hedefim 9 ya da 10 saat.umarım gerçekleştirebilirim son günlerde ne kadar fazla o kadar iyi

->Ayt biyoloji 11 meb kitabı > Solunum sistemi hızlı tekrar

->Ayt biyoloji 12 meb kitabı > Bitkilerde üreme tekrar

->Ayt kimya 11 meb kitabı > Sulu çözeltilerde denge , tampon çözeltiler tekrar

->YD ayt biyoloji 2 test > sonunda eksik bir iki testi de bitirdim şu kitaptaki.bunu gören varsa alacaksa yd pro biyoloji almasın bence.palme ve aydın kat kat güzel.

->Apotemi tyt sosyal >tarihe biraz baktım ve okudum ama çok detaylı ondan dolayı çorba gibi olmasını istemiyorum

->Kimyaözel ayt kimya 2y 10.50 >Çok rahat fulleyebilirdim ama soruları çözerken acele ettim sanırım

->Kimyaözel ayt kimya 1y 11.75 >Daha rahat çözdüm sorular da aşağı yukarı ösym tarzıydı,memnunum netten

->Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75 >Bağ açılarını unutmuşum riske atmadım bir de fonk. grup yanlışım var.

->Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >çiçeksiz bitkilerle ilgili soruyu yanlış yaptım,tyt sorusu gibi bir şey ya kafamı s...

->Karekök ayt biyoloji 3y 9.25 >daha iyi yapardım ama saçmalamışım resmen,deneme güzeldi benim hatam tamamen.

->Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 >ya çok kolay şeyleri hala yanlış yapıyorum nasıl bu kadar yanlış çıkıyor anlamadım.

->Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >gerçekten çok beğendiğim bir deneme oldu,çözdüklerim arasında soru dağılımı en iyi olanıydı

->Endemik ayt fizik 2y2b 9.50 >kabul edebileceğim bir net değil,acilen modernin bitmesi lazım çok bakamıyorum ona

->Çap ayt fizik 1y2b 10.75 >Deneme kolaydı ama kötü net geldi.şurda kaldı 30 gün amk 12-13 e çıkması lazım.

->Apotemi trigonometri 1 test + tekrar

7.15

Yarından itibaren konu videolarına ve genel denemelere tekrardan başlıyorum,bugünlük bu kadar oldu erken kalkıp erken başlamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 21 Mayıs 2021; 2:7:33 >

• günaydın şimdi başlıyorum

21 mayıs

->Ayt biyoloji 12 meb kitabı >Bitkilerde madde taşınması tekrar

->Ayt kimya kimyaözel > alkoller tekrar 4 video + soru

->Bilgi sarmal ayt kimya 2y 10.50 >bazı şeyleri gözden kaçırıyorum,sınavda inş daha dikkatli çözebilirim

->Endemik ayt kimya 2y1b 9.50 >Çok saçma yapmışlar denemeyi,her şey birbirine girmiş gibi,şıklar bile düzgün değil endemik normalde beğendiğim bir denemeydi gözümden düştü.

->Endemik ayt kimya 3b 10.00 >Amk denemesi sinir etti s*k gibi sorular var hızlıca bitiririm

->Orbital ayt kimya 2y 10.50 >Gerçekten sb gibi bu da güzeldi.1 işlem hatam bir de dikkatsizlikten sorum gitti.

->Kimyaözel ayt kimya 0y 13.00 >güzel sınav,güzel net.beklediğim bir sonuçtu çünkü çözerken 1 gr tereddüt etmedim.

->Karekök ayt biyoloji 4y 8.00 >Son zamanlarda gelen en kötü netim.Nasıl bu kadar kötü yaptım anlayamadım,bir tane daha.

->Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >üsttekine göre daha iyi,acele ediyorum bazı soruları çözerken o yüzden yanlış çok geliyor.

->Paraf ayt biyoloji 2y 10.50> idare eder bir soruya çok canım sıkıldı o yüzden mutsuzum.

->Biyotik ayt biyoloji 0y 13.00 >13 biyoloji neti sınavda yapsam çok iyi olacak.umutluyum bu konuda bakalım kısmet

->Paraf ayt biyoloji 2y1b 9.50 > kötü net geldi ben de bu olayı anlamıyorum sorular saçma geliyor paraftaki

->Çap ayt fizik 1y4b 8.75 >bu ne amk yarından tezi yok ikişer konu bitiriyorum günde.4 boş ne demek ya

->Acil Logaritma-Diziler tekrar + test >Log ve diziyi buradan hızlıca tekrar etmek için başladım,1 hafta sürebilir.

8 Saat

memnun değilim şu son zamanlardaki çalışmalarımdan hala ufak tefek eksik konum var son kısımlarda ve 1 aydan biraz fazla bir süre kaldı.hepsi geçen seneden bildiğim konular olduğu için kötü hissetmiyorum ama artık bitmesi de lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 22 Mayıs 2021; 1:50:11 >

22 mayıs

->Ayt fizik çembersel hareket > 2 video tekrar + esş soruları

->Karaağaç ayt fizik çembersel hareket 2 test

->Endemik ayt fizik 4b 10.00 > idare eder umarım her şey tam olduğunda 12 ve üzeri gelmeye başlar.

