hocam valla tebrikler baya istikrarlı gidiyorsunuz. seri denemelere ne zaman başlayacaksınız? |
unnecessary tension son 100 +denemeler (10. sayfa)
-
-
Rica ederim tekrardan başarılar iyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhocam valla tebrikler baya istikrarlı gidiyorsunuz. seri denemelere ne zaman başlayacaksınız?
seri denemeler bana ayt için pek mantıklı gelmiyor hocam.her gün zaten branş çözüyorum ve branşların kalitesi genel denemelerde yok.tyt için de ne kadar erken başlasam o kadar iyi aslında,geçmişte çözdüklerim tabi ki yetmez ama nedense başlayamıyorum.
-
haklısınız hocam. ben seri ayt denemesi için 345 ayt mat fen i birleştirdim. baya iyi oldu sadece ayt biyolojisi kotu 345 in. aslında her gün tyt genel ve ayt mat çözmek lazımda çok sıkıyor ikisi de. ikisini yapınca da analizleri ile 5,30-6 saat alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhaklısınız hocam. ben seri ayt denemesi için 345 ayt mat fen i birleştirdim. baya iyi oldu sadece ayt biyolojisi kotu 345 in. aslında her gün tyt genel ve ayt mat çözmek lazımda çok sıkıyor ikisi de. ikisini yapınca da analizleri ile 5,30-6 saat alıyor.
aynen öyle hocam da onun için de bir günümüzün 35 saat falan olması lazım 345 ayt fen bence ortalama ve güzel bir deneme birleştirmeniz iyi olmuş.Ben de deneyeceğim bakalım artık nasıl bir yol izlerim bilmiyorum
-
günaydın başlıyorum
5 haziran
bugün kendimi sıkıcam ne kadar yapabilirim diye.sözel konularımı bitiremedim hala en kısa zamanda bitmesi lazım
-Acil limit-türev fasikülü tekrar + 2 test
-Apotemi trigonometri 2 test - maratona kadar geldim şu 1 hafta maratonu da çözer sonra trigoyu bırakırım sanırım
-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test
-Ayt biyoloji 11 meb kitabı dolaşım sistemi hızlı tekrar
-Endemik ayt kimya 3y 9.25 >çok saçma hatalarım oldu.yatarak çözmek bana yaramıyor sanırım.
-Endemik ayt kimya 2y1b 9.50>ayt kimya tekrarı göründü bana
-Endemik ayt kimya 1b 12.00 >bu iyi de gelmiş olsa sözel kısımlarda,kavramlarda unuttuklarım olmuş sınava böyle girmem
-Miray ayt biyoloji 0y0b 13.00 >bugün geldi 1. yi çözdüm.güzel gibi duruyor sorular kasıntı değil ama biraz daha zorlamaları lazımdı
-Miray ayt biyoloji 2y 10.50>müzikle çözerken dağılmışım 2 tane dikkat hatam oldu.
-Endemik ayt biyoloji 2y 10.50>13 sorunun 8i öncüllü bence biraz çok.resmen 13 soru içinde 30 soru çözüyoruz
-Endemik ayt biyoloji 1b 12.00 >iyi gibiydi bir soru garipti boş bıraktım
-Çap ayt biyoloji 2y 10.50 >deneme güzel ama biraz açıklık eksik gibi.soruda verilene göre mi yoksa direkt bilgiye göre mi cevaplamalıyım bilmiyorum.ondan dolayı da yanlış geliyor.
-Endemik ayt fizik 2y2b 9.50 >
-Çap ayt fizik > kontrolü yarın yaparım
-Apotemi analitik geometri 1 test
7.45
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 6 Haziran 2021; 2:56:42 >
-
günaydın başlamıştım şimdi yazıyorum
6 haziran
-Apotemi trigonometri maraton 2 test ( duruma göre belki çözmem maratonları çok zamanımı alıyor)
-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test
-Acil limit türev fasikülü tekrar + 1 test
-Orbital ayt kimya 0y0b 13.00 >bugün güzel başladık inşallah güzel de devam ederiz.hedef 5 deneme 0yanlış.
