Şimdi Ara

Uno fiyatlarındaki artış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avensis42

elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil

Hocam yapmayın Allah rızası için, ilk mesajı okudum, hadi bakalım bunun sıfırı yok şimdi ne bahane bulacaklar diye içimden geçirdim ki, sizin yorumu gördüm. Yani başka bişey kalmadı şimdi elektrikli bisikletlerin fiyatı bu diye arabaya zam geldi öyle mi? Arkadaşın biri de telefonun fiyatı yüksek diye kılıf uyduruyor. Yok abi yok, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir dünya yok. Elektrikli bisikletin fiyatı 2500tl diyr iphone5'in fiyatı 2000tl diye uno nun fiyatının yüksek olmasını normak olarak görüyorsunuz ya, daha ne diyeyim size???

Açın gözünüzü açın, aç gözlü insanımızın yıllarca kullandığı arabayı aldığı fiyatın üstü fiyata satmak istemesinden dolayı fiyatlar bu halde Amerikada sıfır iphonedan ucuz arabalar, avrupada sıfır mobiletten ucuza arabalar var. Hep bahane bulmayalım o oluyo, bu oluyo diye. Biraz da iğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batıralım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

çok haklısınız elektrikli bisikletle otomobili kıyaslayan bir mantaliteye göre az bile zira haftasonları sahilde turladığım ara ara turlara katıldığım karbon kadrolu bisikletim var fiyatı 7000€ civarında onunla kıyaslarsak ta 35-40.000 lira falan olması gerekiyor sanırım

Ben de bu mesaja takıldım.
    7000 Euro'luk bisiklete bin hem de ara ara.Uno 5-6 bin liradan satılıyormuş buna tak.

Ben de buna takıldım Haftasonu keyfine 7.000 euro Kardeşe 5 bine UNO
  • sıfır arac alımında 20 as ustu aracları 7500 tl ye kadar sayıyorlardı bu sene boyle bır kampanya vardı eskı aracları pıyasadan cekmek ıcın bunun br etkısıde olabılır kanpanya devam edıyormu bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Neden takılıyorsunuz ki benimle beraber mi kazanıyorsunuz
    benden buraya kadar okulunu bitirip meslek hayatına atılınca daha iyisini kendisi alsın kazanmanın emek vermenin ne demek olduğunu öğrensin sizler kardeşlerinize ferrari aldığınızda beni ayıplarsınız söz o zaman utanırım ben :D
  • Yorumları tam okumadım ama araçlarda sıfır olsun ikinci el olsun hepsinde her marka model aracın fiyatında artış var. Geçenlerde bi tanıdık 95 model broadwayi 9bin liraya almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

quote:

elektrikli bisikletlerin bile 2500 tl olduğu piyasada unonun 6-7 bin tl olması çok değil

Hocam yapmayın Allah rızası için, ilk mesajı okudum, hadi bakalım bunun sıfırı yok şimdi ne bahane bulacaklar diye içimden geçirdim ki, sizin yorumu gördüm. Yani başka bişey kalmadı şimdi elektrikli bisikletlerin fiyatı bu diye arabaya zam geldi öyle mi? Arkadaşın biri de telefonun fiyatı yüksek diye kılıf uyduruyor. Yok abi yok, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir dünya yok. Elektrikli bisikletin fiyatı 2500tl diyr iphone5'in fiyatı 2000tl diye uno nun fiyatının yüksek olmasını normak olarak görüyorsunuz ya, daha ne diyeyim size???

Açın gözünüzü açın, aç gözlü insanımızın yıllarca kullandığı arabayı aldığı fiyatın üstü fiyata satmak istemesinden dolayı fiyatlar bu halde Amerikada sıfır iphonedan ucuz arabalar, avrupada sıfır mobiletten ucuza arabalar var. Hep bahane bulmayalım o oluyo, bu oluyo diye. Biraz da iğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batıralım..

bu forumda Beğen butonu nerede

• quote:

quote:

benden buraya kadar okulunu bitirip meslek hayatına atılınca daha iyisini kendisi alsın kazanmanın emek vermenin ne demek olduğunu öğrensin sizler kardeşlerinize ferrari aldığınızda beni ayıplarsınız söz o zaman utanırım ben :D

Kardeşine ne alacağına sen karar verirsin elbet de benim anlamadığım şu oldu:

unonun dandik ve güvensiz bir araç olduğunu belirtiyorsun

hatta araba mı oldu bu diye başlık atıyorsun

fiyatını da yüksek bulduğun halde

ben sana başka araba bak dediğimde de beni eleştiriyorsun

neyin peşindesin sen ?

• Bunları normal karşılıyorum, özellikle 10.000 TL'nin altında ya da civarında olan, kara düzenle çalışan bütün otomobillerin değeri kolay kolay düşmez, gerçek olan bu. Nedeniyse, çoğunlukla orta ve alt kesimden oluşan bir ülke oluşumuz ve bu modellerinde ikinci elde her daim alıcısının hazır oluşudur.

Uno'nun Türkiye'den çoktandır silinmiş olması gerekirdi, ama ne yazık ki vatandaşının daha iyisini kullanmasını sağlayacağı yerine, eskisiyle yetinmeyi ve şükretmeyi bahşeden bir yönetim anlayışımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

neyin peşindesin sen ?