->Çap ayt fizik 2y2b 9.50 > söyleyecek bir şeyim yok ve bir sorunun cevabı da beni tatmin etmedi,yeniden bakıcam

->Ayt biyoloji > bağışıklık sistemi hızlı tekrar

5.30 saat oldu bugün.belgesel izlerken kaptırmışım kendimi keşke böyle bir hata yapmasaydım.bir nevi beyin açısından aktif dinlenme oldu

şu üstteki boşluğu görünce canım sıkılıyor,yarın telafi etmek istiyorum son düzlükte böyle şeyler olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 23 Mayıs 2021; 1:43:51 >
  • günaydın biraz önce başladım

23 mayıs

->Acil logaritma-diziler > logaritma tekrarı + 2 test

->Ayt biyoloji > bitkilerde üreme ve üreme sistemi tekrarı

->Aydın ayt biyoloji 3 test bitki >çok yordu beni ama bitirdim sonunda.branşlarla götürücem sınava kadar.

->Paraf ayt biyoloji 2b 11.00 >bana ilk üretilen yapay organı sormuş kim öğrettiyse bize sanki

->Karekök ayt biyoloji 1y 11.75 >gerçekten fikrim olmayan bir öncülden dolayı 1 soru gitti,haricinde gayet güzeldi

->Karekök ayt biyoloji 2y 10.50 >karıştırdım bazı şeyleri böyle geldi işte.10.50 kötü değil ama 12-13 isterdim bu sınavdan

->Biyotik ayt biyoloji 1y1b 10.75>bu denemenin de yabani hardala bir ilgisi var anlamadım.sürekli karşıma çıkıyor.

->Biyotik ayt biyoloji 1b 12.00 >sevindirdi beni iyi ki çözmüşüm bilmediğim bir iki şey de öğrendim.

->Bilgi sarmal ayt kimya 4y 8.00 >2 soru işlem hatasından gitti(denkleştirme,entalpi) 10.50 gelecekken 8 geldi :))))))

->Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75 > daha güzel bir net ama hala yeterli değil.

->Orbital ayt kimya 2y 10.50 > uykulu çözdüm daha iyi yapardım ama bu kadar oldu.

->Apotemi analitik geometri 2 test

8.00

eksikler kaldı,fizik adına deneme ve konulara bakamadım yarın umarım telafi edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 24 Mayıs 2021; 3:4:9 >

• hocam çok iyi ve istikrarlı çalışıyorsunuz. acaba tyt ayt genel netleriniz nasıl? bu arada hocam tyt genel ve ayt mat denemesi çözmenizi öneririm pek çözmüyorsunuz galiba siz de benim gibi. artık çözmemiz lazım hocam. hedefiniz nedir? inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hocam çok iyi ve istikrarlı çalışıyorsunuz. acaba tyt ayt genel netleriniz nasıl? bu arada hocam tyt genel ve ayt mat denemesi çözmenizi öneririm pek çözmüyorsunuz galiba siz de benim gibi. artık çözmemiz lazım hocam. hedefiniz nedir? inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.

aynen hocam farkındayım pek çözemediğimin.ağırlığı hep ayt fene verdim ama yanlış yaptığımı biliyorum en kısa zamanda tekrar tyt genel ve ayt mat denemelerine başlayacağım.belirlediğim bir sıralama hedefim yok ama 100-70 gibi bir tyt-ayt neti beni tatmin eder diye düşünüyorum.İllaki 10k olsun 15k olsun diye bir düşüncem yok.Genel ayt denemesi henüz çözmedim fakat branşlara bakarak sanırım 60-65 arası bir net çıkartırım diye düşünüyorum.Meslek olarak da diş hekimliği istiyorum ama yksden dolayı ertelediğim bir iki projem var ve üzerlerinde çalışabilmek için belki mühendislik de seçebilirim.Teşekkür ederim mesajınız için,siz de istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz inşallah

• Merhabalar Hocam AYT Biyoloji denemesi bakıyorumda çoğu yayını çözmüşsünüz içinden önerdiğiniz yayın varmı ? (Bilgi Sarmal ve Paraf var )

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba161611

Merhabalar Hocam AYT Biyoloji denemesi bakıyorumda çoğu yayını çözmüşsünüz içinden önerdiğiniz yayın varmı ? (Bilgi Sarmal ve Paraf var )

Biyotik soru dağılımı olarak gayet güzel ama bazen şıklara bakarak cevabı bulabiliyorsunuz,tüm öncülleri okumadan.Karekök'te bazı sorular çok kolay bazı sorular tam ösym seviyesi olarak geliyor.Benim çözdüğüm apotemi biraz eskiydi ama pek değişmemiştir sanırım.Apotemi zorluk olarak bence ösym seviyesinin bir tık üzerinde ama size çok şey katar diye düşünüyorum.Yanıt arada tyt soruları gibi sorular koysa da o da hoşuma gitti ama bu denemeler arasından birini seçecek olsam o yanıt olmaz.Bilgi sarmal ve paraf ikisi de güzel denemeler ama bilgi sarmal bana bir tık kolay gelmişti.Yanına biraz zorlayıcı bir deneme alırsanız iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.