-Orbital ayt kimya 1y0b 11.75 >gerçekleştiremedim isteğimi.çok saçma bir organik yanlışım var
-Endemik ayt kimya 1y2b 9.75 >müfredat dışı küçük bir yer vardı bir de boktan bir soru vardı ikisi de gitti.
-Aydın ayt kimya 1b 12.00>güzeldi 1.yi çözdüm (ilk çözdüğüm eski basımdı şimdi yenilenmişini aldım.)
-Çap ayt kimya 1b 12.00 >kolay olan denemeydi o yüzden pek memnun değilim
-Ayt biyoloji bitkisel dokular + oksijenli solunum tekrar
-Miray ayt biyoloji 1y 11.75 >biraz saçma bir yanlış yaptım yapmamalıydım,deneme gayet güzel bu arada.
-Miray ayt biyoloji 3y 9.25 >çok saçma 3 tane soru vardı.nasıl yapmam gerektiğini tam çözemedim bilgi eksikti
-Çap ayt biyoloji 2y 10.50 >bu ne detaydır arkadaş ya.
-Tyt sosyal coğrafya,din kültürü tekrar
bugün pek çalışamadım biraz işlerim vardı
7.00
şimdi bitiriyorum çalışmamı yarın ilk işim genel tyt çözmek olacak.artık dönmenin vakti geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 7 Haziran 2021; 0:58:39 >
-
hocam fizik denemesi öneriniz var mı
-
kolay gelsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadamhocam fizik denemesi öneriniz var mı
henüz başlamadım en sona bıraktım ama esş güzel diyorlar.çap-up güzel gibi ama tam bitirmedim.endemik de güzel ne çok zor ne çok kolay.apotemi güzel olabilir ama zorluğu hakkında bir fikrim yok hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3kolay gelsin
sağ olun hocam size de
-
günaydın başladım
7 haziran
-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test + tekrar
-Acil trigonometri 1 test maraton (son kez çözüşüm büyük ihtimalle)
-Acil limit türev fasikülü 2 test limit + tekrar
-Ayt kimya karboksilik asitler,esterler tekrar+soru
-Ayt kimya kimyasal tepkimelerde enerji hızlı tekrar
-Ayt matematik diziler genel tekrar
-Endemik ayt biyoloji 3y 9.25>iyi gibiydi ama değil de
-Endemik ayt biyoloji 6y 5.50 >GDFLGSDLFKGJDSFLG böyle denemenin amk soruların da
-Çap ayt biyoloji 3y 9.25 > niye bu kadar kasmışlar anlamadım
-Miray ayt biyoloji 1y 11.75>bu ikisi iyiydi fazla zorlanmadım ama biyolojimde bir sıkıntı çıkmadan detayları da öğrenmeliyim
-Miray ayt biyoloji 1y 11.75>
-Çap ayt kimya 2y 10.50 >güzel gibiydi ama aşırı da memnun değilim
7
şu son zamanlarda aşırı boşladım gibi geliyor kötü hissediyorum.umarım yarın düzeltirim çok geç kalıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 8 Haziran 2021; 1:44:42 >
-
günaydın başlıyorum
8 haziran
-Ayt matematik logaritma diziler fasikülü > diziler tekrar + 1 test (3 güne 11 mat tamamen tekrarlanmış oluyor)
-Tyt sosyal > coğrafya + felsefe hızlı tekrar
-Apotemi analitik geometri 1 test (öldürdü beni ya harbi zorladı ama bazı şeyleri tekrarlamış oldum)
-Eyüpb kazandıran yorumlar fonksiyon 2 video (gerçekten çok hoşuma gitti hocam iyi yapmış)
-Eyüpb ayt matematik ilk 10 soru (ayt matematiğim 10 numara değil ve ilk soruların zor olanları bazen canımı sıkıyor.ondan dolayı sınava kadar halledebildiğim kadarını halletmek istiyorum)
-Ayt kimya organik kimya (alkan,alken,alkinler) + kimyasal tepkimelerde hız tekrar
-Çap ayt kimya 1y 11.75 >iyiydi belki full yapmalıydım ama bilmiyorum
-Çap ayt kimya 2y 10.50 >saçma sapan 2 yanlış yaptım,tüm şıkları okumadan işaretlemişim.
