Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
18
Favori
14.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 nisan

endemik tyt tr 4y1b 34 net > 34 netlik bir deneme değildi,veremedim kendimi

endemik tyt fen 3y2b 14.25 > sakdfghsdkjfgsdfıskjdfg

apotemi kö sosyal > msü sosyalinden sonra biraz daha tarihe ağırlık vermek istiyorum,tarih notlarını okudum+coğrafya tekrar

limit ayt fizik > elektrik alan bitti,enerjiden eksik yerleri tamamladım

ayt fizik elektrik alan ve potansiyeli tamamen tekrarladım

ayt mat limit 2 test

6.30 , her gün artırarak gidicem bakalım nereye kadar çıkabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 6 Nisan 2021; 0:21:29 >
  • şuraya bi yorum bırakayım düzenleyerek katılırım belki sana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cammyywhitee

şuraya bi yorum bırakayım düzenleyerek katılırım belki sana

kolay gelsin hocam,iyi çalışmalar

• günaydın biraz sonra başlıyorum

6 nisan

acil trigonometri 2 test + tekrar > kitabın yarısına geldim,daha erken bitirmem lazımdı ama en kısa sürede bitiririm

orbital ayt kimya > elektrik 3 test >>> devam ederim akşama doğru

apotemi kö sosyal > yksyi garantiye almak için tarihe ağırlık verdim,küçük notlar çıkararak çalışıyorum

ayt fizik elektrik devamı tekrarladım,paralel levhalara baktım

limit ayt fizik 2 test elektrik 2 test de geçmiş konulardan çözdüm

ayt mat karekök parabol + logaritma soru

acil fasikülünü tekrarladım > ilk ayt konuları olan.

ayt biyoloji > boşaltımın birazını tekrarladım,yarın bitirir ve testlerini çözerim

7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 7 Nisan 2021; 1:31:16 >
  • günaydın birazdan başlıyorum

aslında son birkaç gün bana göre biraz verimsizdi.bugün 8 saat üzerine çıkmayı hedefliyorum

7 nisan

ayt mat türev > türevin baş kısmını tekrar ettim,türevle ilgili akademi videoları izledim

apotemi türev > 2 test + tekrar

bilgi sarmal ayt biyoloji 2y 10.50 net> bahanem yok 2 soruyu yanlış yaptım

hız ve renk ayt fizik 3b 11 net > süper değil,idare eder

ayt mat > trigonometri 1 tamamen tekrarladım,akşama sorusunu acilden çözerim

ayt biyoloji > boşaltım için meb kitabını okudum,kendi notlarımı tekrarladım

aydın ayt biyoloji > boşaltım 3 test,bitiremedim maalesef

endemik tyt fen 2b1y 16.75 > 1 yanlış soruyu yanlış okuduğum için geldi.18 net gelsin isterdim.

ayt mat karekök > 2 test süreklilik,1 test fonksiyon,1 test parabol

7.40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 8 Nisan 2021; 2:25:8 >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

hocam kolay gelsin , şu an üçdörtbeş mat integral harici bitti , üzerine karekökte çözülmeli mi yoksa acil ya da apotemiden birini alıp çözsem mi daha mantıklı olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fegelein

hocam kolay gelsin , şu an üçdörtbeş mat integral harici bitti , üzerine karekökte çözülmeli mi yoksa acil ya da apotemiden birini alıp çözsem mi daha mantıklı olur ?

Sağ olun,çok teşekkürler.Apotemi ve Karekök'ü birlikte çözebilecek zamanınız varsa ikisi de çözülebilir yoksa ikisinden birini seçebilirsiniz.İkisi de güzel kaynaklar hatta apotemi bir tık sınav üzerinde bence.Sonrasında acile gerek olacağını da sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 7 Nisan 2021; 18:57:57 >
    sağolun hocam cevabınız için , peki sizce üçdörtbeş çözdüğümde göz önüne alınırsa bu kaynaklardan birini önerecek olsanız hangisi olur ?

