Şimdi Ara

Uno fiyatlarındaki artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu özetleyeyim kardeşim erzurumda öğrenci kendisine araba sözüm vardı düşündüm taşındım en iyi ve ekonomik seçeneğin uno olacağına karar verdim yalnız fiyatlara bakıyorumda maşallah geçen yıla oranla(o dönem bende kendime araç baktığımdan iyi kötü fiyatları hatırlıyorum) neredeyse %100 prim yapmış geçen yıl 4500-5500 arasıyken şimdi 6500 e bile zor nedeni nedir acaba sizce malum kış sezonundayız daha ucuz olmaları gerekmiyormu

yönetici notu: unoyu küçümseyici başlık değiştirilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil
    Hocam bende öyle fiyatlara bakıyorum, cidden fiyatlarda bir artış var.
  • avensis42 kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız elektrikli bisikletle otomobili kıyaslayan bir mantaliteye göre az bile zira haftasonları sahilde turladığım ara ara turlara katıldığım karbon kadrolu bisikletim var fiyatı 7000€ civarında onunla kıyaslarsak ta 35-40.000 lira falan olması gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

çok haklısınız elektrikli bisikletle otomobili kıyaslayan bir mantaliteye göre az bile zira haftasonları sahilde turladığım ara ara turlara katıldığım karbon kadrolu bisikletim var fiyatı 7000€ civarında onunla kıyaslarsak ta 35-40.000 lira falan olması gerekiyor sanırım
    ülke ne halde, buna mı şaşırıyorsunuz :)

bende palio'mu 2009da 8.300e almıştım şimdi ki piyasası 11-12.000 bin tl.insan hem seviniyor hemde bi şaşırıyor
  • quote:

unonun fiyatını yüksek buluyorsan başka araba bakabilirsin
  • mr_cpu M kullanıcısına yanıt
    evet fiyatlar arttı. tipo veya 106 daha mantıklı . O da bişey mi,
    9-10 liralık corsalara 17 lira fiyat çekmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 22 Aralık 2013; 15:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

hocam sataşıyormuşum gibi olacak ama ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlamıyorum yani unolardan bahsediyoruz çıktığı günlerden bu zamana dönüp birkere bakmadığım almayı düşünmediğim albenisi olmayan boş (siena kullanmıştım vakti zamanında gaz tenekesi gibiydi muhtelemen buda öyledir hiç uno kullanmadım) ortalama 12-13 yaşında ki bir araçtan bahsediyoruz geçenyıl 6 bintl ile başlayan araç alma serüvenimi ikinci el piyasası yüzünden sıfır skoda rapid alarak noktalandırdım kardeşimede aynısını yapacağım fakat ehliyeti yeni acemiliğini atsın işi bitincede hurdaya versek bile arkasından bakmayacağımız araç arıyoruz erzurum şartlarını düşünürsek usta ve parça bulunabilitesinide dikkate alıyorum istanbul izmir veya ankarada olsa o paralara rover 214 alınabilir ki taş gibi arabadır

• mr_cpu M kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun, araçta hd olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Ne olursa olsun, araçta hd olsun.
    küçümsediğiniz Uno alrın bazılarında 1,4 lt motor var ,
    resmen uçuruyor o kasayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

küçümsediğiniz Uno alrın bazılarında 1,4 lt motor var ,
    resmen uçuruyor o kasayı

Alıntıları Göster
    malum siteye göre piyasa araştırıyorsanız ondandır satabiliyorlarmı peki o paraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

hocam sataşıyormuşum gibi olacak ama ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlamıyorum yani unolardan bahsediyoruz çıktığı günlerden bu zamana dönüp birkere bakmadığım almayı düşünmediğim albenisi olmayan boş (siena kullanmıştım vakti zamanında gaz tenekesi gibiydi muhtelemen buda öyledir hiç uno kullanmadım) ortalama 12-13 yaşında ki bir araçtan bahsediyoruz geçenyıl 6 bintl ile başlayan araç alma serüvenimi ikinci el piyasası yüzünden sıfır skoda rapid alarak noktalandırdım kardeşimede aynısını yapacağım fakat ehliyeti yeni acemiliğini atsın işi bitincede hurdaya versek bile arkasından bakmayacağımız araç arıyoruz erzurum şartlarını düşünürsek usta ve parça bulunabilitesinide dikkate alıyorum istanbul izmir veya ankarada olsa o paralara rover 214 alınabilir ki taş gibi arabadır