-Endemik ayt kimya 0y0b 13.00 >deneme bitti bitecek ama çözdüğüme sevindim,güzel denemeydi.sorular ösym ayarı
-Orbital ayt kimya 2b 11.00 >kolay bir yanlışım var niyeyse saçmalamışım
-Aydın ayt kimya 1y 11.75 >dengeyle ilgili ufak bir yeri atladım 1 yanlış geldi umarım sınavda da olmaz.
-Çap ayt biyoloji 2y 10.50>bir sorudan emin değilim,diğer soru da bence yanlış ama bilemedim
-Çap ayt biyoloji 2y2b 8.50>çok detay sorular var,bazılarından hiç emin olamadım
-Endemik ayt biyoloji 3y 9.25>netlerimde düşüş var anlamadığım bir şekilde.
-Miray ayt biyoloji 2y1b 9.50>saçmaladım
-Miray ayt biyoloji 2y 10.50 >kötü kötüüü şimdiye 12-13 lerde olmam lazımdı ben hala 9-10 takılıyorum ya
-Acil limit türev fasikülü tekrar +1 test
8.00
ya kafamı s***** bi tyt denemesi çözemedim kaç zamandır.yarın en son çözüm 7.30 8 gibi erkenden çözücem yoksa çözmeden giricez sınava amk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 9 Haziran 2021; 0:45:11 >
-
hocam 1 günde yaptığınız her şeyi yazıyor musunuz? örneğin 6 haziran da yarın ilk işim tyt genel çözmek olacak demişsiniz ama 7 haziranda genel tyt göremedim. kolay gelsin bu arada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhocam 1 günde yaptığınız her şeyi yazıyor musunuz? örneğin 6 haziran da yarın ilk işim tyt genel çözmek olacak demişsiniz ama 7 haziranda genel tyt göremedim. kolay gelsin bu arada.
normalde yazıyorum.arada soru çözüm videoları falan izliyorum bir tek onlar yok.genel tytlere bir türlü başlayamadım ondan dolayı yazmadım.nedense üzerime bir ağırlık çöküyor genel tyt çözeceğim zaman ama bugün son.bugünden sonra her gün çözerim umarım
-
hocam bilirim o ağırlığı bi süre sonra insan üşeniyo gibi oluyo şöyle bi anda oturup başlarsanız bişeyciğiniz kalmaz soğuk suya girme hesabı
-
quote:
Orijinalden alıntı: pilotbeyBGhocam bilirim o ağırlığı bi süre sonra insan üşeniyo gibi oluyo şöyle bi anda oturup başlarsanız bişeyciğiniz kalmaz soğuk suya girme hesabı
harbi öyle ya,inşallah hocam bugün kararlıyım bakalım
-
günaydın birazdan başlıyorum
9 haziran
-Acil limit türev fasikülü 2 test
-Ayt biyoloji senin biyolojin tekrar 1 (güzel hazırlanmış gibi duruyor,büyük ihtimalle 2.videoyu da izlerim bugün)
-Ayt biyoloji senin biyolojin tekrar 2
-Tyt sosyal coğrafya,din kültürü tekrar
-Ayt fizik dönme,açısal momentum tekrar + soru
-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test diziler
-Hız ve renk ayt fizik 1y3b 9.75 >modernden boşlar var
-Endemik ayt fizik >yarın kontrolünü yaparım
-Çap TG Genel Tyt >yarın kontrolünü yaparım
8.00
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 10 Haziran 2021; 8:2:38 > -
10 haziran
-Acil logaritma diziler fasikülü 2 test diziler
-Ayt biyoloji senin biyolojin tekrar 3
-Miray ayt biyoloji 2y 10.50 >saçma 2 tane hatam oldu.tekrarlarda dikkat edicem
-Miray ayt biyoloji 2y 10.50 >^^^^^^
-Çap ayt biyoloji 2y1b 9.50 > ya olm adamlar kemik sormuşlar nerden biliyim ben
-Endemik ayt biyoloji 2y1b 9.50 >idare eder bir net.biraz detay sorular vardı
-Karekök ayt kimya 1y2b 9.75 >yok yere kendimi üzüyorum ya iyi yapamazsam diye,mental olarak çökmüş durumdayım sınava kadar bunu atlatmam lazım yoksa iyi bir sıralama yapamayabilirim.normalde bu denemeden 12-13 net çıkartabilirdim ama yapamadım .
