Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 mayıs

-Apotemi trigonometri 2 test

-Apotemi analitik geometri 2 test

-Ayt mat kaf3 parabol + eşitsizlikler tekrar

-Bilgi sarmal ayt kimya 1y1b 10.75 >aşırı basit bir soruyu yanlış yaptım.nasıl yapabildim hala anlayamadım

-Bilgi sarmal ayt kimya 2y1b 9.50 >Çözerken sanki astral seyahatteydim ya o kadar kendimi veremedim denemeye.

-Endemik ayt kimya 2y2b 8.50 >Uzun zaman sonra gelen en kötü net.Midem ve yemek borum yanarken çözemedim.

-Endemik ayt kimya 2y 10.50 >Bir iki küçük şeyi kaçırdım.

-Orbital ayt kimya 1y1b 10.75 >ya şu soruları kısa kısa sormayı bilmiyorlar canımı sıktı akşam akşam

-Ayt kimya kimyaözel aldehitler ve ketonlar 3 video tekrar + 2 test

-Paraf ayt biyoloji 1y1b 10.75 > çok gereksiz yanlışım oldu,sağlık olsun

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 >ilk sayfa 4 soru 3 tanesi yanlış amk çözerken ne düşünüyordum acaba?tekrar edilmeli

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75

-Biyotik ayt biyoloji 1y1b 10.75

-Biyotik ayt biyoloji 1y1b 10.75

8.30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 31 Mayıs 2021; 9:54:22 >

• hocam günleriniz cidden dolu dolu geçiyor her dersten yeterince şey yapıyorsunuz çok iyi bir sistem kurmuşsunuz. başarılar 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

hocam günleriniz cidden dolu dolu geçiyor her dersten yeterince şey yapıyorsunuz çok iyi bir sistem kurmuşsunuz. başarılar 

hocam teşekkür ederim size de başarılar.dışarıdan galiba öyle gözüküyor da bana nedense hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyor  

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

hocam hiç öyle düşünmeyin, halen bu tempoyu koruyabilmek büyük başarı.

ben bayadır önceki çalıştıklarımın ekmeğini yiyorum mesela.

ayt için sizin gibi fen denemesi yüklenmem gerekiyor ama düzen kuramadım vs yani anlayacağınız çok iyi durumdasınız şuan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

hocam hiç öyle düşünmeyin, halen bu tempoyu koruyabilmek büyük başarı.

ben bayadır önceki çalıştıklarımın ekmeğini yiyorum mesela.

ayt için sizin gibi fen denemesi yüklenmem gerekiyor ama düzen kuramadım vs yani anlayacağınız çok iyi durumdasınız şuan :)

inşallah hocam siz de ben de başarırız.korumak gerekiyor şu dönemlerde,en çok fire verilen dönem.fen denemesi için bir gün 3 taneyle başladım artık kahvaltı gibi bir şey oldu benim için çok zevk alıyorum çözerken branşları.

• günaydın birazdan başlıyorum

31 mayıs

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >güzeldi rahat çözdüm

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >bu da aynen öyle

-Biyotik ayt biyoloji 3y 9.25 >çok basit 2 hata.bir tanesinden zaten emin değildim soru açık değildi tam kavrayamadım

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25> son günlerde branşlarda biyoloji çok kötü geliyor bence.tekrarlarım azaldığı için olabilir

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 > allahım şaka gibi amk.kesinlikle ters giden bir şeyler var acil tekrar etmem lazım her şeyi.

-Ayt biyoloji > canlılarda enerji dönüşümleri,nükleik asitler tekrar + kendi notlarımdan sinir sistemi tekrar

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı sinir sistemi hızlı tekrar

-Endemik ayt kimya 1y1b 10.75 >küçük bir gaz yanlışı ve emin olmadığım için işaretlemediğim bir organik sorusu vardı

-Endemik ayt kimya 2b 11.00 >niyeyse yine bir gaz sorusunu yapamadım,bir tane de organik :DD denk gelişe bak.

-Orbital ayt kimya 1y1b 10.75 >yarıçapla ilgili bir soruyu boş bıraktım,şu iğrenç kesinlik sorularından biri de yanlış

-Kimyaözel ayt kimya 1y 11.75 >güzeldi sorular oktay hocam iyi yapmış ha

-Kimyaözel ayt kimya 1y1b 10.75 >hoffman sorusu ile ilgili detay bir kısım kaçmış.bir de sözel bir bilgiyi unutmuşum

-Acil logaritma diziler fasikülü tekrar + 2 test

-Apotemi analitik geometri 1 test > terledim resmen bazı soruları çözmeye çalışırken bu adamların bazı soruları gerçekten zor

-Apotemi trigonometri 1 test

-Ayt kimya aldehit , ketonlar tekrar + 1 test

-Orbital ayt kimya 1 test

7.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 1 Haziran 2021; 2:54:14 >