Bakın neden araba olarak nitelemediğimi ve ayrıca neden ilgilendiğimi belitmiştim bana kalsa o rakamlara bir rover 214 alıp vermek çok daha mantıklı lakin Erzurum şartları parça ve usta bulunabilitesi açısından mecburen bu tarz araçlarla ilgileniyorum malesef ülkemizde araçlar saçma saçma gerekçelerle ederinden çok daha yükrek rakamlara satılmaya çalışılıyor yok dolar yüksek yok euro yüksek yok ihphone 2500 lira yok ipad 5000 lira gibi bahanelerle üretimi 10 yıl önce sonlanmış araçlara bu kadar yüksek rakamlar istenmesine karşıyım

• Samara sahibiyim bu arabaya 7-8 bin lira para bayılmaktansa 4-5 bin liraya samara almanızı tavsiye ederim. Yakıtı daha az parçası daha ucuz içi daha geniş çekişi daha iyi. Donanım olarak ikisinde de hiçbişe yok zaten.
  • Velespit mi uno tabi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

neyin peşindesin sen ?

Bakın neden araba olarak nitelemediğimi ve ayrıca neden ilgilendiğimi belitmiştim bana kalsa o rakamlara bir rover 214 alıp vermek çok daha mantıklı lakin Erzurum şartları parça ve usta bulunabilitesi açısından mecburen bu tarz araçlarla ilgileniyorum malesef ülkemizde araçlar saçma saçma gerekçelerle ederinden çok daha yükrek rakamlara satılmaya çalışılıyor yok dolar yüksek yok euro yüksek yok ihphone 2500 lira yok ipad 5000 lira gibi bahanelerle üretimi 10 yıl önce sonlanmış araçlara bu kadar yüksek rakamlar istenmesine karşıyım

Ederinden daha fazla istendiğini düşündüğün uno gibi arabalar yerine başka araç seç diyorum ben de

sen bu konuyu açtın diye 7binlik uno 5 bine düşecek değil

bilmem anlatabildim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

ülke ne halde, buna mı şaşırıyorsunuz :)

bende palio'mu 2009da 8.300e almıştım şimdi ki piyasası 11-12.000 bin tl.insan hem seviniyor hemde bi şaşırıyor

ben 12 ye sattım
    alan çocuk havalara uçtu ucuza kapattım dedi :)
  • Bir Şahin gördüm. 88 model. 13.500TL
  • mr_cpu M kullanıcısına yanıt
    quote:

bana kalsa o rakamlara bir rover 214 alıp vermek çok daha mantıklı lakin Erzurum şartları parça ve usta bulunabilitesi açısından mecburen bu tarz araçlarla ilgileniyorum malesef ülkemizde araçlar saçma saçma gerekçelerle ederinden çok daha yükrek rakamlara satılmaya çalışılıyor yok dolar yüksek yok euro yüksek

Fiyatın neden yüksek olduğunu kendin yazmışsın zaten..
    Birçok anadolu insanı aynı sebepten unoya, şahine, broadwaye abanıyor.. Satan da enayi değil tabi, yükseltiveriyor fiyatı..

"Ederi şu kadar ama niye pahalıya satılıyor" demek saçmalık.. İhtiyaç çoksa, ikame kıtsa, fiyat artışı kaçınılmaz.. Küçük pet şişe su istanbulda 50 kuruş, arabistanda 1 dolar (2 TL)..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar askerden yeni geldim (5-6ay) oluyor yaşım 31 yalnız yaşıyorum izmirdeyim askerde geçirdiğim bir rahatsızlıktan ötürü zorlanarak yürüyorum işe gidip gelirken idare edebiliyorum ama hem yatırım olarak hemde sağa sola giderken kullanma amaçlı aynı zamanda yılda 1 kere 5000km yol yapmak için mantıklımıdır 7-8bin lira civarına 00-01 modelleri bulunabiliyor adı kötü ama az yakması ile ünlü aynı zamanda para biriktiremiyorum bankamın bana ayırdığı 7000 tl lik bir kredi var onu çekip üzerini tamamlayıp almayı düşünüyorum yatırım olarak abuk sabuk arabaları lütfen önermeyin kullananlar olumlu olumsuz yönlerini yazabilirlermi düşük km ve boya badanasız bulmak imkansız ki boya badana takıntım yok benim için yoltutuş frenler ve yakıt önemli ki en önemlisi yakıt fikirlerinizi alabilirmiyim

Bu mesajı Eylül ayında atmış konu sahibi arkadaş.
    Kimseyi arabasından dolayı sorgulamam,haddim de değil zaten.
    Ama bunların yanına 7 bin euroluk karbon kadrolu velesbit yakışmıyor.
    Kredi falan da yazıyor.
    Neyse iyi geceler,tatlı rüyalar.

• sıfır da pahalı ikinci elde. daha da artacak bence fiyatlar. bunlar daha iyi günlerimiz uzun süre erzurumda kaldım benzinli ve sorunu az olan araç almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

quote:

kanadada 10 bin tlye rx8 veriyorlar hocam

Oranın fiyatlarına bakarsak 20 bin dolara da CLS var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bir Şahin gördüm. 88 model. 13.500TL

Bir şey demiyorum, sizi ilana davet ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-keyfe-keder-atmosferik-146574560/detay/

• http://www.cars.bg/c163013

http://www.cars.bg/c495428

buradaki uno'lardan daha iyi.. Daha ucuz 1000 tl gibi bi rakam. çok uzak değil 500 600 km uzaklıktaki Bulgaristan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.