• fegelein kullanıcısına yanıt

ayt için

• quote:

sağolun hocam cevabınız için , peki sizce üçdörtbeş çözdüğümde göz önüne alınırsa bu kaynaklardan birini önerecek olsanız hangisi olur ?

Hocam o size kalmış ben hem çalışma planınızı hem de durumunuzu bilmediğim için direkt şunu çözün diyemem.Hangisini alırsanız alın size faydası olur.Apotemi tüm konular için alınacağı zaman biraz pahalı olabilir.Tüm konular için istiyorsanız karekök bir tık önde bence.

teşekkürler hocam zaman ayırdığınız için.

• quote:

teşekkürler hocam zaman ayırdığınız için.

rica ederim,iyi çalışmalar

8 nisan

birazcık işim çıktı,geç başlamak zorundayım

ayt kimya > organiğin baş kısımlarını kimyaözelden tamamen tekrarladım,soruları çözdüm

orbital ayt kimya > 3 test organik hibritleşme,2 test çözünürlük

endemik tyt fen 6y1b 11.50 > çözerken canım çok sıkkındı,okumadan işaretlemişim hepsini iğrençti

kk geometri ayt 4 video

bilgi sarmal ayt biyoloji 1y1b 10.75 > bilgi sarmalın denemeleri ortalama oluyor,onlardan biriydi

hız ve renk ayt fizik 3y2b 8.25 > bir soru işlem hatasından gitti,12 nin son kısımlarını tekrarlamadığım için 2 soruyu da oradan kaçırdım

aydın ayt biyoloji > boşaltım bitti

7saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 9 Nisan 2021; 1:57:34 >
  • günaydın şimdi başlıyorum

9 nisan

apotemi kö sosyal > tarihle ilgili kısa notlar alarak devam ediyorum,msü gibi olmasını istemiyorum o yüzden sınava kadar devam bu kitaba.

apotemi ayt kimya den. 3b 10net > organiğin ileri kısımlarından 3 soru vardı,3 ünü de boş bıraktım.

acil geometri 2 test > pdf olarak test için indirdim kitabı,beğenirsem devam edebilirim.

bilgi sarmal ayt biyoloji den 3y1b 8.25 > lan kafayı yicem 8.25 ne sdfgjksdfkgj

bilgi sarmal ayt biyoloji den 3y 9.25 > sinirden bir tane daha çözdüm,kötünün iyisi.Bu kadar düşük gelmemeliydi

hız ve renk ayt fizik den 2y2b 9.50 > bu 3 deneme bana 11 biyo ve 12 fiziği tekrar etmem gerektiğini söylüyor.

endemik tyt fen 2y1b 16.50 > saçma bir şekilde stomaların açılıp kapanmasıyla ilgili bir soru vardı.

ayt biyoloji üreme sistemi tekrarladım,notları okudum

aydın ayt biyoloji üreme sistemi 3 test

orbital ayt kimya > 2 test organik 2 test çözeltiler

karekök ayt mat 1 test parabol > çok uykum geldi daha fazla çözmek isterdim

7.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 10 Nisan 2021; 1:56:53 >

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: osmansahyy

kolay gelsin

çok sağ olun,size de

10 nisan

apotemi ayt kimya d 3y1b 8.25 > vasatın altında bir net,zoruma gitti desem yeridir

hız ve renk ayt fizik d 2y1b 10.50 >bu nete nötrüm çok iyi değil ama kötü de değil.

bs ayt biyoloji d 1y2b 9.75 >ok

ayt biyoloji hücresel solunumu tamamen tekrarladım

aydın ayt biyoloji > üreme sistemi bitti.

endemik tyt fen 1y2b 16.75 > son denemelerde endemiği hiç beğenmiyorum,canımı çok sıkıyor

orbital ayt kimya 2 test

5.40 oldu bugün çalışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 10 Nisan 2021; 23:50:34 >

