Şimdi Ara

Uno fiyatlarındaki artış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o yıllarda Vergi indiriminden kaynaklı ucuz aldınız sanırım. Tabi birde dolar o zamanlar 1,60 TL lerde olması lazım.
  • unolar 92den beri araba diye geçiyor...
  • Başlık olmamış araba degilse almazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

unolar 92den beri araba diye geçiyor...

Bravo üstat

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Bravo üstat

eyvallah forumda herkes çok zengin oldugu için herşeyi küçümsüyor 18lik bebeler bile 100 binlik arabaya biniyor göya..
  • quote:

quote:

quote:

Bravo üstat

eyvallah forumda herkes çok zengin oldugu için herşeyi küçümsüyor 18lik bebeler bile 100 binlik arabaya biniyor göya..

Hayir madem araba degil git başka araba al

• Skoda Favoritler gecen sene 3.500-4.500 civariydi.

Simdi 5.000-6.000 civarina gelmisler.

Eski araclar daha fazla prim yapmis.

Nedeni de artik herkes arabaya ihtiyac duyuyor.

Fakir de zengin de arac istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil

kanadada 10 bin tlye rx8 veriyorlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

çok haklısınız elektrikli bisikletle otomobili kıyaslayan bir mantaliteye göre az bile zira haftasonları sahilde turladığım ara ara turlara katıldığım karbon kadrolu bisikletim var fiyatı 7000€ civarında onunla kıyaslarsak ta 35-40.000 lira falan olması gerekiyor sanırım

Ben de bu mesaja takıldım.
    7000 Euro'luk bisiklete bin hem de ara ara.Uno 5-6 bin liradan satılıyormuş buna tak.

• quote:

Orijinalden alıntı: og

quote:

elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil

orası kanada burası türkiye, imkanınız varsa kanadaya yerleşin, kimse kimseyi türkiyede zorla yaşatmıyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: og

quote:

orası kanada burası türkiye, imkanınız varsa kanadaya yerleşin, kimse kimseyi türkiyede zorla yaşatmıyor..

ya sev ya terket
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bravo üstat

ne yapacağımı sana mı soracağım cins cins konuşma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bravo üstat

Aynen oyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

çok haklısınız elektrikli bisikletle otomobili kıyaslayan bir mantaliteye göre az bile zira haftasonları sahilde turladığım ara ara turlara katıldığım karbon kadrolu bisikletim var fiyatı 7000€ civarında onunla kıyaslarsak ta 35-40.000 lira falan olması gerekiyor sanırım

7000 Euro'luk bisiklete bin hem de ara ara.Uno 5-6 bin liradan satılıyormuş buna tak.

ne var bunda 7000€luk bisiklete de binerim uno neden pahalı ona da takarım varsa bi fikrin paylaş yoksa gölge etme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

ne var bunda 7000€luk bisiklete de binerim uno neden pahalı ona da takarım varsa bi fikrin paylaş yoksa gölge etme

Fikir bu işte.
    Kardeşine karşı biraz bonkör ol.
    Kendine arada sırada binmek için 7 bin euroluk bisiklet alıp onu Uno ya layık görme.

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Uno gayet güzel bir araba.Bizde 2001 1.4 ie si var.Zamanla oluşan yorgunluk sebebiyle ufak tefek arızalar çıkıyor ama halledilemeyecek gibi değil.Ayrıca bir cep telefonunun 2000-2500 tl olduğu yerde unonun bahsettiğiniz fiyatta olması bana normal geliyor.Tavsiye ederim....

2500 liraya en iyi telefonu alırsınız. Bu araç ise otomobil dünyasının 3310'udur..

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

ülke ne halde, buna mı şaşırıyorsunuz :)

bende palio'mu 2009da 8.300e almıştım şimdi ki piyasası 11-12.000 bin tl.insan hem seviniyor hemde bi şaşırıyor

sevinmene gerek yok aslında paramizin degeri dusuyor, dolar euro malum zenginlesmiyoruz anliyacagin. bunu en basitinden ekmegin simitin fiyatına bakarak anlarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Uno gayet güzel bir araba.Bizde 2001 1.4 ie si var.Zamanla oluşan yorgunluk sebebiyle ufak tefek arızalar çıkıyor ama halledilemeyecek gibi değil.Ayrıca bir cep telefonunun 2000-2500 tl olduğu yerde unonun bahsettiğiniz fiyatta olması bana normal geliyor.Tavsiye ederim....

2500 liraya en iyi telefonu alırsınız. Bu araç ise otomobil dünyasının 3310'udur..

Aslında çok güzel mantık.Yani sorunsuz ve ucuz sen daha iyi özetlemişsin....
    Benim kastettiğim aracın ederi bu kadar , abartmamak lazım diyorum....

• quote:

quote:

arkadaş iyi güzel diyorsunuzda elmayla armudu kıyaslamaktan vaz geçmek lazım uno sadece örnekti ama bir otomobili telefonla elektrikli bisikletle kıyaslamak nedir nasıl bir düşünce sistemidir anlamıyorum fakat çok eski teknoloji tek noktadan enjeksiyonlu motoruyla tipsizliğiyle parça kalitesizliğiyle bu araç ve piyasada ki pek çok araç ederinden %50-%70 pahalı satılıyor 1.4 motor uçurur diyen arkadaşa uçması birşey değil her araba basınca uçar da durması nasıl olur bu araçlarda güvenlik namına fabrika çıkışı sadece yasin ve fatiha suresi var

Mesele telefon değil, aracın ederi böyle işine gelirse yani, insanların alım gücü belli,ülkede uygulanan vergiler belli, yoksa herkes ister cls 55 amg ye binmek...Herkesin de hakkı...Bir konuda hak veriyorum piyasada bulunan birçok araç ederinden fazla.Örneğin eski efsane corolla denilen araca adam 24 bin tl istiyor..

• uno fiat ın hiç bir zaman sevmediğim bir arabası ama nen yerinizde olsam tipo alırdım hem daha oturaklı hemde en baz versiyonunda bile hidrolik direksiyon standart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.