günaydın şimdi başlıyorum 12 haziran -ayt biyoloji bitkilerde üreme,canlılarda enerji dönüşümleri,hücresel solunum tekrar -çap ayt biyoloji 2y 10.50 >şalgam ve çiğ köfte sorusu sormuşlar muallakta kaldım,şıkkı değiştirdim ve yanlış geldi. -çap ayt biyoloji 2y 10.50 -miray ayt biyoloji 2y 10.50 >bence bir soruda hata var tam çıkaramadım tekrar bakıcam bugün -endemik ayt biyoloji 2y 10.50 > DSKFLGSDFKLGSDJFGLK aga yeter daaaa 10.50 10.50 ne bu amk -endemik ayt biyoloji 4y 8.00 >olm bu denemelerin amacı ney hala anlamış değilim.ya**** gibi sorular soruyorlar ya. -endemik ayt fizik 3y2b 8.25 > çook çok kötü bir net geldi,bir iki soruda aşırı saçma hatam var 2 haftada tamamlamam lazım eksiklerimi. -orbital ayt kimya 2y 10.50 >1 yanlış da diyebiliriz aslında.bir işaretleme yanlışım var ama olsun. -çap ayt kimya 2y1b 9.50 >bu gerçekten bazı soruları zor olan bir denemeydi.bir iki eksiğim var -endemik ayt kimya 2y 10.50>çok dikkatsiz çözdüm,ürünlerle reaktifleri bile karıştırmışım.sınavda bu olmaz inşallah -345 tyt genel deneme 1 -kolay olanı aslında çözmek istemiyordum ama o da araya gitmesin dedim 6 saat yavaş yavaş toparlanıyorum inşallah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 13 Haziran 2021; 0:36:15 > |
unnecessary tension son 100 +denemeler (11. sayfa)
-
-
günaydın birazdan başlıyorum
13 haziran
-endemik ayt biyoloji 2y1b 9.50 >saçma sorular vardı ve bazen sıralama sorularında nedense gidip yanlışı buluyorum
-endemik ayt biyoloji 2y1b 9.50 >ya amk sıralama sorusu olunca neden yapamıyorum şu sıralar çıldırıcam ya
-çap ayt biyoloji 5y 6.75 > DFLGISJDGLKDSFJG ya o........ sizin soracağınız soruların
-miray ayt biyoloji 1b 11.75 >normalde 2y da var ama onlar sç bölümünde attığım sorular ve bence ikisini de doğru yaptım.
-miray ayt biyoloji 3y 9.25 >her seferinde ne kadar aptalca sorular olabilir diyorum ve her seferinde daha da aptalca çıkıyor.
-ayt biyoloji 11 meb kitabı iskelet sistemi hızlı tekrar
-ayt kimya 12 meb kitabı karboksilik asitler,esterler,karbonil bileşikleri hızlı tekrar
-karekök ayt kimya 3y 9.25 > karboksilik asit+alkolde h ve oh ın yerini karıştırdım 2 tane de tyt vari aptal soru yanlış
-aydın ayt kimya 2y 10.50 >güzel gibiydi
-endemik ayt kimya 1y 11.75 > salak gibi yatarak çözünce sınavın en basit sorusunu da yanlış yaparsın tabi
-orbital ayt kimya 3y 9.25
-acil logaritma diziler fasikülü 1 test
-ayt mat türev tekrar + test
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 14 Haziran 2021; 0:58:13 >
-
günaydın şimdi başlıyorum
14 haziran
dün yaptığım her şeyi not almıştım,bilgisayarı uykuya aldım ben de uyudum sabah kalktım kapatmışım notları.elimdeki notlar gitti ama zaten tüm günü ayt mata ayırmıştım biyoloji ve kimya tekrarı da yaptım azıcık.