Ben de seni anlayamadım kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

malum siteye göre piyasa araştırıyorsanız ondandır satabiliyorlarmı peki o paraya

e artık araba pazarlarıda bitti. malum site harici nereden bakılabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

Alıntıları Göster
    piyasada iyi kötü parçası olan, tempra ve tipo ile ortak aksamı çok olan, vergisi düşük bir araba. bence temizliğine ve modeline göre 6500 civarı normal. şehir içi kullanımda araba ve elektrikli bisiklet gayet de ikame mal olabilir bu arada.
  • bisiklet olarak tasarlandi turkiyeye girip deger kazaninca araba olarak nitelendirildi boylece araba olma hakki kazandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

bisiklet olarak tasarlandi turkiyeye girip deger kazaninca araba olarak nitelendirildi boylece araba olma hakki kazandi
    hızlı bi araç ama bnde şu fiyatlar konusunda şikayetçiyim, gerçekten bu kadar yüksek bir piyasada insanlar nasıl gönlünün istediği arabaya binebilirki.zaten ondan mıdır bilmem bu araç işine giren habire araç değiştiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.anamur

hızlı bi araç ama bnde şu fiyatlar konusunda şikayetçiyim, gerçekten bu kadar yüksek bir piyasada insanlar nasıl gönlünün istediği arabaya binebilirki.zaten ondan mıdır bilmem bu araç işine giren habire araç değiştiriyor

Alıntıları Göster
    6500e bulunsa ne güzel adamlar 8-9 yazmış paso. 70s leri 7 liradan aşağı vermiyor adamlar nolmuşsa anlayamadım bu unolara. Bu arada yukarda 1.4 unoya uçuyor diyen abi sen naptın ya ne ucması :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

6500e bulunsa ne güzel adamlar 8-9 yazmış paso. 70s leri 7 liradan aşağı vermiyor adamlar nolmuşsa anlayamadım bu unolara. Bu arada yukarda 1.4 unoya uçuyor diyen abi sen naptın ya ne ucması :D

Alıntıları Göster
    uno 1900lü yıllarda araba oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

uno 1900lü yıllarda araba oldu

Alıntıları Göster
    Uno gayet güzel bir araba.Bizde 2001 1.4 ie si var.Zamanla oluşan yorgunluk sebebiyle ufak tefek arızalar çıkıyor ama halledilemeyecek gibi değil.Ayrıca bir cep telefonunun 2000-2500 tl olduğu yerde unonun bahsettiğiniz fiyatta olması bana normal geliyor.Tavsiye ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Uno gayet güzel bir araba.Bizde 2001 1.4 ie si var.Zamanla oluşan yorgunluk sebebiyle ufak tefek arızalar çıkıyor ama halledilemeyecek gibi değil.Ayrıca bir cep telefonunun 2000-2500 tl olduğu yerde unonun bahsettiğiniz fiyatta olması bana normal geliyor.Tavsiye ederim....

arkadaş iyi güzel diyorsunuzda elmayla armudu kıyaslamaktan vaz geçmek lazım uno sadece örnekti ama bir otomobili telefonla elektrikli bisikletle kıyaslamak nedir nasıl bir düşünce sistemidir anlamıyorum fakat çok eski teknoloji tek noktadan enjeksiyonlu motoruyla tipsizliğiyle parça kalitesizliğiyle bu araç ve piyasada ki pek çok araç ederinden %50-%70 pahalı satılıyor 1.4 motor uçurur diyen arkadaşa uçması birşey değil her araba basınca uçar da durması nasıl olur bu araçlarda güvenlik namına fabrika çıkışı sadece yasin ve fatiha suresi var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.