• tebrik ediyorum seni ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadam

tebrik ediyorum seni ya

çok sağ olun hocam,teşekkürler

• hocam gerçekten tekrar sistemin harika bu apotemiden çözdüğünüz testler maraton mu yoksa sona adım testi mi bıraktınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mustfaagp

hocam gerçekten tekrar sistemin harika bu apotemiden çözdüğünüz testler maraton mu yoksa sona adım testi mi bıraktınız

trigonometri için sırf soruları unutmamak ve yeni soruları görmek istediğimden karışık çözüyorum hocam.

analitik geometride sıradan ilerliyorum maratonlara gelmedim henüz

problemlerde maraton + adımlar bitti

limitte maraton + adımlar bitti ama maratonların bazılarını atladım

türev için şu anda adımlardan gidiyorum geçen seneden unuttuğum kısımlar var

integral fasikülüm de var ama başlamadım ona henüz.biliyorum geç olduğunu ama sınava kadar onu da bitiririm sanırım.

• günaydın birazdan başlıyorum

bugün de dahil olmak üzere bundan sonra her gün tyt denemesi de çözmeyi planlıyorum.inşallah plana sadık kalabilirim

1 haziran

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50 >bir şıkkı son anda değiştirdim yanlış geldi.keşke yapmasaydım ama arada da kalmıştım

-Paraf ayt biyoloji 3y 9.25 >çok saçma soruları yanlış yapıyorum ya resmen aptal gibi çözüyorum denemeleri

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >3 tanesi için de diyecek bir şeyim yok son zamanlarda sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 > geliyor ama sınavda ne olur bilmem.psikolojik olduğunu düşünüyorum ama yine de tekrarlara

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50 > devam etmeyi düşünüyorum belli olmaz belki gerçekten unutmuşumdur.

-Endemik ayt kimya 2y 10.50 >idare eder bir net ama detay olmasa da arkada kalan bazı bilgilerim uçmuş

-Endemik ayt kimya 1y1b 10.75 >zorlamadı beni fazla daha iyi yapabilirdim tabi ki

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı endokrin sistem +duyu org tekrar

-Ayt biyoloji destek ve hareket sistemi hızlı tekrar

-Orbital ayt kimya 2b 11.00 >epey kafamı karıştıran bir soru oldu ilk defa görmüştüm yapamadım

-Orbital ayt kimya 3y1b 8.25 > çook çok kötü geldi bir sürü kavram yanlışım var nasıl becerdim bilmiyorum

-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test

-345 Ayt fen 4y1b 34.00 >idare eder bir netti.bile bile yanlış yaptım resmen bir soruyu ama olsun sıkıntı yok.

-Fizik 3y1b 9.25 > 12 fiziği hala bitmeyince böyle oluyor :d

-Kimya 0y0b 13.00 > 345 kimyası diğer kimyalardan daha kolay.belki bazı denemeleri ösym seviyesi olabilir

-Biyoloji 1y 11.75 >1 soruyu resmen aptallığımdan yanlış yaptım.kontrol etmeden önce bile yanlış yaptım dedim ama değiştirmedim şıkkı

sabahları 9.30 10 gibi kalkmak istemediğim için bugün 3.30 a kadar ayakta kalmayı düşünmüyorum

normalden 1-2 saat az çalışmış olucam ama bu sayede yarın 10 saati bulabiliirim diye düşünüyorum.az bir zaman ve az bir konum kaldı inşallah sonu hepimizi mutlu edecek şekilde biter.

6.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 2 Haziran 2021; 1:19:46 >

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

Hocam nazar değmesin çok iyi gidiyorsunuz, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamansızkedyy55

Hocam nazar değmesin çok iyi gidiyorsunuz, kolay gelsin

hocam çok sağ olun,mutlu ettiniz.genelde aldığım yorumlar bu yönde ama ben hep yetersiz olduğumu düşünüyorum bakalım inşallah güzel olur sonu

• günaydın başlamıştım yazmamışım

2 haziran

-Acil logaritma diziler 2 test

-Apotemi analitik geometri 1 test

-Kimyaözel ayt kimya 0y0b 13.00 >güzel denemeydi,aşağı yukarı ösym tarzında

-Kimyaözel ayt kimya 2y 10.50 >bir soruda kavramı karıştırdım diğer sorudaysa cevabı buldum gittim yanlış şıkkı işaretledim

-Endemik ayt kimya 1b 12.00 >iyi denemeydi ama bir soruda çok takıldım ve yapamadım

-Endemik ayt kimya 1y 11.75 >yapı izomeri yazıyormuş bakmadan geometrik olarak çözünce gitti soru

-Orbital ayt kimya 2y1b 9.50 >kötü yaptım.bu orbitaldeki sorular kafamı allak bullak ediyor,nedense rahat çözemiyorum

-Biyotik ayt biyoloji 3y 9.25 >sözüm yok çok kötüydüm

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50 >galiba günümde değilim,ilk 2 soru sıralamaydı ve ikisi de yanlış.sınavda bu olmamalı.