eyüpb ayt mat türev tekrar
çap ayt biyoloji 0y0b 13.00
endemik ayt biyoloji 1y1b 10.75
endemik ayt biyoloji 2y 10.50
ayt biyoloji 11 meb kitabı
ayt kimya 12 meb kitabı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 15 Haziran 2021; 9:31:14 > -
günaydın şimdi başlıyorum
15 haziran
-miray ayt biyoloji 1y 11.75 >biraz üzerinde düşündüm yanlış olan sorumun ama net cevabını veremedim,tekrar bakıcam
-miray ayt biyoloji 1y 11.75 >yine saçma bir yanlış işte
-çap ayt biyoloji 1y1b 10.75 >epey düşündüm sorular üzerinde çünkü gerçekten fazla kasılmış bir deneme
-endemik ayt biyoloji 1y1b 10.75 >diyecek bir şeyim yok bu deneme hakkında.ortalama bir şeydi işte
-endemik ayt biyoloji 1y 11.75 >bugün biyoloji adına netlerim beni tatmin etti açıkçası.umarım sınavda da altına düşmem
-ayt biyoloji 11 meb kitabı solunum sistemi + üriner sistem tekrarı
-ayt kimya 12 meb kitabı alkan alken alkinler tekrar
-karekök ayt kimya 1y1b 10.75 >mantıksız yanlışım var yeni nesil saçma bir soruydu,1 tane de boş
-orbital ayt kimya 2y1b 9.50 >yapamadım işte
-endemik ayt kimya 1b 12.00 >bir soru türü var kçç li ve yapamıyorum nedense.tekrar edicem o soruları
-aydın ayt kimya 2y 10.50 >saçma saçma şeyler yapıyorum(portekiz macaristan maçını izlerken çözdüm)
-çap ayt kimya 3b 10.00 >bu kadar aptal sorular görmedim ne için zorluyorlar acaba
-tyt sosyal coğrafya,din,felsefe tekrar
-aydın ayt fizik 2y3b 8.50 > lol
-türev-parabol tekrar + soru
7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 16 Haziran 2021; 7:56:0 >
-
Meb kitabına pcden mi çalışıyorsun ve baştan sona mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aqnbaba
Meb kitabına pcden mi çalışıyorsun ve baştan sona mı ?11 biyoloji ve 11-12 kimya elimde var hocam.12 biyoloji ve aklıma diğer derslerden bir şey takılırsa bilgisayara indirdim ordan bakıyorum.baştan sona meb kitabı tekrarı henüz yapmadım genelde 1-2 konu bazen 3 konu çalışıyorum
-
Teşekkürler hocam bende baslamayi düşünüyorum genel bir tekrara ondan sordum kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aqnbaba
Teşekkürler hocam bende baslamayi düşünüyorum genel bir tekrara ondan sordum kolay gelsinSağ olun hocam özellikle biyolojiye başlamanızı tavsiye ederim.Biyolojide her şeyi öğrendim diyemiyorsunuz resmen.Sorular sürekli yeni bilgi ve yeni tekrar istiyor.Size de kolay gelsin
-
16 haziran
-ayt fizik dönme,açısal momentum tekrar + soru
-ayt fizik manyetizma,akım tekrar + soru
-çap ayt biyoloji 1y1b 10.75 >nedense ayt ayarı dedikleri denemeler aytden kolay olanlara göre daha rahat çözülüyor.
-endemik ayt biyoloji 1y1b 10.75 >heh başladık amk şimdi de 100 tane deneme 10.75 gelir artık
-endemik ayt biyoloji 1y 11.75 >üff çok saçma bir şeyi kaçırdım
-miray ayt biyoloji 2y 10.50 > aslında 3 de olabilir ama bir soruda birazcık garip bir şey var gibiydi. 9.25 desek de olur ama.
-miray ayt biyoloji 2y 10.50 >üzerinde durmadan geçtiğim iki soruyu yanlış yaptım normalde işaret koyuyorum,koymamışım.