11 nisan

acil geometri > 2 test

apotemi ayt kimya d 4b 9net > organiğin son kısımları hala olmadığı için bende netler böyle geliyor.1 ay içinde düzeltirim

ayt kimya 12 meb kitabı> kimya ve elektriği küçük bir tekrar ettim.

apotemi türev > 1 test + türevin tekrarı -- akşama devam ederim büyük ihtimalle

ayt mat kaf3 > trigonometri 2 tamemen tekrarladım,önemli soruları çözdüm.

acil trigonometri 3 test+notlarına göz gezdirdim.

orbital ayt kimya > 3 test elektrik,1 test asit-baz dengesi

bilgi sarmal ayt biyo d 2y1b 9.50 net > çok basit sorular kaçıyor,tüm biyoloji bitti normalde 12 13 net gelmesi lazım.

hız ve renk ayt fizik d 2y2b 9.50 net > boyuna ve enine dalgaları yanlış yaptım gdsşfgjksdfg

ayt fizik > levhalar ve sığayla ilgili tekrar için 3 video izledim

7.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 12 Nisan 2021; 2:11:0 >

bugün birazcık geç oldu ama artık geceleri bir tık daha fazla çalışırım sanırım

12 nisan

orbital ayt kimya > 3 test kimya ve elektrik

bilgi sarmal ayt biyoloji d 2y1b 9.50 > hala basit sorular kaçıyor,daha detaylı bir tekrar gerekiyor sanırım.

apotemi ayt kimya 3y1b 8.25 > gözden kaçırdığım şeyler oluyor,deneme de kaliteli ama canımı sıktı 1 tane daha çözücem

apotemi ayt kimya 1y3b 8.75 > ne anladım amk ben bu işten

hız ve renk ayt fizik d 4b 10net > güzeldi,hala eksik konularım olduğunu düşünürsek gayet güzeldi hem de.

acil geometri 1 test > sıkılıyorum 1 testten fazla çözünce,zaten 20 soru var.

apotemi kö sosyal > tarihe devam ettim,coğrafya notlarını okudum.

ayt biyoloji > fotosentez + kemosentez tekrarı

kenan kara ayt geometri > 2 video izledim,umarım yarın devamını getiririm.

6s

bende sinüzit olduğunu öğrendim,inşallah beni fazla etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 13 Nisan 2021; 1:43:16 >

• günaydın, bugün erken kalktım birazcık.Umarım güzel bir çalışma olur,birazdan başlıyorum

13 nisan

ayt fizik > paralel levhalar ve sığa ile ilgili birkaç tane video izledim

karaağaç ayt fizik > p.levhalar-sığa 2 test

acil geometri > 2 test üçgenler >> önceden üçgenleri bitirmiştim,sağlamlaştırmak için baştan çözüyorum.

apotemi ayt kimya d7 3b 10net > 3 boşum da henüz tekrarlamadığım bazı organik konularından,güzel gibi o yüzden.

bilgi sarmal ayt biyoloji d 2y 10.50 > 13 net gelecek denemeden saçma sapan 2 yanlış yaptım,üzdü.

endemik ayt fizik d 3y1b 9.25 > eksik kısımlardan yanlışım var,önceki konulardan çıkmaması sevindirdi yine de 3y çok fazla.

orbital ayt kimya > 2 test karbon kimyası,2 test k.t hız

apotemi sosyal kö > biraz tarihe baktım sadece,pek bir şey yapmadım belki uyuyup uyanır sahurda devam ederim.

bilgi sarmal pusula 1 tyt > yarın kontrol etmeyi düşünüyorum,ortalama bir net gelir sanırım.

8.55 oldu,yapmam gereken bazı şeyler var 1 saat uyuyup devam edebilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 14 Nisan 2021; 2:3:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.