-Paraf ayt biyoloji 0y0b 13.00 >güzel denemeydi ama parafta gereksiz sorular var,bence bilmemiz zor olan bilgi içeren

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50>idare eder diyebilirim yukarıda da dediğim gibi bazen görmediğim şeyler oluyor

-345 Ayt fen 33.00 çok boktan bir net geldi aşırı saçma hatalarımdan dolayı

-Fizik 1y2b 10.75 >İki soruda arada kaldığım için boş bıraktım.Bir soruyu da doğru çözememişim işte.

-Kimya 1y 11.75 >Aşırı saçma bir yanlış yaptım

-Biyoloji 2y 10.50 >2 adet bence doğru olan yanlış var.Kontrol edip videosunu izlicem umarım tatmin eder beni cevap

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı üreme sistemi hızlı tekrar

-Ayt fizik elektromanyetik indüksiyon,alt akım ve transformatörler tekrar

-Acil limit türev fasikülü > limit tekrar neredeyse tüm limiti tekrar ettim.apotemiyle birlikte bunu da bitirmek istiyorum

8.00

her ne kadar 10 saate ulaşamasam da (dizi izledim 1 bölüm o biraz dağıttı beni) bugünü çok da kötü geçirmediğimi düşünüyorum.denemelerim bitecek yarın sipariş verip tekrar hızlanmaya başlarım umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 3 Haziran 2021; 3:30:17 >

• Hocam bilgisarmal pusula 4ve 5.deneme 10üstünden zorluk nasıldı sizce? Net biraz iyi geldi de geliştimmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tripsterfreestyle

Hocam bilgisarmal pusula 4ve 5.deneme 10üstünden zorluk nasıldı sizce? Net biraz iyi geldi de geliştimmi acaba

6-7 olabilir sanırım.kesinlikle denildiği gibi işte gözüm kapalı 110 yaptım denemesi değil ama gerçekten zorlayıcı olduğunu da söylemem.içinde ösym ayarında sorular da var ösymden kolay da.tam hatırlamıyorum ama aşırı zor sorulara denk gelmedim sanırım.

• günaydın şimdi başlıyorum

3 haziran

-Apotemi trigonometri 2 test+tekrar

-Ayt biyoloji 11 meb kitabı sindirim sistemi hızlı tekrar

-Ayt biyoloji bitkilerde büyüme + bitkisel dokular hızlı tekrar

-Kimyaözel ayt kimya 1y 11.75 >iyiydi ama yanlış yaptığım soruyu çok rahat çözebilirdim

-Kimyaözel ayt kimya 2y 10.50 >odada bunaldım içeride çözüyüm diye gittim televizyon açıktı dikkatsiz çözdüm soruyu yanlış okuyunca da yanlış geldi.

-Endemik ayt kimya 3y 9.25 > ^^^^ 

-Endemik ayt kimya 1y1b 10.75 >bugün üzerimde bir aptallık var.sorulara odaklanamıyorum resmen

-Orbital ayt kimya 1y1b 10.75

-345 Ayt fen de çözdüm ama kontrolünü yapmadım yapınca eklerim

Babamın işleri olduğu için elime alamamıştım bilgisayarını o yüzden buradakileri bir gün geç ekliyorum.Kronometreyi sıfırlamıştım ama en son baktığımda 6.45 dakika olmuştu zaten ondan sonra da çalışmadım sayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 4 Haziran 2021; 10:24:15 >

• günaydın başladım

4 haziran

-Apotemi analitik geometri 1 test > kanser etti kitap beni ya

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >güzeldi rahat çözdüm

-Biyotik ayt biyoloji 1y 11.75 >bunu da aynı şekilde

-Biyotik ayt biyoloji 2y 10.50 > küçük bir hata yaptım.normalde asla yapmamalıydım ama sıkıntı yok o anlık düşünemedim

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50>yine uçup giden bir bilgi ve dikkatsizlikten gitti.sınavda inşallah şunlar olmaz da fullerim

-Paraf ayt biyoloji 2y 10.50 >aslında 3 yanlış olmalıydı ama bir sorunun cevabı kesinlikle yanlış olarak basılmış cevap anahtarına çünkü diğer türlü çok mantıksız oluyordu.bu nedenle 2 yanlış olarak kabul ediyorum

-Ayt fizik dönme yuvarlanma açısal momentum tekrar video + soru

-Kimyaözel ayt kimya 1y1b 10.75 >esterlerle ilgili tekrar yapmam lazımmış,bunu anladım

-Endemik ayt kimya 2y 10.50

7.15

olmadı bugün çalışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 5 Haziran 2021; 2:54:59 >

• Başarılar, sistemli gidiyorsunuz ayrıca konu okuyanlar açısından da faydalı bence. 20-30k yazmışsınız ama İnşAllah çok daha iyi bir sıralama gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE48E5BEE

Başarılar, sistemli gidiyorsunuz ayrıca konu okuyanlar açısından da faydalı bence. 20-30k yazmışsınız ama İnşAllah çok daha iyi bir sıralama gelir.

teşekkür hocam.inşallah bakalım artık nasıl bir sonuç alırım bilmiyorum.herkes umarım tatmin edici sonuçlar alır da kurtuluruz şu yükten de

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.