-aydın ayt kimya 2y 10.50 >daha iyi yapardım ya
-aydın ayt kimya 3y 9.25 >bizim çocuklar bizim çocuklar dedik 0 puan 0 gol amk.izlerken çözdüm dikkatsizlik yaptım
-çap ayt kimya 0y0b 13.00 > allah allah bu denemeyi nasıl fulledim ben ya
-ayt mat soru çözüm videoları + tekrar
bugünlerde bende bir şey olduğunu biliyordum ama çözememiştim. sağ kulağımın içi sanki toprakla dolmuş gibi.östaki disfonksiyonu olmam muhtemelmiş sınavdan sonra detaylı bir doktor kontrolüne gidicem inşallah.aslında yıllardır ne zaman ağzımı açsam ve esnesem kulağım çıt çıt ediyordu ben herkeste öyle sanıyordum amk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 17 Haziran 2021; 6:37:31 >
-
17 haziran
-eyüpb türev eks.nok 3 video tekrar + soru
-ayt biyoloji senin biyolojin genden proteine tekrar
-ayt biyoloji senin biyolojin fotosentez-kemosentez tekrar
-endemik ayt biyoloji 2y 10.50 >gittim en kolay 2 soruyu yanlış yaptım ya
-endemik ayt biyoloji 2y 10.50 >lenf sorusunu yanlış yaptım dfkgsdjsgdjfg mallık
-çap ayt kimya 3y 9.25 >çözerken çok yanlış geleceğini hissettim çünkü kendimi veremedim denemeye
-orbital ayt kimya 2y2b 8.50 >maç izlerken deneme çözülmez aga epey deneyimledim bunu ama iyi olmuyor
-aydın ayt kimya 0y0b 13.00 >aydın basit geldi orbital ve çaptan sonra
-ayt kimya 12 meb kitabı tekrar
-ayt biyoloji 11 meb kitabı tekrar
-ayt fizik itme,momentum ve çembersel hareket tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 18 Haziran 2021; 7:36:47 > -
18 haziran
-çap ayt biyoloji 2y1b 9.50> zorladı gerçekten beni
-endemik ayt biyoloji 1b 12.00 >bu da basit geldi bu sefer
-endemik ayt biyoloji 1y1b 10.75 > işte bu tam ikisinin ortası,ösym ayarıydı.ben kendi beceriksizliğimden yapamadım
-miray ayt biyoloji 2y1b 9.50 >normalde mirayda bu netleri asla yapmamam lazım ama anlayamadım
-miray ayt biyoloji 1y 11.75 >arada detaylar hala kaçıyor.sınavda umarım her şeyi detaylı sormazlar
-aydın ayt kimya 1y 11.75 >aydın zor diye biliyordum eski basımlardan ama ösym neyse aydın da o kimyada
-aydın ayt kimya 3y 9.25 >saçmaladım nedense,yine soluk borum yanmaya başladı reflüden
-karekök ayt kimya 1y1b 10.75 >iyiydi,daha iyisi yapacağımı biliyorum
-ayt biyoloji 11 meb kitabı sinir sistemi+ endokrin sistem tekrar
-ayt kimya alkoller ve eterler tekrar
-çap ayt kimya 2y1b 9.50
-345 ayt fen 6. deneme >> kontrolleri en kısa süre içinde yapıp ekleyeceğim
-ayt fizik 12 meb kitabı dalga olayları,doppler tekrarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Haziran 2021; 7:41:11 >
-
19 haziran
-ayt biyoloji senin biyolojin hücresel solunum tekrar
-endemik ayt biyoloji 4y 8.00 > anlayamadığım bir şekilde zor bir denemeydi.normalde endemikte bu netleri yapmazdım
-endemik ayt biyoloji 1y 11.75 >daha iyiydi ama hala üzgünüm 8 net için
-çap ayt biyoloji 2y1b 9.50 >
-miray ayt biyoloji 3y 9.25 >abi aşırı saçma ve gereksiz sorular sormuşlar canımı sıktılar
-miray ayt biyoloji 0y0b 13.00 >gerçekten bu netlerin hiç arası yok ya düz 12 olsa okeyim
-orbital ayt kimya 1y 11.75 >yükseltgenme basamağı sorusunu yanlış yaptığıma inanamıyorum ve org tekrarı lazım son kez.