-Ayt kimya kimyasal tepkimelerde denge tekrar
arkadaşlar bugünlük bu kadar yapabildim. 5 saat falan oldu.midem bulanıyor ağlayacak durumdayım.netlerim belki size iyi gelebilir ama içinde bulunduğum psikolojiden dolayı sanki her şeyi unutmuş gibiyim.çoğu konum bitti türev-integrali de geçen seneden biliyorum kısa bir tekrarla büyük ihtimalle yerine oturturum.son hafta da modern fizik tekrarlarımı bitiririm diye düşünüyorum,ezber olan kısımları.ne yaparım ne ederim bilmiyorum ki sınav nasıl gelecek onu da bilmediğim için sürekli bir telaş içerisindeyim.bunları da buraya yazmak istedim belki okuyan biri olur da şu aptal sınav yüzünden bir ülkede 18-19 yaşındaki insanların nasıl bir psikoloji içinde olduğunu daha iyi anlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 10 Haziran 2021; 19:18:34 >
-
11 haziran
-Endemik ayt kimya 2y1b 9.50 >sözel kısımları falan biraz unutuyor gibiyim.son hafta yoğunlaşırım
-Endemik ayt kimya 1y1b 10.75 >nispeten daha iyi bir net ama yetmez.
-Çap ayt kimya 2y1b 9.50 >şu netleri sınavda yapmamam lazım aga yeter artık amk yok mu 12-13
-Orbital ayt kimya 2y 10.50 > işlem hatam var.saçmalıyorum resmen
-Aydın ayt kimya 1y 11.75 >çözünürlük yanlışı,dikkatsizlik yani
-Endemik ayt biyoloji 2y1b 9.50>bu denemeyi dizgiye koyan da soruları yazan da mal.gerizekalılar açık açık yazamıyorlar şu aptal biyoloji sorularını.
-Çap ayt biyoloji 4y 8.00 >bir de kolay yazıyorlar şu denemenin başına.neresi kolaysa
-Miray ayt biyoloji 2y 10.50>okey bir net ama netlerim son zamanlarda gerçekten düştü.
-Ayt biyoloji seninbiyolojin tekrar video 3
-Endemik ayt biyoloji 2y 10.50
-Çap ayt biyoloji 1y 11.75>üstteki yksden kolay olan 9.50 geldi yks ayarındaki 11.75 geldi ve bariz bu daha kolaydı
-Ayt kimya 12 meb kitabı kimya ve elektrik ilk kısım hızlı tekrar
-Acil logaritma diziler 1 test diziler
bugün devam edicem ama notlara ekler miyim bilmiyorum
fizik sorusu ve denemesi çözerim büyük ihtimalle bir de ayt matla ilgili biraz çalışırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 11 Haziran 2021; 20:45:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X