-çap ayt kimya 2y 10.50 >çok basit isimlendirme hatası yaptım
-aydın ayt kimya 2y 10.50 >dikkatsiz çözüyorum soruları,artık enerjim tükeniyor sanırım bitse de kurtulsak moduna gireceğim için böyle oluyor.hava da sıcak zaten amk
-ogm materyal eba genel tyt denemesi o
-ayt kimya ketonlar,aldehitler tekrar
-aydın ayt kimya 1y 11.75 >bu sefer istediğim gibi oldu.
-ayt fizik 12 meb kitabı tekrar
-ayt fizik itme ve momentum,açısal momentum ve eylemsizlik momenti tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Haziran 2021; 23:58:54 >
-
günaydın başlıyorum
20 haziran
artık bitse de kurtulsak aga 2 senedir kafam buhar oldu.inşallah hedeflediğimiz doğrultuda ilerleyebilecek kadar iyi geçer sınav da hepimiz mutlu oluruz.
-ayt biyoloji senin biyolojin bitki biyolojisi ve canlılar ve çevre tekrar
-ayt kimya karboksilik asitler,esterler kısa tekrar , alkanlar tekrar
-ayt fizik 12 meb kitabı çift yarıkta girişim deneyi,faktörler tekrar
-ayt biyoloji 11 meb kitabı üreme sistemi hızlı tekrar
-ayt fizik elektromanyetik ind. alt.akım ve transformatörler tekrar
-aydın ayt kimya 1y 11.75 >bir iki kavramı unutmuşum o kadar.11.75 sınavda gelirse mutlu eder.
-ogm eba materyal genel ayt denemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 20 Haziran 2021; 22:41:2 > -
yazmayı unutmuşum başladım
21 haziran
-ayt biyoloji kalbin yapısı,bağışıklık sistemi tekrar
-ayt fizik atom fiziği,radyoaktivite tekrar
-ayt kimya 11 meb kitabı tekrar
bugün 3 saat falan çalıştım anca.video ve tekrar olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 21 Haziran 2021; 22:48:29 > -
son günlere geldik.burayı eskisi gibi dolduracak şeyler yapmıyorum.genel tekrarlar ve bazı eksik kapatma adına çalışıyorum.günde 7 saat 8 saat çalışacak enerjim de kalmadı zaten.
22 haziran
bugün de tekrar yapıp,soru çözüm ve tekrar videoları izlerim.yine de doldurmak istiyorum ama
-
kanka hadi başarılar ben kaçanzi pazara akşamına kadar girmem. görüşürüz dönüşte
-
quote:
Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviestkanka hadi başarılar ben kaçanzi pazara akşamına kadar girmem. görüşürüz dönüşte
tamamdır görüşürüz pazar akşamı ben de bir girerim sonra 1 ay bir daha girmem.başarılar sana da stressiz geçer inş
-
Herkesin istediğini yapıp,alması dileğiyle.Kolay gelsin başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günümde kötü günümde hep burayı doldurmaya çalıştım.Ne kadar yapabildiysem,çalışabildiysem.Sürekli mükemmel çalışamadım hatta mükemmel hiç çalışamadım.Elimdeki denemeleri eritecektim aslında tamamen ama birazı da kaldı işin doğrusu.Kesinlikle kötü hissetmiyorum bundan dolayı.
İnşallah herkes dilediği,beklediği gibi bir sonuç elde eder ve şu stresten,bunalımdan kurtulur.Kesinlikle direkt iyi bir seviyeye gelmiyorsunuz periyottan sonra tabi ama bu stres insanı 5 yıl yaşlandırıyor resmen.Burada bana iyi dilek,başarı dileyen herkese çok teşekkür ederim.İyi bir çalışma düzenim var mıydı ya da iyi bir sıralamam olur mu bilmem ama elimizden gelen buydu diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X